Joint Master i EU Trade & Climate Diplomacy (EUDIPLO)

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

130365_Masterstudies_EUDIPLO_Rome.jpg

Nøgle Fakta

ligneEUTCDIP.png

t2276-20200203-150502-ligneeutcdip.pngDen fælles master i EU's handels- og klimadiplomati (EUDIPLO) tilbydes af CIFE i Berlin og Nice og School of Government ved LUISS Guido Carli i Rom.

EUDIPLO-masteren giver analytiske og forhandlingsevner gennem evidensbaserede studier og praktisk projektarbejde inden for de tre hovedemner i programmet: Bæredygtighed & klima, handel og investering, digitalt samarbejde .

 • Førende som eksempel gennem European Green Deal.
 • Indstilling af standarder for kunstig intelligens og digitalt samarbejde på tværs af globale værdikæder.
 • Brug af diplomati, handel og udviklingssamarbejde for at fremme bæredygtige udviklingsmål

Den akademiske læseplan fokuserer på, hvordan man handler, reflekterer og deltager i strategiske handels- og klimapolitiske forhandlinger mellem Europa og andre geopolitiske magter med en lang række økonomiske og digitale efterretningsværktøjer.

 • T hvert sprog : Engelsk
 • Undersøgelsesdestinationer: Rom, Berlin, Nice
 • Varighed: Et års program fra oktober til juni
 • Kreditter: 60 ECTS
 • Startdato: oktober 2020

Anvendt forskning - Bidragende partnere

ligneEUTCDIP.pngt2276-20200203-150502-ligneeutcdip.png

Det forventes, at studerende vil deltage aktivt i anvendte forskningsundersøgelser leveret af vores bidragydende partnere. For at supplere deres studier kan motiverede kandidater ansøge om praktikophold i disse globale institutioner .

Bidragspartnere i programmet:

 • EU's tjeneste for ekstern aktion, Bruxelles
 • OECD, Paris

Indgangskrav & Hvordan man ansøger

ligneEUTCDIP.pngt2276-20200203-150502-ligneeutcdip.png

 • For studerende, der har gennemført deres bacheloruddannelser.
 • God kendskab til engelsk kræves.
 • Ansøgningsfrist: 20. september 2020.

For mere information og for at registrere dig, kontakt eudiplo @ CIFE .eu

For at ansøge skal du gå til online-ansøgningsskemaet.

130363_Masterstudies_EUDIPLO_Berlin.jpg

Oversigt over akademiske år

ligneEUTCDIP.pngt2276-20200203-150502-ligneeutcdip.png

Bor i Rom , Berlin og Nice, og lær, hvordan klima- og handelspolitikker er de vigtigste instrumenter i tværnationale forbindelser i det 21. århundrede.

Den fælles master i EU's handels- og klimadiplomati (EUDIPLO) er et års program, der finder sted i tre forskellige byer:

Oktober til december: Rom (Italien)

Programmet starter i Rom på campussen på LUISS School of Government. Kurserne giver en introduktion til EU's regeringsførelse med fokus på konteksten og udfordringerne ved europæisk udenrigsaktion og politik i det 21. århundrede.

Januar til marts: berlin (tyskland)

Programmet fortsætter i Berlin, i CIFE lokalerne. Undervisningen vil koncentrere sig om EU's klimadiplomati og dens ambitioner om klimaforvaltning inden for rammerne af EU's Green Deal .

En studietur til et diplomatisk hub som Bruxelles giver indsigt i viden om EU-diplomati og interaktion med højtstående undervisere, eksperter og diplomater.

April til juni: Nice (Frankrig)

Kurserne afsluttes i Nice, i CIFE . Der vil blive lagt et særligt fokus på EU's handels- og investeringsdiplomati . Studerende deltager i kurser om handelsdiplomati, ekstern investering for SDG'er, AI, Big Data og digitaliseret regeringsførelse, innovative former for samarbejdsaktioner i det digitale samfund. Som en del af deres faglige krav afslutter de studerende en afsluttende kandidatopgave .

