Kandidatuddannelsen i kostume

Generelt

Program beskrivelse

114168_MINERVA6.jpg

Omrids

Kandidatuddannelsen i kostume design

Udviklingen af denne studiesti følger en moderne logik med det formål at udvikle en lang række kompetencer i konstant analyse, der kombinerer et avanceret teknisk forberedelse til forskning, tværfaglighed og projektmetode, der er nødvendig for at forberede unge fagfolk, der kan skabe innovative repræsentative verdener, som er sammenhængende med fremtidens udfordringer.

Kendskabet til kostume historie, evnen til at fortolke tegn i en historisk og nutidig ramme, er den sartorial kompetence, der er nødvendig for at udvikle projektet i forskellige indstillinger (teater, ballet, opera, biograf, fjernsyn), afgørende søjler for dem, der ønsker at undersøge og analysere det moderne sprog i mode.

Struktur

Det første år er fokuseret på teori og teknikker, der er typiske for dette område. Teoretiske og kulturelle kompetencer, tekniske laboratorier, forståelse af budgetmæssige konsekvenser i projektudviklingen, komponerer studiestien for at træne den studerende til analysen og den komplette metode i designprocessen. Den studerende vil have mulighed for gennem projekter i partnerskab med ægte produktioner og i samarbejde med professionelle lærere at udtrykke deres personlige fortolkning af de karakteristiske tegn og den smukke konstruktion af kostumerne i en realistisk ramme.

Det andet år kombinerer ideelt en fremtidssikret vision for denne disciplin gennem intensive laboratorier, hvor studenternes projektmetode er nydt af teoretiske forestillinger og iværksættes ved oprettelse af forskningsprojekter og dressmaking. Modehistorie og Haute Couture, de seneste tendenser inden for billedkunst, kompetencer i nutidens forskning, bidrager alle til at skabe en synergi med teoretisk-praktiske kurser i form af virkelige forsknings- og kreativitetslaboratorier med det formål at skabe en stor projektmetode -scale, ofte i samarbejde med de vigtigste mærker på dette felt på internationalt plan.

I løbet af det andet år vil eleverne også forbedre deres kompetencer i anvendelsen af grafisk software og forretningslogik og organisation orienteret til modeindustrien.

I slutningen af andet år vil eleverne udvikle et afsluttende arbejde, hvor alle de erhvervede kompetencer vil blive sat i værk efter en personlig fortolkning.

Akkreditering

Kurset er akkrediteret af det italienske ministerium for uddannelse, universitet og forskning,

I slutningen af kurset vil de studerende, der opfylder adgangskravene, modtage en Master of Arts Diploma (120 ECTS).

Indlæggelser

For at sikre kvaliteten af kurset er optagelse begrænset til et fast antal studerende hvert år.

Af denne grund foreslår vi, at interesserede studerende sender deres ansøgning inden for juni. I tilfælde af forsinkede ansøgninger inviterer vi ansøgere til at kontakte Rådgivningskontoret for Accademia Costume e Moda.

For at ansøge om kurset er det nødvendigt at sende læseplan, motivationsbrev og portefølje, som evalueres af vores direktør for uddannelse og bestå adgangsintervjuet.

Varighed

Kursets varighed er to akademiske år og deltagelse er obligatorisk, men at blive accepteret ved de endelige vurderinger, skal eleverne have mindst 80% bevist deltagelse.

Adgangskrav

Kursdeltagere skal have en relevant grad i Fashion Design fra enten en italiensk institution (et 3-årigt minimumskrav, 180 credits) eller et internationalt universitet eller college (bacheloruddannelse).

Studerende skal også have et B1 niveau af italiensk eller 5,0 IELTS af engelsk certificering.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Accademia Costume & Moda offers courses legally recognised by the Italian Ministry of Education, Universities and Research under the body that rules Artistic Higher Education. Culture, Design and ... Læs mere

Accademia Costume & Moda offers courses legally recognised by the Italian Ministry of Education, Universities and Research under the body that rules Artistic Higher Education. Culture, Design and Craftmanship linked to a laboratorial approach are the key points of the School’s educational mission. The objective is to help the students start their careers, supporting them in the process of recognising and consolidating their creative identity. Minimer