Joint Graduate (Master's Degree) Studier: International Master i Performance Analyse af Sport

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

International Master i Performance Analyse af Sport

115035_image002.jpg

Oversigt

 • Fakultet: Idrætsuddannelse
 • Sprog: Engelsk
 • Krav: TOEFL test - en score på over 550 eller IELTS bånd - 6,0 (B2 niveau) eller derover
 • Studiepoeng: 120 ECTS
 • Begynder: september
 • Studietype: Heltid
 • Varighed: 2 år
 • Årligt studiegebyr: 1000 EUR; Ikke-europæisk - 1625 EUR
 • Forudsætninger: Bacheloruddannelse inden for biomedicin, fysik og samfundsvidenskab
 • Diplom: Master of Sports

Profil

"International Master of Performance Analysis of Sport" er et universitetsmesterskab, der kombinerer tre europæiske universiteter: Otto von Guericke Universitet Magdeburg (Tyskland), Universidade de Trás-os-Montes og Alto Douro i Vila Real (Portugal) Det Lithuanian Sports University i Kaunas (Litauen). Studiet er baseret på en intensiv og anvendt studie af en videnskabelig metodologi inden for specifikke disciplinområder samt på tværfaglige og tværfaglige perspektiver af sportsstudier. Programmet implementeres under Erasmus-ordningens mobilitetsressourcer. Studerende vil få mulighed for at udføre uddannelsen på tre universiteter.

mål

Formålet med programmet er at uddanne eksperter og iværksættere i Performance Analysis in Sport; At tilbyde specialiseret kvalitetsuddannelse, der opfylder arbejdsmarkedets krav i idrætsuddannelsesområdet at give kandidater færdigheder, der opnås fra moderne videnkilder, der fokuserer på præstationsanalyse inden for sport og er indbyrdes forbundet med nødvendig viden og færdigheder til at udvikle karriere i internationale rammer både inden for sportsfolk og i fritidsaktiviteter. Undersøgelser for kandidater ved Otto von Guericke Universitet, Magdeburg, Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro og Lithuanian Sports University vil være baseret på studentcentreret aktivitet, hvor eleverne er ansvarlige for at forvalte deres studieproces i tre forskellige lande.

Studieplan

114085_Skjermbilde2019-04-15kl.21.57.20.png

Læringsresultater

Den studerende forventes at kunne:

 • Brug ekspertviden inden for udvalgte områder af sportspræstationanalyse, der bidrager til præstationsudvikling.
 • Integrer og anvend viden, opmærksomhed og forståelse for forbedring af atletisk præstation.
 • Anvend de analytiske, kritiske og synteseevner, der kræves for at udføre personlig og gruppeforskning inden for udvalgte områder af præstationsanalyse inden for sportsgrene og relaterede områder.
 • Foretage et uafhængigt forskningsprojekt (afhandling) fra identifikation af forskningsspørgsmålet til kommunikation af fundene.
 • Tag ansvar for deres egen læring og fortsat udvikling gennem den understøttede fremgang med personlig udvikling og planlægning (PDP).
 • Demonstrer kompetente forskningsevner, så de inkluderer hensyntagen til etik i forskning, videnskabelig observation, måling, indstilling af hypotese og test, reduktion af fejl, tolkning af data, rapportering af rapporter.

Karrieremuligheder

De kandidater vil akkumulere evner til at fokusere deres aktivitet på en præstationsanalyse hos sportsforeninger, forskningsinstitutter eller rehabiliteringscentre. De vil have mulighed for at overvåge og udvikle atleternes opfølgningsplaner i sportsforeninger og forskningslaboratorier (tekniske dokumenter, forsøgssystemer, laboratorieuddannelse mv.). De kandidater vil kunne arbejde som ledere i tekniske afdelinger af nationale og internationale sportsorganisationer eller i andre stillinger, der er direkte forbundet med sportspræstationsforskning. De vil have mulighed for at forlænge deres transportør i ph.d.-studier. De kandidater vil være klar til at fungere i de globale markedsindstillinger hos internationale forretningsenheder, der er ansvarlige for sport og rekreative teknologier og innovationer. Internationale studier, tværfaglige metoder samt teamwork vil i høj grad bidrage ikke kun til kandidaternes beskæftigelsesegnethed, men vil også forbedre og fremme deres beredskab til at starte deres egne virksomheder, nystartede virksomheder inden for oprettelse og udvikling af moderne sports- og rekreative teknologier.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Lithuanian Sports University (LSU) is proud to be the only specialized university in Lithuania, which has been uniting Movement and Sports Science for over eight decades.

Lithuanian Sports University (LSU) is proud to be the only specialized university in Lithuania, which has been uniting Movement and Sports Science for over eight decades. Minimer
Kaunas , Vilnius , Magdeburg , Vila Real + 3 Mere Mindre