Programstruktur og læringsresultater

ligneEUTCDIP.pngt2276-20200203-150502-ligneeutcdip.png

Programmet strækker sig over et studieår struktureret i fire moduler . Gennem hele læseplanerne i Rom deltager studerende i Berlin og Nice i netværksmøder med nationale og internationale regeringsembedsmænd, repræsentanter for den private sektor og førende akademikere organiseret af LUISS School of Government i Rom og af CIFE i Berlin og Nice.

Undervisningsmoduler

1. EU's regeringsførelse i Rom på LUISS School of Government i Rom

Lær konteksten og udfordringerne ved europæisk udenrigsaktion og politik i det 21. århundrede, mens du deltager i følgende kurser:

 • Demokrati og global styring: europæisk politik efter 1945
 • Europæisk makroøkonomi
 • Reform af europæiske institutioner og demokrati
 • Politik og beslutningstagning i EU
 • EU's eksterne aktion

2. EU's klimadiplomati i Berlin på CIFE i Berlin

Undersøg kritiske EU-diplomati og relationer til bæredygtig udvikling såsom klimapolitik i større bilaterale og multilaterale forbindelser:

 • Bæredygtig udvikling
 • Videnskabsdiplomati
 • Ny klimadiplomati og EU's klimaindsats
 • Deling af økonomi og socialt-lige økologisk overgang

3. EU's handelsdiplomati på CIFE i Nice

Undersøg, hvor langt handel og dens forbindelse via infrastruktur og digitale tjenester er med til at fremme udenrigsrelationer og udveksling mod mål om bæredygtig udvikling:

 • Handelsdiplomati og aftaler
 • Investeringspolitik for SDG'er
 • Europas AI og Digital Connectivity
 • Innovative former for samarbejdsindsats i det digitale samfund

4. Anvendt forskningsmetodik, casestudier, simuleringsøvelser og færdighedsworkshops i hele pensum i Rom, Berlin og Nice
Særlige funktioner

Politiklaboratorier - Anvendte kvalifikationer

 • Udvikl dine praktiske færdigheder ved at spore casestudier og realtids EU-forhandlinger og politiske forslag om et strategisk emne for bæredygtig udvikling
 • Besøg hos nationale og internationale institutioner i Berlin og Nice tilføjer en afgørende oplevelsesdynamik til det akademiske program på tværs af teori og praksis.

130364_Masterstudies_EUDIPLO_Nice.jpg

Grad & titel

ligneEUTCDIP.pngt2276-20200203-150502-ligneeutcdip.png

Efter programmets afslutning får deltagerne:

Handels- og klimapolitisk relevant pensum

Udstyret med skærpet kritisk tænkning og en grundig teknisk viden om tværnationale relationer, kandidaterne til dette program vil være et aktiv for den offentlige, non-profit og private sektor.

Ekspertens anvendte feedback til forskningen

Dybdegående forskning og projektfærdigheder gennem årelangt projektarbejde og en praktisk mastereksamen menteret af CIFE og LUISS eksperter såvel som andre erfarne politikledere.

Globale alumner og netværkssamfund

Forbindelse med CIFE 's og LUISS' netværk af beslutningstagere og diplomater og samtidig få adgang til eksklusive projektmuligheder i europæiske og internationale institutioner.

Kandidater modtager to certificeringer:

 • Den fælles master i EU Trade & Climate Diplomacy (EUTCDIP) , der attesterer den vellykkede gennemførelse af det akademiske læseplan og tildeler 60 ECTS på masterniveau.
 • Gradskvalifikationen " Policy Officer i europæiske og internationale organisationer " (niveau 7 EQF), anerkendt af den franske stat.
Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the sub ... Læs mere

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the subject of a united Europe. CIFE is a private non-profit-making international organisation which includes several European studies courses as well as conferences, seminars and publications. Minimer
Berlin , Pæn , Bruxelles , Budapest , Canterbury , Rom , Istanbul , Tunis , Wien + 8 Mere Mindre