Elliott School's Master of Arts in International Economic Policy (MIEP) er et tværfagligt program, der giver et stærkt fundament for at forstå nye udfordringer i det globale økonomiske system. Programmet giver analytisk strenghed og skræddersyet faglige specialiseringer, der hjælper studerende med at forfølge udfordrende karrierer i den private sektor, den offentlige sektor og non-profit organisationer.

Aftenklasser rummer de travle tidsplaner for arbejdende fagfolk og åbne Pathways gennem hvilke fuldtidsstuderende kan udforske praktikpladser i internationale organisationer, konsulentfirmaer og myndigheder i Washington DC. MIEP-alumnenetværket giver professionel praktikplads og jobmuligheder for studerende fra hele verden verden.

(Programmets navn var “ International Trade and Investment Policy ” forud for studieåret 2019-2020.)

Hvad du vil studere

MIEP-studerende opnår en væsentlig forståelse af international handel, international finansiering og udviklingsøkonomi. Studerende erhverver også hårde færdigheder inden for regnskab, virksomhedsøkonomi og kvantitativ analyse. Studerende forfølger en individualiseret faglig specialisering for at forberede dem på en karriere med fokus på international økonomi og erhvervsliv.

Programmet kulminerer i en to-semester capstone sekvens, hvor studerende arbejder i små teams om en moderne politik eller forretningsmæssig problemstilling. Studerende tager kandidatkurser på tværs af GW inklusive Elliott School of International Affairs, Department of Economics, School of Business og Trachtenberg School of Public Policy and Public Administration.

Følgende krav skal være opfyldt: 40 point, inklusive 22 point i obligatoriske kurser og 18 point i en selvdesignet professionel specialisering.

Professionel specialisering

Fuldtidsstuderende følger en kohortstruktur i det første år, der giver studerende hårde analytiske og kvantitative kvalifikationer, der er essentielle for faglig udvikling. Studerende arbejder tæt i deres andet år med programdirektøren for at designe en professionel specialisering, der bruges til at forfølge studerendes individuelle faglige og faglige mål. MIEP-programmet giver foreslåede specialiseringer som "Økonomisk udvikling", "International forretning og finans" og "International handel og investering", men studerende er velkomne til at fortsætte deres egen kombination af fagligt relevante kurser.

Forudsætning

Økonomisk krav

Ansøgere skal have afsluttet et af følgende, inden de ansøgte om MIEP-programmet:

  1. introduktionskurs i mikroøkonomi og introduktion til makroøkonomi, eller
  2. principper for økonomikursus, der har mikro- og makroøkonomi inkluderet i indholdet.

Ud over ovennævnte introduktionskrav til økonomikurser er mellemliggende mikro- og makroøkonomikurser stærkt anbefalet forberedelse til MIEP-programmet, men er ikke påkrævet for optagelse. Studerende uden disse mellemliggende kurser vil være i stand til at tage et online-program i løbet af sommeren inden tilmelding, der administreres af Elliott School's Institute for International Economic Policy.

Tilsluttet Institut

Instituttet for international økonomisk politik (IIEP) tjener som en katalysator for forskning i høj kvalitet, tværfaglig og ikke-partnersk forskning i politiske spørgsmål omkring økonomisk globalisering.

Hvor du skal hen

Vores kandidater forfølger fortsat en lang række spændende karrierer inden for diplomati og offentlig service, erhverv, sikkerhed, konfliktløsning, udvikling og folkesundhed. For 2016 kandidater inkluderede de øverste arbejdsgivere:

  • Capgemini Government Solutions
  • Economics Partners, LLC
  • Goldman Sachs
  • Internationale Valutafond
  • Overseas Private Investment Corporation
  • TD International
  • US International Trade Commission

Mens du studerer hos os, og selv når du er væk, giver vi dig ressourcer og støtte til at hjælpe dig med at få det job, du altid har ønsket efteruddannelsen. Fra karriererådgivning, workshops, webstedsbesøg og informationssessioner har The Graduate Student Career Development Center en række forskellige værktøjer og tip til at komme dig dit sted, du ønsker at være.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurser fra The George Washington University - Elliott School Of International Affairs »

Senest opdateret September 28, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 13, 2020
Aug 31, 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
1,890 USD
pr. kredit
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 13, 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 31, 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 13, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 31, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Elliott School of International Affairs Graduate Admissions