Master i Arkitektur og Urban Projekter

&nbsp

Projektet Området har nu taget en stor rolle i den faglige udvikling af ledere fra de mest forskelligartede erhverv, for alle de involverede, med forskellige rolle i udviklingen og gennemførelsen af ​​et projekt. Arealet af arkitektur og urbanisme som helhed er ingen tvivl om, at yderligere udvikling og gennemførelse historisk set har haft siden sin udformning, så behovet for at udvikle et program, der opfylder aktuelle faglige krav, med speciale i bymæssige og arkitektoniske projekter.

&nbsp

På grund af dette, er Master i Projekt Udvikling af arkitektur og planlægning, organiseret under en innovativ uddannelsesordning for området, fordi det ikke kun løber parallelt de tre klassiske områder i verden af projekter, såsom: Design, ledelse og administration men gør det også på tværs med de fem relevante tematiske område:

1. Analyse og teori om arkitektur og urbanisme.

2. Metodologisk udviklingsprojekter.

3. Implementering og projektledelse.

4. Teknologi, der anvendes til arkitektur og urbanisme projekter.

5. Miljøet i arkitektur og byplanlægning projekter.

&nbsp

Således at en højt specialiseret uddannelse i området fra alle metoder er nødvendige for korrekt udførelse privat praktiserende læge inden for private og / eller områder af regeringen.

&nbsp

Endelig er det vigtigt at bemærke, at overlapning af de 5 temaer, der er nævnt ovenfor, med de tre traditionelle områder af projektet, og kombinationen af ​​teori og praksis i umiddelbar ansøgningsskema et træningsprogram med fokus på styrkelse af kapaciteter, færdigheder og viden.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Kandidatuddannelsen i Arkitektur og Urban Projekter, formulere teoretiske fundament der giver mulighed for konceptuel udvikling af hvert emne, praktiske øvelser og metodiske stringens alle sine egne, som lever inden for projektudvikling. Tydeligt kan ses, altså, at fagfolk er ikke kun fra teori og praksis, men også tog og øvelser til brug i det virkelige liv.

&nbsp

Netop dette er det vigtigste mål, ikke kun at uddanne fagfolk fra teorien, men fra dette og fra praksis, sættes til rytmen i moderne tid ved at træffe beslutninger og gennemføre løsninger til konkrete problemer i det virkelige liv.

&nbsp

Master strukturelle mål er:

&nbsp

Formål:

  • At danne fagfolk med høje sociale og etiske engagement, og en oversigt over, hvad interventionen af ​​en by. Giver konkrete metoder til levering af løsninger på byernes problemer og arkitektoniske redesign til at tillade fysiske rum besat af mænd i det nuværende liv.

&nbsp

Specifikke mål:

  • Design et projekt, hvilket betyder, at toget design kreativitet til at løse problemer og konflikter, der beskæftiger sig med projektet.
  • Styre projekter for arkitektur og byplanlægning fra en supplerende tilgang (systemisk og globale) klart forstået forholdet og kompetencer i begge områder, og indarbejde konceptet af livscyklussen af ​​et projekt og produkt deraf.
  • Profilere Project Management Body of Arkitektur og urbanisme, ikke kun ved at justere de ledelsesmæssige kompetencer, men at give instruktøren en bred viden om, hvordan områderne skal forvaltes for at udføre en intervention Urbana.
  • Inkorporere begrebet urban design, i betragtning af den store bymæssige indgreb understøtter land med stor miljøpåvirkning.
  • Kende og anvende passende metoder til design af designløsninger, der tages logiske sekvenser af udviklingen og løbende vurdering og styring / administration af alle ressourcer forpligtet til at reagere på internationale standarder for Ledelse (spanske sammenslutning af projektering, AEIPRO eller Project Management Institute, PMI).
Program undervist i:
Spansk

Se 2 flere kurser fra Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
21 - 2 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist