Programdetaljer

 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Varighed: 2 år
 • ECTS: 120
 • Indgangstest: Engelsk Sprog, Sociologi
 • Afdeling: Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Oversigt

Sociologi, Internationale Relationer Teori, Statsvidenskab, Politisk Psykologi - Teoretiske tilgange og forskningsmetoder i alle disse videnskaber er forenet af en unik masteruddannelse på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet - Politik og Internationale Relationer Sociologi.

Professionalisme, høj videnskabelig kvalifikation, færdigheder til at udføre kompleks forskning, komparativ analyse af store sociale og politiske processer og deres emner i den moderne verden, sociale og økonomiske aspekter af globaliseringen gør kandidaten til denne mesterprofil til en populær specialist i det moderne arbejdsmarked.

Kandidatuddannelsen i Politik og Internationale Relationer er et vigtigt skridt i at opbygge en videnskabelig karriere, en mulighed for at fortsætte efteruddannelsen med forsvaret af kandidatens speciale og ph.d. grad.

Studieordningen og studieprogrammet er udviklet under hensyntagen til kursets særlige karakter, der er beregnet til internationale studerende. Professorer og lærere tager højde for forskellige niveauer af internationale elevernes viden inden for sociologi, politisk undersøgelse og internationale relationer.

Programmet opfylder høje europæiske og internationale standarder og et eksamensbevis anerkendes af arbejdsgivere i Europa og gør det lettere at ansøge om ph.d.-programmer i andre højere læreanstalter.

Karriere

Din forståelse af komplekse politiske og kulturelle problemer, ofte i stadigt skiftende miljøer, kan være relevant for både forretnings og offentlige ansættelser. Kandidater fra programmet kan arbejde inden for statslige og kommunale styreformer, internationale organisationer, eksperter, forsknings-, videnskabelige og uddannelsesmæssige strukturer.114975_Image_021.jpg

Graduate Admissions

Trin 1. Vælg et program og kontroller adgangskravene

Vælg din karrierevej og større fra over 140 akademiske programmer til rådighed på Lobachevsky University .

Trin 2. Ansøg om optagelse

 • Ansøg om adgang ONLINE. (Hvis du har problemer, så spørg vores Adgangsteam for PDF-formularen.)
 • Indsend en kopi af dit internationale pas (alle udfyldte sider)
 • Indsend scannede kopier af dit originale certifikat (er) af videregående uddannelse (bachelorgrad eller kandidatgrad eller eksamensbevis) og udskrift (er)
 • Indsend scannede kopier af dit sundhedscertifikat (inkl. TB-test).
 • Hvis dokumenterne udstedes ikke på engelsk eller fransk, kan den certificerede oversættelse til russisk være påkrævet.

Trin 3. Fuldfør din registrering

 • Når du har fået adgang til et uddannelsesprogram, vil du modtage et detaljeret acceptbrev, der klart angiver vilkårene for tilmelding og krav til kandidatuddannelsen. Hvis du accepterer UNN optagelse tilbud, vil du blive sendt en Learning Agreement, du skal underskrive og sende tilbage til International Students Office. Universitetet underskriver 2 kopier af læringsaftalen, registrerer og certificerer dem med sin segl. Derefter modtager du en kopi af den underskrevne læringsaftale via e-mail.

Trin 4. Betal studieafgift

 • Undervisningsgebyrer skal betales før din ankomst til universitetet. Dette kan ske ved bankoverførsel til universitetets konto (du vil finde kontonummeret i fakturaen). I dette tilfælde betaler du gebyret under den registrerede studieaftale hos din lokale bank og sender en kopi af kvitteringen til universitetet.

Trin 5. Få en invitation og visum

 • Hvis alle de rekrutteringer, der er fastsat i Læringsaftalen, er opfyldt, og din betaling af gebyrer er bekræftet, adresserer universitetet Ruslands Ministerium for Indre Anliggender (MIA) at indlede invitationen. MIA udsteder et elektronisk invitationbrev ca. 5 uger efter universitetets officielle anmodning. Det elektroniske invitationbrev er påkrævet for at få et studentvisum på den lokale russiske ambassade.

Trin 6. Kommer til Nizhny Novgorod

 • Nu hvor du har afsluttet registrering, er det tid til at forberede dig på dit ophold i Nizhny Novgorod. Besøg afsnittet om praktiske spørgsmål for at lære mere om boliger, forsikringer, visa og andre vigtige forhold.
 • Når du har fået visummet og køb flyet (tog) billetter til Nizhni Novgorod, bedes du informere universitetet om datoen for din ankomst. På den ekstra anmodning (kontakt venligst din admissionsofficer), kan du mødes på Nizhny Novgorod lufthavn eller jernbanestation og ledes til universitetet.
 • Studerende skal komme til Rusland senest en måned inden udløbet af det oprindelige tre måneders visum for at have tilstrækkelig tid til at forlænge dette studentervisum. Indenrigsministeriet kan nægte at forlænge visummet, hvis du kommer til Rusland senere end denne dato.
 • Bemærk: Det er et must at komme til International Students Office (UNN, build. 2, office 306) og til Visa og Immigration Support Office (UNN, build. 2, office 305) den første arbejdsdag efter din ankomst til Nizhny Novgorod for at blive registreret i MIA.

114977_Image_009.jpg

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Lobachevsky University »

Senest opdateret Maj 10, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Aug 31, 2022
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2022