Kandidatuddannelsen i Design for Teater, Film og Tv - Produktion Design

Generelt

4 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Det største inden for produktionsdesign involverer uddannelse af kunstneriske designere, der er ansvarlige for den visuelle, operationelle og produktionsenhed for filmproduktion. Målet med uddannelsen er at finde og forbedre den studerendes personlige kunstneriske vision, udvide hans / hendes faglige kompetence og / eller specialisering og at give de færdigheder, der er nødvendige til doktorgradsstudier. Sammen med bredte faglige færdigheder er målet at opnå evnen til at udvikle den studerendes eget felt på en kreativ og uafhængig måde. Kandidatstuderende forventes at arbejde selvstændigt og spille en aktiv rolle i planlægningen af deres studier.

Studiemål

Det største inden for produktionsdesign involverer uddannelse af kunstneriske designere, der er ansvarlige for den visuelle, operationelle og produktionsenhed for filmproduktion.

Formålet med uddannelsen er at finde og forbedre den studerendes personlige kunstneriske vision, at udvide sin faglige kompetence og / eller specialisering og at stille de nødvendige færdigheder til rådighed for ph.d.-studier. Sammen med bred faglige færdigheder er målet at opnå evnen til at udvikle den studerendes eget felt på en kreativ og uafhængig måde. Mastergradsstudenter forventes at arbejde selvstændigt og spille en aktiv rolle i planlægningen af ​​deres studier.

Et hovedmål for kandidatuddannelsen i produktdesign er at understøtte den studerendes personlige mål og styrke kompetence hos studerende med forskellige baggrunde inden for produktdesign samt lede dem i deres valg af specialisering. Et andet mål er at opmuntre den studerende til at udvise sit perspektiv på kunstnerisk samarbejde som helhed.

En kandidat til kandidatuddannelsen i produktionsdesign vil kunne

 • arbejde som produktionsdesigner i krævende film- og tv-produktioner.
 • styre brede kunstneriske enheder.
 • guide og motivere arbejdsgruppen, der implementerer designene.
 • uddybe hans / hendes kunstneriske udtryk.
 • udvide hans / hendes færdigheder gennem udvikling inden for området og nye krav (for eksempel digital produktdesign, nye fortællingsformer til film og tv).
 • udvikle nye arbejdsmetoder ved hjælp af eksperimentelt og undersøgende arbejde.
 • forny feltet i samarbejde med andre personer, der er ansvarlige for kunstnerisk indhold i film / tv-produktioner.
 • fortsæt sine studier i et program, der fører til en doktorgrad.

Studerende sprog

Undervisningssproget i kandidatuddannelsen i design for teater, film og tv er finsk. Imidlertid undervises en stor del af kurserne på engelsk i den store del af produktionsdesign. Graden kan udfyldes på engelsk.

Studieafgifter

15 000 € om året for ikke-EU / EØS-borgere i programmer, der er instrueret på engelsk.

Karrieremuligheder

Uddannelsen forbereder især de studerende til at være produktionsdesignere inden for film og tv. Gennem programmets færdigheder og deres yderligere tilpasning er det også muligt at arbejde med digital produktionsdesign. Derudover har en produktionsdesigner også muligheden for at anvende deres færdigheder i andet arbejde, der er relateret til grafisk design og brugen af rum, såsom produktion af forskellige former for scenekunst, som konceptdesigner eller som designer til udstillinger. og messer.

Graden omfatter 30 studiepoints valgfrie studier. De giver den studerende mulighed for at supplere sin grad efter personlig orientering eller uddybe hans / hendes kompetence på det ønskede område.

Kandidater fra programmet kan arbejde i mange stillinger: design designer, produktionsdesigner, kunstdirektør, produktionsdesigner, konceptdesigner, udstillingsdesigner, indretningsarkitekt, forsker, lærer.

Videregående studier

Efter endt uddannelse kan den studerende ansøge om ph.d.-studier i retning af en Doctor of Arts-grad.

Studieindhold

Kandidatstudier inkluderer dykning i de særlige områder inden for produktionsdesign, forskningsrelaterede studier for at udvikle konceptuel tankegang relateret til design til teater, film og tv og produktioner, der realiserer kunstnerisk udtryk.

De studerende kan tage forskningsorienterede og teoretiske studier, der er en introduktion til doktorgradsstudier i gradsprogrammerne i både film og tv og design til teater, film og tv.

