Kandidater fra programmet vil have uddannelse til at gå på arbejde på mange områder, herunder den konventionelle kemiske og procesindustrien (petrokemiske, specialkemikalier, farmaceutiske), de brede energisektoren (upstream og downstream-olie

Studerende i udlandet, især i løbet af andet semesters andetår og for kandidatforskningsprojektet, tilskyndes til at udføre en del af elevernes forskningsprojekt inden for rammerne af de samarbejdsprojekter, der gennemføres mellem University of Bologna og private virksomheder eller internationale forskningsinstitutter. En Dual Degree Agreement er aktiv med Columbia University i New York City (USA).

Adgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelsesprogram. Du kan finde detaljerede oplysninger om ansøgning, studiegebyrer og deadlines på href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/ChemicalProcessEngineering-STEM/how-to-enrol

Studerende tilskud og tilskud

Universitetsstuderende kan få økonomisk støtte under deres studier fra regionen Emilia Romagna, University of Bologna og andre eksterne organer.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Fritagelse for studieafgifter

Tjek vores hjemmeside for at vide, hvilke er de nødvendige dokumenter til at ansøge om fuldstændige undtagelser og særlige tilskud.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 49 flere kurser fra University of Bologna »

Senest opdateret Januar 18, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
3,250 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

International Master's programmes @ Dicam, University of Bologna

Chemical and Process Engineering (STEM)