Kandidatgrad i design

Generelt

Program beskrivelse

PRÆSENTATION

Uddannelsen Master i Design Det er at øge den videnskabelige og faglige autonomi den studerende med fokus på viden og færdigheder stærkt funderet i udforskningen af ​​designmetoder og videnskabelig forskning. Dette program kombinerer nye paradigmer for social design, iværksætteri, biomimetik og økologi, der dækker potentielt hver side af Product Design ønsker at kaste design Editorial, afhængigt af den særlige interesse for uddannelsen af ​​de studerende.

Udflugter Professionals

The Masters i Design vil være i stand til at integrere forskning og teknologisk udvikling hold (F & U) i designprocessen med industrien, værksteder og tjenester; integrere videnskabelige forskerhold inden for Product Design eller Kommunikationsdesign samt inden for beslægtede områder; kvalificere sig til adgang til andre grene af postgraduate uddannelse på niveau med den 3. cyklus, eller funktioner, som kan kræve en højere uddannelse, herunder undervisning i forskellige niveauer.

Senest opdateret Apr. 2017

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Minimer