Studere i Israel - Find studiemuligheder i Israel

Studere i Israel

Undersøgelse i Israel

Higher Education i Israel

Israel har otte offentlige universiteter, der er statsstøttet, med Jerusalem Hebraiske Universitet rangeret blandt de bedste universiteter i verden.The University of Haifa, Weizmann Institute of Science and Bar-llan University er flere af Israels 's andre store universiteter, der har produceret adskillige Nobel-vindende forskere i det seneste årti. Men før den studerende, der fuldfører deres videregående skoleuddannelse i Israel begynder en videregående uddannelse, de fleste er indkaldt til militæret, eller IDF (Israel Defense Forces). Nogle kan være i stand til at anmode om en forsinkelse ind i militæret, så de kan tilmelde sig et kollegium eller universitet. Israelere, som vælger denne rute indtaste et program kaldet atuda, hvor hæren betaler undervisningen for en studerende 's bachelor ' s grad.

Israel kræver, at eleverne tager en optagelsesprøve sammenlignes med SAT eller ACT givet i USA, der kaldes Psykometrisk Indgang Test. Dette tester består af spørgsmål vedrørende engelsk, verbal ræsonnement og kvantitative ræsonnement. Testen kan tages på spansk, arabisk, fransk og russisk samt det nationale sprog i hebraisk.Studerende forventes at modtage gode til fremragende kvaliteter på PET, før de er accepteret af en af ​​Israels 's offentlige universiteter, der betaler det meste af en studerende ' s undervisning gennem state-udstedte tilskud. Alternativt bør internationale studerende ansøge om stipendier godt forud for immatrikulation i et israelsk universitet for at hjælpe offset undervisning omkostninger.

Udenlandske studerende kan tjene bachelor 's, master ' s og ph.d.-grader, der er sammenlignelige med dem, der tilbydes i USA og EU-lande. Mange studerende gælder en israelsk universitet for at lære det hebraiske sprog, studere religion, major i mellemøstlige studier eller deltage i landet 's fremragende videnskabelige og teknologiske uddannelser.

Non-israelske studerende bliver nødt til at få en studerende visum forud for officielt indskrevet i en højere uddannelsesinstitution. De dokumenter, du bruger til at få dit studerende visum er de samme dokumenter, der kræves for at ansøge om en regelmæssig visum, når du har indtastet landet.Disse dokumenter omfatter et pas, der har været gældende for to år eller mere, brev om accept fra universitetet, hvor den studerende anvendt udfyldte ansøgningsskema, to pasfotos og bevis for tilstrækkelige midler til at dække leveomkostninger og undervisning, mens i Israel. Studerende kan bo på campus, ophold hos en værtsfamilie eller drage fordel af gratis vandrehjem beliggende i den gamle by i Jerusalem. Heritage House er et af disse vandrerhjem, der giver dig mulighed for at bo gratis, når du vil, så længe du er væk fra vandrerhjemmet 9:00 til 05:00 hver dag, undtagen sabbat. Desuden giver Jerusalem 's Heritage House gratis internet service til nogen opholder sig på hostel.

 

Hvorfor studere i Israel?

Nationen Israel er et historisk fascinerende og kulturelt mangfoldigt land, der indeholder et væld af berømte steder at se og udforske.Mens han studerede i Israel, vil de studerende have mulighed for at se den berømte Døde Hav, butik i Tel Aviv 's Carmel Marketplace, stirre på skønheden i Baha ' i haver i Haifa og undersøger mange religiøse steder går tilbage flere tusinde år siden.

 

Om Israel

Officielt kaldet staten Israel, denne mellemøstlige land deler sine grænser med Libanon, Syrien, Jordan, Egypten, Middelhavet og Det Røde Hav og Aquababugten. Ifølge basislovene beskriver Israel dets politiske tilstand på at være en demokratisk og jødisk stat, der eksisterer som den eneste jødiske flertal stat i verden. Hovedstaden og mest folkerige by i Israel er Jerusalem med Tel Aviv, der repræsenterer dens finansielle hub. Denne repræsentative demokrati er styret af et parlamentarisk system, hvor statsministeren fungerer som leder af regeringen og de "Knesset " fungerer som etkammersystem lovgivningsmæssige enhed. Sammenlignet med alle andre lande i Mellemøsten, Israel tilbyder den højeste levestandard i regionen og dens borgere nyde en af ​​verdens 's højeste middellevetid.

