Oversigt

Dette nye uddannelsesprogram forbereder mediefolk, kunstnere, musikere og designere til at udforske de store muligheder, som nye medieteknologier tilbyder på området.

Denne mid-karriere kandidatgrad kræver 3 års erhvervserfaring efter Bachelor.

Kandidatuddannelsen i Emerging Media fremmer en iværksætterlig holdning, medskabelse og skaberkultur, mens man udforsker kunsten som muligt. Studierne har en tværfaglig tilgang, der kombinerer nye teknologier, skabelse af indhold, designtænkning og kunstnerisk praksis med bæredygtig problemløsning af samfundsmæssige udfordringer.

I de faglige studier vil du eksperimentere med nye medier og forskellige designmetoder. Du vil undersøge, hvordan skabelse af kunst og indhold er relateret til nye teknologier, såsom forlænget virkelighed (XR), maskinindlæring og kunstig intelligens (AI). Endvidere studeres bæredygtig værdiskabelse af samfundsmæssige udfordringer og kreative kundeudviklingsmetoder.

Til din kandidatuddannelse vil du være involveret i aktiv, selvstyret læring, der kræves for at overtage nye teknologier og applikationsfelter. Dette understøttes af personlig coaching som hovedundervisningsmetode. Studierne organiseres hovedsagelig online, med fire intensive co-creation workshop uger.

Studiemål

Emerging Media betyder medieformer og teknologier, der stadig er i deres tidlige fase, og kræver, at innovatører og skabere skal udforske og eksperimentere brug for dem. I et konstant skiftende mediemiljø er der behov for kunst- og mediefolk, der hurtigt kan tilpasse nye teknologier i deres arbejde. I betragtning af de globale megatrends opmuntres kandidatuddannelsen i Emerging Media til en holistisk verdenssyn og lægger vægt på kunst og mediernes rolle i bæredygtig udvikling.

Programmet forbereder mediefolk, kunstnere, musikere og designere til at udforske de store muligheder, som nye medieteknologier tilbyder på kreativt felt. Programmet fremmer en iværksætterindstilling, medskabelse og skaberkultur, mens man udforsker "kunsten om muligt": hvad der kan gøres i øjeblikket. Studierne har en tværfaglig tilgang, der kombinerer nye teknologier, skabelse af indhold, designtænkning og kunstnerisk praksis med bæredygtig problemløsning af samfundsmæssige udfordringer. Uddannelsen styrker færdighederne i kreativ tænkning, problemløsning og samarbejdsdesign, der sigter mod fagfolk, der arbejder på kanten af ​​innovation.

Dette program vil gøre det muligt for deltagerne at:

  • udvikle en iværksætterisk holdning og selvlærende færdigheder i at overtage hurtigt skiftende medieformer og teknologier
  • overveje bæredygtighed og samfundsmæssige udfordringer i deres arbejde
  • implementere en holistisk værdiskabende tilgang, herunder sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter af værdiskabelsen i deres arbejde
  • udvikle deres problemløsende færdigheder og implementering af designmetoder i innovationsprocesser
  • implementere den eksperimentelle kultur i innovationsprocesser
  • kombinere kunstnerisk tilgang med innovation og teknologi
  • udvikle deres evner til at lede og styre co-creation i multikulturelle hold
  • udføre innovative / kunstneriske nye medieprojekt
  • forskning, analysere og reflektere kritisk emner og praksis relateret til studier.

Mere om undervisningssproget

Sprogets sprog er engelsk.

Studieindhold

Uddannelsens omfang er 60 studiepoints og varighed 1,5 år. Det største studie er kandidatafhandlingen (30 point), der dækker halvdelen af ​​studiet. I de avancerede faglige studier (25 studiepoints) eksperimenterer de nye medier og studerer forskellige designmetoder. De udforsker og eksperimenterer, hvordan kunst og indhold skabes relateret til nye teknologier som udvidet virkelighed (XR), maskinindlæring (ML) og kunstig intelligens (AI). Endvidere studeres bæredygtig værdiskabelse af samfundsmæssige udfordringer og kreative kundeudviklingsmetoder. Frie valgstudier (5 studiepoints) er at udvide elevens viden og færdigheder inden for det relevante felt relateret til kandidatprojektet.

I studierne understreges selvstyret læring som den grundlæggende metode til opnåelse af læringsmålene. Derfor er alle studierne ledet aktivt til at danne deres egne læringsmål og også at udnytte de uformelle ressourcer på internettet på en effektiv måde.

Studieafgifter

Undervisningsgebyret for programmet er 10 800 euro pr. Akademisk år for studerende uden for EU / EØS med et stipendium til gebyrbetalende studerende.

Afsluttende projekt

Kandidatafhandlingen udfører og rapporterer et innovativt / kunstnerisk fremvoksende medieprojekt relateret til bæredygtig udvikling. Kravet til specialeprojektet er, at der er en kommissær eller en samarbejdspartner i projektet. Rapporten er en akademisk undersøgelse relateret til det praktiske nye medieprojekt.

Karrieremuligheder

De erhvervsmæssige profiler af kandidater er forskellige afhængigt af deres tidligere erhvervserfaring og personlige præstationer under studierne. De kandidater kvalificerer sig til at lede og udføre krævende opgaver inden for kunst, medier og innovation, både inden for kreative industrier og andre industrisektorer.

Kvalifikation

Master i kultur og kunst

Internationalisering

Hele uddannelsen er et inspirerende og multikulturelt læringsmiljø. Andre måder at garantere en virkelig international og multikulturel studieoplevelse på er at fordybe dig i sprogstudier, peer-vejledning til andre internationale studerende, venskabsaktiviteter og internationale projekter og tematiske uger.

Samarbejde med andre parter

TAMK Mediapolis Campus har et fremragende internationalt partnernetværk, og eleverne af dette kandidatuddannelse vil blive inviteret til at deltage i netværkets forsknings - og udviklingsaktiviteter og projekter.

Som kandidatstudent i TAMK har du mulighed for, når du tilmelder dig som gave, at vælge studier fra læreplanen fra Tammerfors Universitet til at medtage i din grad inden for rammerne af din studieplan. Med disse tværinstitutionelle studier og delte projekter kan du oprette en personlig studieportefølje med udvidet viden og færdigheder. Som studerende på TAMK er der også en national studieportal fra de finske universiteter inden for anvendt videnskab.

Postgraduate studie muligheder

TAMK kandidateksamen giver dig mulighed for at ansøge om ph.d.-studier på andre universiteter i henhold til deres adgangsregler.

Program undervist i:
  • Engelsk
Tampere University Of Applied Sciences

Se 1 flere kurser fra Tampere University Of Applied Sciences »

Senest opdateret November 5, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Aug 2020
Duration
12 - 18 måneder
Fuldtid
Price
10,800 EUR
Undervisningsgebyr: 10 800 / studieår (kun studerende uden for EU / EØS)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date