Læs den officielle beskrivelse

Missionen for Master's Program i Strategi og International Management (SIM) er at give de studerende den avancerede viden om generel ledelse, der er nødvendig for en vellykket karriere som respekterede og ansvarlige ledere. SIM'en tilbyder en integreret og tværfaglig tilgang, fordi kun en tilgang af denne art er i stand til at formidle evnen til at klare de komplekse ledelsesudfordringer i vores tid.
Denne tilgang tjente SIM 1. plads i Financial Times Global Masters i Management Ranking 2011-2017!
Curriculum
SIM-læseplanen kombinerer den forskningsbaserede akademiske rigor for en Master of Arts med den interaktive natur- og praksisorienterede tilgang til ledende MBA-programmer. Studerende tilbydes således det bedste af to læringsverdener.
Avancerede Ledelseskurser
De obligatoriske kurser fremmer elevernes viden om ledelsens funktionelle områder. Studerende udforsker avancerede teorier og koncepter, undersøger ledelsespraksis og engagerer sig i videnskabelig diskussion.
Core valgfag
Kernevaliverne består af Avancerede Managementkurser, Integrativer og SIM i praksis:
SIM-integrativer
SIM Integratives fokuserer på emner af udbredt og aktuel interesse inden for ledelse. Tværfaglige perspektiver er nødvendige for at omfavne disse emner og undersøge måder at klare succes med de store ledelsesmæssige udfordringer i vores tid.
SIM i praksis
SIM-studerende skal indlede og afslutte et internationalt praktikophold,
kaldet SIM International Project (SIMIP). Formålet med SIM-IP er, at de studerende deltager i udfordrende og praksisorienteret arbejde uden for klasseværelset, men aktuelt relateret til deres studier.
SIMagination Challenge kræver, at eleverne påbegynder et internationalt socialt initiativ, der har til formål at skabe berigende og meningsfuld læringsoplevelser for dem.
Corporate partnerskaber
SIM-programmet har tætte forbindelser til førende internationale virksomheder, der fungerer som corporate sponsorer til SIM-programmet. Dette samarbejde omfatter interaktive workshops, forelæsninger, invitationer til at besøge deres hjemmesider samt attraktive internationale praktikophold.
Internationale udvekslingsprogrammer
Nøglepartnerskaber med to prestigefyldte MBA-programmer giver SIM-studerende mulighed for at opnå en dobbelt grad med enten INCAE Business School i Costa Rica eller Nanyang Business School i Singapore. Inden for to år tjener de studerende både SIM- HSG -kandidatuddannelsen og en prestigefyldt MBA-grad.
www.nanyangmba.ntu.edu.sg
www.incae.edu
Udover disse udvalgte MBA dobbeltgrads muligheder inden for SIM-kortet tilbyder universitetet selv muligheder for udvekslingssemester og dobbelt grader. Ved at bruge et udvekslingssemester på et CEMS-partneruniversitet har eleverne mulighed for at opnå CEMS MIM. SIM-studerende har også mulighed for at ansøge om en dobbeltuddannelse med ESADE, Barcelona; HEC, Paris; RSM Erasmus Universitet, Rotterdam; og Fundação Getulio Vargas, São Paulo, eller at ansøge om et udvekslingsprogram med en af ​​vores ca. 200 partneruniversiteter over hele verden.
www.exchange.unisg.ch
www.cems.unisg.ch
Karrieremuligheder
Ved at fremme akademisk ekspertise, interkulturelle og sproglige færdigheder samt en tværfaglig problemløsende tilgang, udstyrer SIM-programmet optimalt eleverne til toppositioner på vigtige forretningsområder som international ledelse, forretningsrådgivning eller iværksætteri. De fleste SIM-studerende underskriver professionelle kontrakter, inden de gennemfører deres studier. De modtager udfordrende og attraktive jobtilbud fra højt respekterede virksomheder i forskellige erhvervssektorer over hele verden. Med forbehold af en studerendes karakterer giver denne kandidateksamen også mulighed for, at de studerendes akademiske karriere har adgang til ph.d. programmer.
Adgang til SIM-programmet:
Se venligst vores hjemmeside for de seneste detaljerede adgangskriterier.
www.admissions.unisg.ch
www.sim.unisg.ch
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs »

Senest opdateret August 19, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 16, 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
3,326 CHF
Gebyr for schweiziske studerende: CHF 1426
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 16, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 16, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date