Aalto-component-wrapper Aalto-component-wrapper--text-text">
Aalto-component">
Aalto-user-generated-content">

Internationalisering

Studerende opfordres til at gennemføre en del af deres studier i internationale udvekslingsprogrammer eller praktikophold og deltage i internationale undervisningsarrangementer. Internationale besøgslærere og studerende beriger de nående og hjælpe eleverne netværk.

En betydelig mængde kandidatuddannelser er afsluttet på engelsk.

Aalto-component-wrapper Aalto-component-wrapper--text-text">
Aalto-component">
Aalto-user-generated-content">

Programspecifik optagelsesprocedure og evalueringskriterier

Hvad vi ser efter hos en ansøger?

Vi søger ansøgere med kunstnerisk talent og personlighed, evnen til illustrativ og rumlig forståelse, parathed til at arbejde i en gruppe og evnen til at udtrykke sig. En bachelorgrad afsluttet inden for området eller tilsvarende viden og færdigheder er et krav for optagelse.

Evalueringskriterie

De kriterier, vi bruger til at evaluere applikationerne i den første fase, er

 • Tilstrækkelig bevis for færdigheder og færdigheder i relation til processerne i produktionsdesign til film- og / eller tv-produktioner
 • Ud over eller i stedet for de foregående kriterier, tilstrækkelig erfaring med professionelle eller studerende film- eller tv-produktioner
 • Rumlig forståelse
 • Kunstnerisk vision
 • Visuelle historiefortællingsevner

Ud over disse inkluderer evalueringskriterierne også i anden fase

 • kommunikationsegenskaber
 • motivering
 • præsentations evner
 • lytte- og argumentationsevner

Første fase og påkrævede ansøgningsdokumenter

I den første fase af evalueringen evaluerer udvælgelsesudvalget ansøgningerne på baggrund af ansøgningsdokumenterne. Study Option's krav til ansøgningsdokumenter er anført nedenfor. Bemærk også krav til ansøgningsdokumenter, der er vist i de generelle ansøgningsinstruktioner. Vedhæft hvert ansøgningsdokument til den elektroniske ansøgningsskema i PDF-form.

Portefølje

Porteføljen (enkelt PDF-fil) er et udstillingsvindue til ansøgerens kunstneriske produktion. Porteføljen skal være en godt afrundet og omfattende visning af din tidligere professionelle og / eller kunstneriske aktivitet. Du kan præsentere dit arbejde som udkast, tekniske tegninger og / eller fotos.

Værkerne i porteføljen skal være i form af en liste med arbejdstitler og / eller temaer, produktionsmetoder og materialer samt størrelsen, formatet, året og formålet med produktioner og eventuelle arbejdsgruppemedlemmer. Listen skal også specificere hvornår og hvor værkerne er udstillet, udført eller offentliggjort.

CV

Inkluder med applikationsmaterialet et CV, der indeholder dine personlige oplysninger, uddannelsesmæssige baggrund, erhvervserfaring og eventuelle udstillinger, publikationer, artikler, priser, tilskud, studieture eller tillidsstillinger.

Motivations brev

Skriv et motivationsbrev på højst 4000 karakterer (ca. et A4-ark), hvor du forklarer dine grunde til at anvende til dette specialiseringsområde og fortælle om din (e) særlige interesse (r) i feltet såvel som dine mål og forventninger til studierne til afsluttes på School of Arts, Design and Architecture. Beskriv dine styrker og interesser, kreative mål og andre punkter i forbindelse med dit arbejde.

Motivationsbrevet skal indeholde et afsnit, hvor du kort beskriver, hvilken slags arbejde du forventer at udføre i fremtiden.

Ansøgningssprog

Ansøgningsdokumenterne skal indsendes på finsk (svensk) eller engelsk.

Anden etape

En del af ansøgerne inviteres til anden fase. Invitationen til anden fase sendes ansøgerne senest 7 dage i forvejen.

De studerende, der er valgt til anden fase, inviteres til en samtale. Under samtalen gennemgås ansøgerens cv og portefølje, og muligvis diskuteres deres tidligere arbejdserfaring. Ansøgeren kan blive bedt om at medbringe nogle yderligere prøver af deres tidligere arbejde.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... Læs mere

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Minimer
Espoo , Helsinki , Pori , Mikkeli + 3 Mere Mindre