"Kemiteknologi" er et kompleks af metoder til behandling af kemiske og olieråmaterialer til produkter af husholdnings- og tekniske formål. Sådanne produkter er: petroleum, diesel, maskinolier, vaskemidler, plante- og dyrebeskyttelsesmidler fra skadedyr og sygdomme, halvprodukter til plastproduktion, bildæk, byggematerialer og færdigmaterialer.

Uddannelse af bachelor-ingeniører udføres af højt kvalificerede professorer og faglig orienteret special træning sker også, f.eks. kemisk produktion eller olieforarbejdningsindustrien.

Når de studerende er færdige, forsvarer de deres kvalifikationsarbejde. Kandidatuddannelsen for dem, der har en bachelorgrad, tager 4 semestre. Specialister inden for kemiteknik har stor viden, som gør det muligt at arbejde i store, mellemstore og små virksomheder, der producerer forskellige kemiske produkter.

Under deres træning gennemfører eleverne en praktikplads hos de førende kemiske virksomheder, hvor de lærer produktion af de vigtigste store tonnage kemiske produkter af organisk syntese; produktionsstyring, økonomiske og økologiske spørgsmål.

Specialister inden for olieforarbejdning har kendskab til alle grundlæggende spørgsmål vedrørende brændstof- og oliefelter ved behandling af gasser. De er veluddannede på kemiske og tekniske spørgsmål vedrørende olie- og gasforarbejdning; bekendt med alle grundlæggende processer for olieforarbejdning. Praktikophold holdes hos de største og verdensomspændende olieforarbejdningsvirksomheder som "LUKOIL", hvor eleverne kan lære avancerede teknologier til olieforarbejdning, udviklet af sådanne verdensledere som "UOP", "SHELL" osv.

Mere end 2000 russiske specialister og 200 udenlandske ingeniører og master i 26 lande er blevet uddannet af UNIVERSITY på programmet "Chemical technology". Udenlandske kandidater arbejder med succes i Afghanistan, Bangladesh, Colombia, Indien, Libanon, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Syrien, Vietnam og andre. Den opnåede uddannelse hjalp nogle af de kandidater til at starte og udvikle deres egen kemiske forretning. Mange internationale kandidater lykkedes i videnskabsforsvarede teser i Rusland og nogle andre europæiske lande.

Program undervist i:
  • Russisk
Senest opdateret Januar 3, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
3,950 USD
CIS * borgere, baltiske lande ** borgere og landsmænd: 3950 USD / Andre lande: 4265 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date