Kandidat i Erhvervsanalyse

Kandidatuddannelsen i Business Analytics (BA) er en tværfaglig program, der tager sigte på at forbedre forretningsprocesser ved at anvende en kombination af metoder baseret på matematik, datalogi og business management. Du vil blive trænet i at genkende og løse i-selskab problemer. BA er en hands-on program: vil du bruge din ekspertise på de forskellige områder for at forbedre virksomhedernes praksis ved at undersøge og analysere den virkelige verden situationer, som står over for virksomhederne dagligt.


Konstruere, gennemføre og vurdere løsning tilgange

Teorier fra Business Analytics er typisk anvendes på områder som supply chain planlægning, data mining, call center management, revenue management og risikostyring. The Master 's program vil uddybe din viden på disse områder, og giver dig mulighed for at specialisere sig i erhvervslivet procesoptimering, beregningsmæssige intelligens og finansiel risikostyring. Ved at kombinere den viden, du erhverve og anvende det til praktiske situationer spiller en væsentlig rolle i programmet. Kandidatuddannelsen afsluttes med et seks-måneders individuel praktik i en virksomhed (masterprojektet).

Du vil lære

 • Kunsten at matematisk modellering og måder at anvende det i praksis
 • For at bygge en komplet beslutningsstøttesystem i en gruppe projekt
 • At analysere data og genkende data mønstre og strukturer
 • Matematiske metoder, der anvendes inden for de finansielle institutioner
 • Videnskabelig skrive og præsentationsteknik
 • At arbejde i et tværfagligt team, til at kommunikere og arbejde sammen med eksperter inden for forskellige områder
 • Til at kombinere og anvende din viden i praksis ved hjælp af et praktikophold


specialiseringer:

 • Business Process Optimering
 • Computational Intelligence
 • Fanancial Risk Management

Karrieremuligheder


Med en kandidatuddannelse i BA, vil du altid være i efterspørgslen på arbejdsmarkedet - selv i tider med økonomisk afmatning. Virksomhederne har brug for akademikere, der har lært at analysere kvantitative problemer, udtænke gode løsninger og gennemføre dem. Muligheder for at fortsætte din uddannelse i et ph.d.-forskningsprogram kunne også overvejes.

Hvad gør studerende på Business Analytics gøre, når de er færdiguddannede?

 • konsulenter (30 procent)
 • kvantitative analytikere eller risikostyringsprocessen i finansielle institutioner (30 procent)
 • IKT arbejdstagere (20 procent)
 • data-mining specialister (10 procent)
 • andre erhverv (10 procent)

Fortsætter dine studier


Kandidater med fremragende kvaliteter er inviteret til at ansøge om en af ​​vores ph.d.-studerende positioner. Dette er normalt gives i fire år, hvor den studerende forventes at gennemføre et forskningsprojekt. Den vigtigste opgave for en ph.d.-studerende er at udføre forskning resulterer i en afhandling.

Adgangskrav


Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav.


Specifikke krav kandidatuddannelse

 • Kandidatuddannelsen i Business Analytics er åben for dem med en bachelorgrad i samme eller tilsvarende felt, og som er i besiddelse af tilstrækkelige matematiske og computerfærdigheder. De, der har en bachelorgrad i Business Matematik, matematik eller økonometri fra et universitet eller en højere læreanstalt vil blive optaget, hvis der opnås godkendelse Undersøgelse Board. De vigtigste adgangskrav kriterier er:
  • En Bachelor of Science
  • 90 EF (European Credit point) eller tilsvarende i matematik / Økonometri / datalogi kurser på bacheloruddannelsen.
  • 45 EF (europæiske point), eller hvad der svarer til Matematik kurser på bachelor- niveau, herunder Sandsynlighedsregning og statistik.
  • Engelskkundskaber på niveau med TOEFL score 580 eller derover.
 • Indehavere af en HBO diplom i Business Matematik er optaget først til den etårige pre-kandidatuddannelse, og rådes først til at kontakte mesterens koordinator før anvendelse. Uanset hvad, vil en individuel program designet til den studerende i samråd med koordinatoren.


Optagelse til den dobbelte (deltid) program

Optagelse på den dobbelte kandidatuddannelsen gives til dem, der har en BA bacheloruddannelse. For dem med et andet universitet bacheloruddannelse, såsom matematik, økonometri, datalogi, eller en bachelorgrad fra en højere læreanstalt, kan gives adgang på et individuelt grundlag. Dem, der søger optagelse på den dobbelte kandidatuddannelsen bør indse, at optagelse afhænger også af at få passende beskæftigelse. BA har kontakter med en række virksomheder, der er interesserede i at deltage i dette program.
Bemærk, at kurser i den dobbelte program skal følges i standard kursus tidsplan (og dermed, i løbet af dagen): en særlig tidsplan for deltidsstuderende findes ikke. Det er normalt nødvendigt at besøge universitetet flere dage om ugen for at følge programmet. For mere information, kontakt mesterens koordinator.
På grund af visumrestriktionerne og grænser til at udstede arbejdstilladelser til studerende fra udlandet ved de hollandske udlændingemyndigheder, den dobbelte program er kun åben for studerende, der bor i Holland.

Færdighedsområder krav Generel sprog

Vrije Universiteit Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato