Kandidatuddannelsen i Kommunikationsstudier

Generelt

6 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Vores kandidatuddannelser, hver med forskellige programkrav, er baseret på og er fuldt kompatible med de etablerede europæiske og amerikanske uddannelsessystemer . De europæiske retningslinjer for videregående uddannelse er beskrevet i Bologna-aftalerne. Så snart et minimum antal kreditter er opnået, kan en ansøgning om eksamen indgives. Ikke alle programmer tilbydes på alle campuser. Se programoversigten for yderligere detaljer.

Kurser

Graduate kurser er opdelt i kerne kurser og specialisering kurser. Valgfag kan vælges fra nogen af ​​de planlagte kurser, der tilbydes på kandidatniveau. Specialiseringskurser er planlagt ud fra tilmeldinger og kan ikke være tilgængelige på alle campus. Specialiseringskurser planlagt er også tilgængelige for alle elever som valgfag. Se programoversigten for yderligere detaljer. Se kursusoversigt for listen over tilgængelige kurser. Studerende anbefales at fuldføre kurser og optjene kreditter på højeste niveau muligt.

Programkrav

 • I alt 60 point
 • Kurser (kerne) 24 point / 12 kurser
 • Kurser (GSCCSxxx) 12 point / 6 kurser
 • Global Community Project 12 point / 2 kurser (valgfrit)
 • Valgfag 16 kreditter / 8 kurser
 • Valgfag 4 point / 2 kurser (i tilfælde af et valgfrit projekt)
 • Speciale 8 point

Det er muligt at skifte til et andet program, når studierne er startet, så længe programkravene er opfyldt inden udgangen af ​​studiet. Derfor bør beslutningen om at skifte ske så tidligt som muligt for at undgå, at programkravene ikke overholdes inden for den planlagte varighed.

Adgangskrav

 • Færdighed i det engelske sprog.
 • Bachelorgrad (eller tilsvarende).
  • Der sondres ikke mellem faglige eller faglige bachelorgrader.
  • Grader med 180 europæiske kreditter eller 120 amerikanske semesterkreditter betragtes som ækvivalente.
  • Studerende, der ikke har en bachelorgrad eller tilsvarende, skal ansøge om et bacheloruddannelse eller for bachelor-diplom-top-up-programmet.

Karriereperspektiver

Vores uddannelser og kurser er karriereorienterede og giver de studerende en høj grad af fleksibilitet gennem deres kandidatstudier. Fokuserer på en bred vifte af specialiserede emner, er de studerende udstyret med de nødvendige færdigheder og viden til at lykkes i dagens globale økonomi og er forberedt på en bred vifte af faglig udvikling og karrieremuligheder.

Graduate programmer er et fremragende valg for nylige universitetsstuderende og universitetsstuderende, der gerne vil se deres beskæftigelsesegnethed i dagens jobmarkedsstigning ved at engagere sig i strenge og akademisk udfordrende graduate studier for at opnå en relevant akademisk kvalifikation inden for liberal arts.

Efter graduering begynder eller begynder eleverne primært deres karriere med mellem- til overordnede stillinger i nationale og multinationale virksomheder og organisationer inden for forskellige økonomiske sektorer. Studerende kan også vælge at fortsætte deres studier uden afbrydelse i næsten alle vores andre kandidat- og postgraduate-programmer for yderligere at forbedre deres karrieremuligheder.

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Læs mere

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Minimer
Barcelona , Bruxelles , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Mere Mindre