Selvom Israel engagerer sig i over 100 diplomatiske missioner og har etableret forbindelser med næsten 160 lande, har det normaliserede relationer med kun tre Arabiske Liga medlemmer: Jordan, Egypten og Mauretanien. Endvidere under Israel vedtægter er landene i Syrien, Yemen, Libanon, Irak, Saudi-Arabien, Iran og Sudan for at være fjender af staten Israel, og ingen borger i Israel får lov til at besøge disse lande uden først at modtage tilladelse fra Indenrigsministeriet. Intense uoverensstemmelser vedrørende religiøse og kulturelle overbevisninger er primært ansvarlige for mindre end venskabelige forbindelser mellem Israel og visse muslimske lande.

 

Essential Fakta om Israel

  • Israel 's økonomi betragtes som den mest holdbare økonomi blandt andre udviklede nationer og har også været rangeret nummer et i udviklings-og forskningscenter investeringer.
  • Omfattende vækst i Israel 's industri og landbrug har tilladt dette land til at blive det meste selvforsynende med hensyn til fødevareproduktion.
  • Israel er verdens førende i solenergi udvikling, og er også førende i geotermisk energi og vand bevarelse.
  • Arbejdsdage løber fra søndag til torsdag, med fredag ​​inkluderet i seks-dages arbejdsuge. Når folk arbejder om fredagen, de normalt stopper tidligt at observere sabbat.
  • Studerende, der studerer i Israel ønsker at gøre en tur til Ben-Gurion National Solar Energy Center, hvor verdens 's største solenergi Parabol er placeret.
  • I øjeblikket næsten 90 procent af boliger i Israel varme vand ved hjælp af solenergi paneler.
  • Fordi Israel rutinemæssigt oplever vandmangel. de har en højt udviklet vandteknologi industri, der gør dem til en af ​​verdens 's førende eksperter i vandbesparelse teknikker og genbrug af vand.

 

Israel 's Climate

Jerusalem centrale Israel modtager normalt 1-2 snefald hvert år med de kystnære byer i Haifa og Tel Aviv oplever de typiske varme somre og kølige, fugtige vintre kendetegner en middelhavsklima. Northern Negev og Beersheba har halvtørre klimaer, der oplever meget mindre regn end det centrale Israel. Sydlige Israel og Arava områder er ørkenagtige med lange, tørre, varme somre. Faktisk den højeste temperatur nogensinde er registreret i det asiatiske kontinent - 128 grader Fahrenheit, eller 53 Celsius - forekom ved Tirat Zvi kibbutz, som er beliggende i den nordlige del af Jordan-floden dalen. Studerende kan forvente at se lidt at ingen regn mellem maj og september i Israel. Israel 's samlede gennemsnitlige temperatur er et ret højt 65 grader Fahrenheit eller 18 Celsius.

 

Sprog i Israel

De to officielle sprog i Israel er hebraisk og arabisk, med hebraisk talt af flertallet af israelerne. Men mange mennesker taler engelsk rimeligt godt, og de studerende vil opleve, at en hel del tv-programmer udsendes i engelsk. Desuden er engelsk lært at alle studerende på folkeskolen starter i de elementære kvaliteter.

 

Israel og religion

Halvdelen af ​​alle israelske jøder hævder at være de traditionelle jøder, mens den resterende halvdel state deres religiøse tilhørsforhold som sekulære jøder og "Religious zionister ". Selvom Haredim eller ultra-ortodokse jøder, udgør mindre end fem procent af befolkningen, er denne særlige gruppe forventes at omfatte en femtedel af dem, der praktiserer jødedommen i Israel inden for det næste årti.

 

Israel 's Valuta

Den nye shekel er Israels 's nationale valuta, der erstattede de "gamle " shekel mere end 20 år siden og består af 100 agorot. På sedler og mønter er shekel stavet "shekel " eller "sheqalim ".

Leveomkostningerne i Israel er en blandet landhandel af lavere udgifter til sundhedspleje, men højere priser tjenester og varer. Det er nemt at få kredit i Israel, med detailhandlere og banker giver forbrugerne mulighed for at betale månedlige afdrag på alt fra lån til dagligvarer. Desværre er denne situation efterlader mange israelere arbejder for lønninger, der er lavere end i Europa og USA, hvilket tvinger dem til løbende at stole på kredit til at købe de nødvendige elementer.

Fakta om Israel

Israel ligger i den østlige ende af Middelhavet. Det er omkranset af Egypten mod vest, Syrien og Jordan mod øst og Libanon mod nord. Dens maritime sletten er ekstremt frugtbar. Den sydlige Negev-regionen, som omfatter næsten halvdelen af ​​det samlede areal, er primært en ørken.

 

Hovedstad: Jerusalem
Officielle sprog: hebraisk og arabisk
Regeringen: Parlamentarisk demokrati
Befolkning: 8.002.300
Bruttonationalprodukt: 248 $.719.000.000.000
Valuta: Ny Shekel (₪) (ILS)
Tidszone: (UTC 2)