Kandidatuddannelse i madteknik
University Of Salerno UNISA
Nøgleinformation
Campus placering
Fisciano, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kandidatuddannelsen i Food Engineering tager sigte på at træne en professionel figur af teknisk karakter, fødevareingeniøren, der bruger de typiske metoder til kemisk og procesteknik til at løse problemer i fødevareindustrien.
Denne metodiske tilgang repræsenterer et karakteristisk element i kandidatuddannelsen i Food Engineering fra University of Salerno sammenlignet med andre lignende kurser, der tilbydes i Europa, hvor Food Engineering er født af Food Technologies snarere end Process Engineering.
Ved afslutningen af studieforløbet vil kandidater i Food Engineering være i stand til at:
- udvikle innovative projekter med hensyn til produkt og proces
- analysere problemerne med valg og dimensionering af procesudstyr
- autonomt identificere og løse komplekse problemer
- styre komplekse og / eller innovative systemer, processer og tjenester
- designe og styre eksperimenter af en vis kompleksitet.
Han vil også have kendskab til konteksten og inden for forretningsorganisation (forretningskultur) og vil være udstyret med tværgående færdigheder for at kunne sammenligne sig med kolleger fra andre baggrunde.
Kandidatkurset i fødevareteknik varer i to år i alt 120 ECTS.
Blandt kursets mål er det at udvikle kandidaten til forskningen og til at operere uafhængigt og at øge kommunikationsevnerne i det udførte arbejde. Disse mål forfølges også takket være specialeaktiviteten, som slutter med forberedelse og præsentation af en afsluttende opgave. Kandidatuddannelsen i fødevareteknik er international og sikrer levering på engelsk af hele undervisningstilbudet, inklusive kurser til fælles med kandidatuddannelsen i kemiteknik.
Kandidater vil være i stand til at operere både i en industriel sammenhæng med meget autonome eller ledelsesmæssige funktioner og som freelancer efter bestået statseksamen og tilmelding til ingeniørregistret i provinsen bopæl.
CdS deltager i internationale studentermobilitetsprogrammer og opfordrer sine studerende til at tage kurser og tage nogle eksamener ved udenlandske universiteter og opholde sig der i perioder fra 2 til 6 måneder. Det er også muligt at gennemføre speciale eller praktikophold i udlandet. I årevis har CdS indrammet sine aktiviteter i et kvalitetssystem. Navnlig deltog det fra 2002 til 2004 i CampusOne-projektet og i 2006 og 2007 i Campus Campania-projektet til anvendelse af et kvalitetssystem på alle studiekurser ved University of Salerno. Siden 2011 overholder CdS CRUI / EUR-ACE-modellen til kvalitetscertificering og har opnået EUR-ACE-akkreditering af bachelor- og kandidatuddannelserne i teknik.
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Master i agroøkologi og regenerative fødevaresystemer
- Valle de Bravo, Mexico