International Master in Management of Information Technology

Dette program kræver færdigheder i engelsk.

Den internationale Master in Management of IT (IMMIT) program forbereder eleverne til at fungere som mellemled mellem erhvervsbrugere og IT-specialister i et internationalt miljø, og dermed blive "hybrid" ledere på grænsefladen mellem informationsteknologisk og Business funktioner.

IMMIT består af integrativ færdigheder og Kundskaber er nødvendige for en effektiv udnyttelse af informationsteknologi til at støtte internationale virksomhedsdrift og ledelse.

Organisation og struktur IMMIT

IMMIT er en toårig, integreret masteruddannelse, specialiseret i it-ledelse, arrangeret mellem 3 universitetets partnere fra anseelse europæiske institutioner:

  • IAE Aix Graduate School of Management, Aix-Marseille Universitet (Frankrig)
  • Turku School of Economics (Finland)
  • Tilburg Universitet, Det Economics (Nederlandene)

Kurser foregår successivt i Frankrig, Finland og Nederlandene:

I - Det første semester (år 1) begynder på IAE Aix i Frankrig. Dette semester er dedikeret til fundamentet (Management and Information Technology): at undersøge Foundations of Business & IT i en international sammenhæng. Studerende også indlede undersøgelser business analyse og multi-kulturelle kompetencer.

II - Så kohorten går til Turku School of Economics i Finland for andet halvår (år 1). Dette semester er dedikeret til informationsteknologisk specialisering. Studerende indlede undersøgelser vedrørende systemanalytiker kompetencer og lære om forskningsmetoder.

III - Det tredje semester (År 2) ved Tilburg Universitet, Det Economics i Holland, er dedikeret til Informationsteknologi integrationsspørgsmål.Studerende koncentrere sig om kurser, der bro i verden af ​​IT og forretning og vælge en karriere spor for at forbedre deres IS analyse færdigheder.

IV - Den fjerde semester (år 2) er afsat til speciale arbejde, som omfatter et praktikophold i en international driftsselskab, hvor som helst i Europa. Praktik og speciale tillader eleverne at anvende deres nye kompetencer og gennemføre et forskningsprojekt eventuelt baseret på en praktikplads opgave og bruge deres forskning færdigheder til at indberette den som et speciale.


Grader Tildelt


Ved afslutningen af ​​det IMMIT program, ville de studerende have tjent tre grader, en fra hver partner universitet:

  • IAE Aix Graduate School of Management, Aix-Marseille Universitet: MSc i Management og Informationsteknologi
  • Turku School of Economics: Master of Science in Economics and Business Administration
  • Tilburg University: MSc i Information Management

De grader er officielt anerkendt af de pågældende lande, og internationalt takket være de forskellige internationale akkrediteringer (EQUIS, AMBA, AACSB).

Ansøger profiler & Indlæggelser

IMMIT kræver:

  • Studerende med en bachelor eller tilsvarende bachelor-grad (180 ECTS) enten i Management / Økonomi / Business Administration eller i datalogi / Information System
  • eller Studerende med en ingeniøruddannelse

&nbsp

IMMIT studerende kommer fra hele verden. Forrige IMMIT kohorte tælles op til 14 forskellige nationaliteter.

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se 15 flere kurser fra IAE Aix Graduate School of Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline