Kandidatgrad i fremtiden fremsyn og strategisk styring

Generelt

Program beskrivelse

Fremtidig fremsyn og strategisk Governance er det første uddannelsesprogram af fremtidige studier i Litauen. Programmet kombinerer tværfaglighed, komplementaritet og integreret universalitet af de relevante kompetencer, der skaber muligheder for bedre integration i det konstant skiftende arbejdsmarked: en indsigt metode undervises der kan anvendes til forskellige områder og på forskellige niveauer, lede disse evner til det strategiske modellering af sociale, økonomiske, politiske, kulturelle og teknologiske processer samt udformningen af ​​fremtiden for vidensamfundet.

Formålet med Future fremsyn og strategisk Governance program er at forberede top-niveau offentlige forvaltning specialister, som er i stand til at forstå komplekse ledelsesmæssige relationer integreret i flere stadier og skiftende miljøer på globalt plan. Kandidater i dette program er i stand: 1. at anvende fremtidige fremtidsforskning metoder samtidig formulere offentlige forvaltning politikker og økonomiske aktiviteter.

  1. at udføre strategisk planlægning og programledelse.

  2. at forberede og gennemføre strategier offentlige forvaltning.

4.. til at løse komplekse opgaver i online sociale, økonomiske og kulturelle flertrins management miljøer.

5.. til at udføre strategisk planlægning af teknologiske fremskridt, der er forbundet med moderne information og kommunikation i forskellige områder af offentlig aktivitet og på forskellige niveauer.

6.. at gennemføre principperne om bæredygtig udvikling i offentlig ledelse.

7.. at gøre innovative beslutninger samtidig skabe effektive og konkurrencedygtige ledelsesstrategier.

KARRIERE MULIGHEDER

De kandidater af Kandidatuddannelsen i Future fremsyn og strategisk regering vil være i stand til at arbejde i de områder af politisk ledelse, offentlig administration, strategisk virksomhedsledelse, samt i den europæiske integration, at gennemføre civile projekter, til at udføre interkulturelle programmer, at udvikle nye områder af økonomi og innovationer, også til at arbejde inden for udenrigspolitik og internationale relationer, ekspert og rådgivning mv

Denne skole tilbyder programmer på engelsk og litauisk.

ADGANGSKRAV

Udlændinge, der ønsker at ansøge om Future fremsyn og strategisk Governance deltidsstudium program skal have en bachelor eksamensbevis.

Den konkurrencemæssige klasse struktur og den procentvise vægtning: • kvaliteter af eksamensbeviset (certifikat) bilag - 50 procent • motiverende brev - 40 procent • sprogkundskaber uddannelsen, som sagsøgeren anvender - 10 procent • yderligere point (20 procent) kan tildeles for praktik eller frivilligt arbejde, hvis det er relateret til det valgte studium.

Ansøgere til KSU skal indsende: 1. ansøgningsskemaet (findes på hjemmesiden www.ksu.lt) 2. kvalifikationer dokumenter (certifikat, diplom) og deres bilag (dokumenter skal legaliseres eller godkendt af Apostille) 3. et dokument udstedt af Study Quality Assessment Center om anerkendelse af udenlandske akademiske kvalifikationer (mere om anerkendelse af disse dokumenter kan findes på skolens hjemmeside) 4. en kopi af en persons ID-dokument, der er godkendt af en offentlig notar eller respektive myndigheder 5. et dokument, der bekræfter krævede niveau i engelsk - TOEFL eller IELTS certifikat eller andre dokumenter 6. en motiverende brev 7. et curriculum vitae 8. 2 pas-størrelse billeder Alle dokumenter skal indsendes på engelsk eller litauisk.

VARIGHED OG PRIS

Deltidsansatte undersøgelser - 1,5 år 2050 EUR per semester for EU-studerende

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Kazimieras Simonavi?ius University (KSU), founded in 2003, is an accredited private institution of higher education with campuses in Vilnius and Klaipeda, Lithuania. KSU stands out for its innovative ... Læs mere

Kazimieras Simonavi?ius University (KSU), founded in 2003, is an accredited private institution of higher education with campuses in Vilnius and Klaipeda, Lithuania. KSU stands out for its innovative approach to learning and its entrepreneurial values. Minimer