Kandidatuddannelsen I Medievidenskab (Master Of Social Sciences Eller Master Of Education)

University of Tampere

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kandidatuddannelsen I Medievidenskab (Master Of Social Sciences Eller Master Of Education)

University of Tampere

Ansøg mellem 4. december 2018 - 23. januar 2019

 • Grad: Master of Arts eller Master of Social Sciences, afhængig af specialisering
 • Varighed: 2 år
 • Omfang: 120 ECTS
 • Startdato: August 2019 (skal bekræftes)
 • Undervisningsgebyr for studerende uden for EU / EØS: 10 000 € / år

Læs mere om stipendier

Programmets fokus er på at udvikle ekspertise inden for den nye disciplin med medieuddannelse. Disciplinen er dannet ved at forbinde mediekendskab til informations- og kommunikationsteknologi i læring, mediebrug og kritisk tænkning i mediemættede samfund. Programmet udvikler elevernes ekspertise i at vejlede udviklingen af ​​konceptuel bevidsthed og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at kunne læse og skrive medier, og skabe passende læringsmiljøer i forskellige sammenhænge.

Kandidatuddannelsen og forskningen om medieuddannelse understøtter de nuværende forskningsprioriteter i sit hjem, Fakultet for Kommunikationsvidenskab, især fra perspektiver for publikum og prioriteter. Samarbejdspartner for programmet er Det Fakultet for Uddannelse, der bidrager til programmet perspektivet af pædagogik i medierede læringsmiljøer.

Kandidatuddannelsen i medieuddannelse drager stort set fordel af de nuværende medier og uddannelser, især publikumsstudier, mediekendskab, uddannelse, studier i læringsmiljøer og informationsteknologier i uddannelse, interkulturel uddannelse, uddannelsesledelse, medieforvaltning og studier i mediekultur, teater og drama.

Hvorfor medieuddannelse?

Programmet vil lette modenhed i de kognitive færdigheder, der er nødvendige for at forstå og evaluere medier og deres indhold samt kulturelle praksis - som gør det muligt for mediebrugere at være mere end forbrugere ved aktivt at engagere sig i mægling for sig selv (dvs. som "prosumers"). Dette felt har stor betydning for udviklingen af ​​uddannelsesplaner på alle niveauer, og især for børn og unge i dag. Under deres studier undersøger de roller og funktioner i medier og genrer af indhold i hverdagen og deres komparative ligheder og forskelle som en funktion af kulturer og identiteter. Programmet lægger vægt på den respektive og kombinerede pædagogik af medier og informationslitteraturer samt relevante pædagogik, der vil være nyttige for brugere i nye former for læringsmiljøer. Indholdet af programmet er organiseret i tre kategorier:

 • forskning på medieuddannelse,
 • undervisning og læring i medierede miljøer, og
 • udvikle mediepædagogiske politikker og aktiviteter

Studiemål

Efter at have gennemført kandidatuddannelsen i Medieuddannelse vil du:

 • være ekspert i mediekompetencer og medieundervisning.
 • være i stand til at gennemføre forskningsprojekter på faglige standarder på området.
 • har udviklet analytiske og problemløsende færdigheder.
 • kunne demonstrere en solid viden om respektive og integrerede attributter af medier og uddannelse i teori og praksis.
 • være i stand til at deltage og lede medlemmer af holdstrukturer.
 • være i stand til at forstå og reflektere medier, kulturer og teknologier som IKT i læringsmiljøer.
 • være i stand til at styre (udvikle, implementere, lede) medieuddannelse i organisationer.
 • være i stand til at tænke kritisk for at udvikle frisk indsigt og opbygge viden.
 • være i stand til at respektere den afgørende betydning af professionel medieetik i lyset af mange og ofte betydelige pres for at engagere sig i tvivlsomme praksis.
 • har etableret en kompetence til at fortsætte studier på en ph.d.

Karrieremuligheder

Kandidatuddannelsen i medieuddannelse er relevant for forskellige sammenhænge, ​​f.eks. I skoler, medieorganisationer og offentlig administration. I skolemiljøet kan kandidater være involveret i udviklingen af ​​uddannelsesplaner på tværs af alle niveauer og især for børn og unge i dag. Lærere i flere stadier af skolegang ønsker at udvikle en større ekspertise for at kunne undervise effektivt om og gennem forskellige medierede platforme. Desuden har undervisere i førskoleorganisationer og ungdomsrådgivning brug for færdigheder til at reflektere over medier med børn.

Doktorale studiemuligheder

Programmet giver kvalifikationer til at ansøge om ph.d.-studier i samfundsvidenskab, mediestudier og uddannelsesstudier, for eksempel i UTA doktorgradsprogram for kommunikation, medier og teater eller doktorgradsprogram for uddannelse og samfund.

Berettigelse

Kvalifikationskriterier til kandidatuddannelsen i medieuddannelse består af to dele: University of Tampere berettigelseskriterier og programspecifikke berettigelseskriterier, som specificerer og / eller tilføjer oplysninger til de generelle kriterier. Ansøgere skal møde begge for at blive betragtet som berettigede.

Generel støtteberettigelse

For at være berettiget til at ansøge om et kandidatuddannelse hos UTA skal en ansøger have:

 • en afsluttet universitetsniveau bachelorgrad eller tilsvarende inden for det ønskede program eller i et nært beslægtet emne,
  OG
 • flydende engelsk nok avanceret til akademiske studier. For krav henvises til "Sprogkrav" nedenfor.

Programspecifikke støtteberettigelseskriterier

For at være berettiget til at ansøge om kandidatuddannelsen i medieuddannelse skal en ansøger have en vellykket afsluttet bachelorgrad eller tilsvarende inden for et område, der passer til indholdet af kandidatuddannelsen.

En grad i et relevant fagområde, fx Medievidenskab, Kommunikation og Informationsvidenskab, Uddannelse, Journalistik. Bacheloruddannelsen eller tilsvarende skal være afsluttet på det tidspunkt, hvor programmet begynder. Hvis graden ikke er afsluttet inden ansøgningens udløb, kan en ansøger accepteres til programmet på betingelse af at han / hun sender eksamensbeviset til universitetet senest den 31. juli 2019 (bekræftes).

En attesteret kopi af eksamensbeviset skal nå University of Tampere Admissions-kontor inden fristens udløb.

En vellykket ansøger vil i dette tilfælde først modtage en anmeldelse om betinget accept og senere et officielt acceptbrev, når diploma har nået University of Tampere .

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 6, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
10,000 EUR
Gebyrer vil blive indsamlet fra ikke-EU / EØS-borgere, der starter deres studier i kandidatuddannelserne undervist i engelsk i august 2017 eller derefter.
Information
Deadline
Locations
Finland - Tampere
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Tampere
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen