Kandidatuddannelse i elektriske køretøjer

Universitat Rovira i Virgili

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kandidatuddannelse i elektriske køretøjer

Universitat Rovira i Virgili

Udviklingen af ​​nye systemer af intelligente, miljøvenlige og integrerede transportsystemer er en af ​​de vigtigste udfordringer i det 21. århundrede, især hvad angår emissioner og den anvendte energitype. Den sociale interesse og industrielle forretninger, der genereres af elbiler, øger efterspørgslen efter fagfolk, der er kvalificeret på alle de relaterede områder af teknologi.

Universitetsuddannelsen i elektriske køretøjer teknologier er den første officielle kandidatgrad i hele Spanien, der har specialiseret sig i elbiler. Formålet med denne kandidatgrad er at undervise ingeniører om de forskellige teknologier fra de områder af elektronisk teknik og kontrol, der kan anvendes til udvikling af elektriske og hybridbiler og endda konventionelle køretøjer.

Den progressive implementering af elbiler vil øge behovet for ingeniører med særlig viden inden for denne ambit; Derfor er hovedformålet med kandidatuddannelsen at producere specialiserede ingeniører i samarbejde med virksomheder i denne sektor og med forbindelser til territoriet.

Samarbejdsinstitutioner

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

Adgang

Kandidatuddannelsen er rettet mod:

 • Kandidater i Industriel Elektronisk Engineering og Automatisering, Elektroteknologi, Industrielle Technologies Engineering, Energiteknik, Telekommunikationssystemer og Service Engineering, Aerospace Engineering, Engineering i Søfartssystemer og Technologies, Computer Engineering, Mekanik, Kemiteknik, Industriel Teknologi, Telekommunikationsteknologi, Luftfart Engineering, Automation og Industrial Electronic Engineering, Elektronisk Engineering og tilhørende ambitioner.
 • Kandidater med officielle bacheloruddannelser i industriel teknisk teknik, der specialiserer sig i industriel elektronik; Industriel teknisk ingeniørvirksomhed med speciale i elektricitet; Teknisk Telekommunikationsteknologi, der specialiserer sig i elektroniske systemer; og relaterede ambitioner.
 • Personer arbejder for tiden i sektoren, der ønsker at øge deres uddannelsesniveau.

Specifik obligatorisk dokumentation

Dokumentationen kræves til forudregistrering. Derudover kan du også indsende:

 • Akkreditering af supplerende uddannelse vedrørende indholdet af kandidatuddannelsen (kurser, seminarer, andre uddannelsesaktiviteter med bilag).
 • Akkreditering af Relevante studiebesøg i udlandet i engelsktalende områder (minimum 12 uger med bilag).
 • Akkreditering af erhvervserfaring i en ambition relateret til kandidatuddannelsen.

Udvælgelseskriterier

 1. Egnet adgangskvalifikation: Op til højst 4 point i henhold til følgende prioriterede rækkefølge:
  • Kandidater med officielt universitet bachelorgrader i: Industriel Elektronisk Engineering og Automatisering, Elektroteknologi, Ingeniørvirksomhed i Industrielle Technologies, Energiteknik, Ingeniørvirksomhed i Telekommunikationssystemer og -tjenester, Ingeniørteknik inden for Rumfartsteknologi, Ingeniørvirksomhed i Søfartssystemer og Technologies, Computer Engineering, Maskinteknik, Kemiteknik; Industriel ingeniørvirksomhed, Telekommunikationsteknik, Luftfartsteknik, Automatisk og Industriel Elektronisk Ingeniørvirksomhed og Elektronisk Ingeniørvirksomhed: Op til maksimalt 8 point
  • Kandidater med officielle universitetsbeviser inden for industriel ingeniørvirksomhed, der har specialiseret sig i industriel elektronik eller elektricitet; Telekommunikationsteknologi, der specialiserer sig i elektroniske systemer: op til maksimalt 7 point.
  • Andre: 0 point.
 2. Evaluering af det akademiske udskrift af den officielle universitetsuddannelse, der gør det muligt for den studerende at få adgang til kandidatuddannelsen: op til højst 4 point.
 3. Supplerende uddannelse vedrørende indholdet af kandidatuddannelsen (kurser, seminarer, andre uddannelsesaktiviteter med bilag): op til maksimalt 2 point.
 4. Relevante studiebesøg i udlandet i engelsktalende områder (minimum 12 uger med bilag): op til maksimalt 2 point.
 5. Bevist professionel erfaring, der kræver en akademisk kvalifikation i en ambition relateret til kandidatuddannelsen. 0,2 point vil blive givet for hvert komplet års erfaring op til maksimalt 2 point.

Ansøgninger vil blive prioriteret i rækkefølge af point tildelt fra maksimum til minimum (i alt af de point, der er tildelt for de foregående afsnit).

Men hvis nogle steder forbliver uudfyldte, kan den ansvarlige for indlæggelser indrømme eleverne uden at prioritere dem efter deres fordele, forudsat at de opfylder adgangskravene.

Karrieremuligheder

Studerende, der gennemfører denne kandidatgrad, vil være kvalificeret til at arbejde på følgende områder:

 • Design, fremstilling og test af prototyper under processen med at skabe et elektrisk køretøj og dets hjælpekomponenter.
 • Opfattelse, implementering og afprøvning af et elektronisk system til behandling af den energi, der anvendes af et elektronisk køretøj og af det integrerede styrings- og kommunikationsmaskineri og software, der anvendes til automatisering, i overensstemmelse med de udviklingsmetoder, der anvendes i sektoren og de tilsvarende bestemmelser.
 • Produkt forskning og udvikling på niveau af projekt design og ledelse.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk


Sidst opdateret June 30, 2018
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
9 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,913 EUR
Studerende, der har opnået deres grader uden for Spanien, vil blive opkrævet 218,15 € som en skat af akademisk karriere, der kun gælder i første registrering (kurs for kursus 2017-18).
Information
Deadline
Locations
Spanien - Tarragona, Catalonia
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Juni 30, 2019
Dates
Okt. 2018
Spanien - Tarragona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Juni 30, 2019
Videoer

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados