Kandidatuddannelse generel ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Master Program General Management

Master Program General Management er designet til motiverede, engagerede og udestående kandidater fra bachelor eller diplom uddannelser, der ikke kun er interesseret i at opnå ledende stillinger, men som ønsker også at lære at løse aktuelle problemstillinger og møde fremtidige udfordringer inden for virksomheder og på organisationer. Programmet forbereder de studerende til en karriere i en dynamisk, global og konkurrencepræget miljø. Denne fire-semester Master Program kvalificerer kandidater til en række ledende stillinger. Programmet er holdt på engelsk, støtte sin internationale og praksis-orienteret karakter. Studerende vil erhverve og udvikle faglige og faglige sprogkundskaber.


Programmet gør det muligt kandidater til at positionere sig på jobmarkedet i henhold til hver enkelt udpeget profil. Eleverne kan vælge mellem fire områder af specialisering: Marketing & International Marketing, Human Resource Management & Organisation, Global Strategic Management, og Entrepreneurship. Hertil kommer, at programmet udforsker aktuelle og fremtidige udfordringer erhvervslivet og samfundet: Innovation, Globalisering og bæredygtighed.


Særlige kurser er designet til at hjælpe eleverne finpudse deres personlige, sociale og interkulturelle kompetencer. Som en del af programmet, har de studerende også en mulighed for at tilbringe et eller to semestre studerer i udlandet på en partner universitet. I samarbejde med specielt udvalgte universiteter, skræddersyede moduler til studerende er blevet forhåndsgodkendt merit. En yderligere fordel ved programmet er at lære og forstå mere om koncepter og økonomiske sammenhænge inden for hver kulturel og interkulturel kontekst.


Master Program General Management kvalificerer kandidater til et bredt spektrum af såvel generelle som specialiserede nøglepositioner i ledelse. Den fagligt lyd, praksisorienteret karakter af programmet er designet til at forberede de studerende til en international karriere.

Program Mål


Master General Management er en to-årig, fuld tid program undervises på engelsk.

 •  Videnskab baseret undervisning i centrale funktioner i General Management
 •  Kompetenceudvikling for kommende ledere med iværksætterånd
 •  Videnskab viden om udfordringer relateret til globalisering, innovation og bæredygtighed
  fra en business administration visning
 •  Uddybning af viden og færdigheder i udvalgte ledelsesfunktioner
 •  Udvikling af videnskabelige metodiske kompetencer
 •  Udvikling af kritisk-analytiske tværfaglige kompetencer
 •  Udvikling af personlige, interpersonelle og interkulturelle kompetencer
 •  Uddybning af ledelsen viden i udlandet
 •  Udvikling af ledelsesmæssige kompetencer på følgende områder

o Marketing & International Marketing
o Global Strategic Management
o Human Resource Management & Organization
o EntrepreneurshipDegree Program: Kandidatuddannelsen i General Management


Grad Tildelt: Master of Science (MSc eller MSc (JKU))


Program Længde: 4 semestre

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Som den største videnskabelige institution i delstaten Øvre Østrig er JKU en puls center for videnskab og samfund, og nyder et internationalt ry. De centrale kompetencer inden for samfundsvidenskab og ... Læs mere

Som den største videnskabelige institution i delstaten Øvre Østrig er JKU en puls center for videnskab og samfund, og nyder et internationalt ry. De centrale kompetencer inden for samfundsvidenskab og økonomi, juridiske undersøgelser og den tekniske og naturvidenskabelige. &nbsp Den sociale og økonomiske videnskaber (SOWI) tilbyder unikke i Østrig, hele spektret af sociale og økonomiske undersøgelser. Den SOWI udviklet sine ydelser til kravene i nationale og internationale kvalitetsstandarder. &nbsp Aktiviteterne i Det Juridiske Fakultet (RE) er ikke begrænset til det nationale niveau. Excellence er omdrejningspunktet i den offentlige, private og international erhvervsret.Gennem en grænseoverskridende udveksling af lærere og studerende færdigheder til at løse juridiske spørgsmål vil blive uddybet på internationalt plan. &nbsp Den alsidighed Ingeniør-og naturvidenskab (TNF) er præget af international forskning og udvikling, samarbejde, og ved deres nærhed til erhvervslivet og industrien. Institutterne er fokuseret på grundforskning og anvendt forskning og sikre en praktisk og moderne uddannelse. Minimer