Read the Official Description

Community Mental Health Master's Program

CIIS 'fællesskabsprogram for mental sundhedsprogram træner eleverne til at blive licensierede psykoterapeuter og ledere i at styrke disenfranchised communities. Vores kandidater er en drivkraft i at imødekomme behovene for og skabe forandringer for befolkninger, der har været underserved og overset af traditionelle rådgivningstjenester.

Vores elever lærer at løse systemiske problemer inden for en patients samfund og omgivelser, der påvirker mental sundhed. Mange af vores kandidater er proaktivt involveret i offentlig orden, samfundsorganisation, forsvar af underordnede grupper og folkesundhed.

Om programmet

Dette 60-årige, treårige program integrerer fundamentet for intensiv og supplerende sagsbehandling med vægt på rådgivningspsychologi, kulturkompetence og en offentlig praksis.

I andet studieår udvikler vores studerende vigtige kliniske færdigheder og multikulturel opmærksomhed i praktik på lokale træningssteder, herunder CIIS ' Clinic Without Walls (TCWOW) , en unik klinik, der giver eleverne mulighed for at behandle kunder uden for traditionelle institutionelle rammer.

Vores læseplan forbereder eleverne til højspørgsel i den offentlige sektor og for ægteskabs- og familieterapi-licens. Programmet blev designet i samarbejde med ledende leverandører af mental sundhed til at opfylde følgende kritiske behov:

  • Terapeutisk: Et stigende antal klienter med flere diagnoser kræver et andet niveau og type terapi.

  • Kulturel: Erhvervet har brug for flere praktikere fra forskellige baggrunde, der er kulturelt kompetente og tosprogede eller flersprogede.

  • Professionel: Næsten 70 procent af San Franciscos offentlige psykiske arbejdsstyrke vil gå på pension inden for de næste 10 år - en tendens gentog hele staten og nationen.

CMH giver studerende en stærk teoretisk baggrund med vægt på praktisk anvendelse:

  • Social retfærdighed perspektiver

  • Kulturel ydmyghed

  • Øvelsesbaseret dokumentation

  • Psykodynamik, Humanistisk Mindfulness og Family Systems Therapy

  • Trauminformerede terapier

  • Recovery og resiliency modeller af behandling

  • Fællesskabs psykologi teori og praksis.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by California Institute of Integral Studies »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date