Kandidatgrad i læreruddannelse til obligatorisk gymnasial uddannelse, erhvervsuddannelse og sprogundervisning

Generelt

Program beskrivelse

cirka

Vi tilbyder specialuddannelse til undervisning i obligatorisk gymnasial uddannelse, Baccalaureate, erhvervsuddannelse og specialregimeundervisning.

Målrettet mod kandidater med grader, der er direkte relateret til de tilsvarende specialiteter eller andre relaterede ved at gennemføre en indgangsprøve (se officiel tabel over grader af direkte adgang til specialiteter). Studerende skal bevise deres beherskelse af et fremmedsprog på niveau B1.

Hvis du er interesseret i at lære at

 • Kend de studerendes karakteristika, deres sociale kontekster og motivationer.
 • Kend processerne med interaktion og kommunikation i klasseværelset og i midten, adressering og løsning af mulige problemer.
 • Forhold uddannelse til miljøet og forstå familiens og samfundets uddannelsesmæssige rolle.
 • Kend fagets uddannelsesmæssige og kulturelle værdi svarende til specialiseringen og det indhold, der undervises i de respektive læresætninger.
 • Rådgive om processerne med kvalitetsvurdering og udarbejdelse af centres forbedringsplaner og fremme læreruddannelsesplaner.
 • Kend den teoretiske og praktiske udvikling i undervisning og læring af de tilsvarende fag.
 • Kend og anvende innovative undervisningsforslag inden for specialisering.

Hvad vi tilbyder dig

Praksis i skoler reguleret efter aftale med den tilsvarende uddannelsesadministration.

Tilbud om specifikke moduler (Geografi og historie, spansk sprog og litteratur, biologi og geologi, økonomi, træning og arbejdsorientering, socio-samfundsintervention og samfundstjenester, teknologi og træningscykler i industrien, fysisk uddannelse, engelsk, matematik, fysik og kemi).

Professionelle udflugter

Undervisning i obligatorisk gymnasium, Baccalaureate, erhvervsuddannelse og specialregimeundervisning.

kompetencer

Generiske kompetencer

RD 1393/2007 fastlægger i bilag I, afsnit 3.3., De generiske eller tværgående kompetencer, som den studerende, der har afsluttet en kandidatgrad, skal have erhvervet:

 • At de studerende kan anvende deres viden og deres evne til at løse problemer på nye eller ukendte miljøer inden for bredere (eller tværfaglige) sammenhænge relateret til deres fagområde.
 • Studerende er i stand til at integrere viden og håndtere kompleksitet, og formulere domme på grundlag af oplysninger, der var ufuldstændige eller begrænset, inkluderer overvejelser om sociale og etiske ansvar i forbindelse med anvendelsen af ​​deres viden og domme.
 • At studerende ved, hvordan de kommunikerer deres konklusioner - og den ultimative viden og grunde, der støtter dem - til specialiserede og ikke-specialiserede målgrupper på en klar og utvetydig måde.
 • At eleverne har de læringsevner, der giver dem mulighed for at fortsætte med at studere på en måde, der i vid udstrækning er selvstyret eller autonom.

Specifikke færdigheder

De specifikke kompetencer til universitetets kandidatgrad i læreruddannelse i obligatorisk gymnasium og Baccalaureate, erhvervsuddannelse og sprogundervisning er defineret i ORDER ECI / 3858/2007 af 27. december, der fastlægger kravene til verifikation af de officielle universitetsgrader, der muliggør udøvelse af erhvervene som professor i obligatorisk gymnasium og Baccalaureate, erhvervsuddannelse og sprogundervisning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Minimer
León , Ponferrada + 1 Mere Mindre