Kandidatuddannelsen i øgetologi og vinavl
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Nøgleinformation
Campus placering
Vila Real, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Portugisisk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Hovedmålene for kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl er:
- Avanceret træning, komplettering og innovation af første cyklus
- Udvikling af videnskabelige, teknologiske og faglige færdigheder af ekspertise;
- Forbedring af interventionskapaciteten inden for vinsektoren
- Evne til at planlægge, innovere og evaluere nye teknikker og processer eller forbedre procedurer i brug
- Mekanismer til kritisk analyse baseret på den vinkulturelle kontekst;
- Fremskridt i dannelsen og opdatering af viden og færdigheder.
køreplan
Størstedelen af kontakttimerne er koncentreret på fredag og lørdag (undtagen curricular valg og disses enheder). Regulering af Master Course (2. cyklus) i Øenologi og Vingård offentliggjort i form af meddelelse nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, den 9. december 2015.
varighed
2 år (4 semestre)
Kursusstruktur
Kurset er opbygget i henhold til Det Europæiske Kreditoverførsels- og Akkumuleringssystem (ECTS). Opnåelsen af kandidatuddannelsen forudsætter realisering af 120 ECTS i 4 akademiske semestre med hensyn til studieplan og studieplan, herunder godkendelse I den offentlige handling af forsvaret af afhandlingen. Den vellykkede gennemførelse af de faglige enheder, der integrerer den kurrikulære del af kurset (1. år), i alt 60 ECTS, giver et specialiseringskursus i Enologi og Vingård.
ECTS
120
Professionelle udganger
Kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl har følgende faglige udganger, blandt andet:
- vin virksomheder;
- sammenslutninger af producenter og kooperativer
- Fødevare-, fødevare- og drikkevareindustrien;
- bioteknologiske virksomheder;
- marketing-, markedsførings- og uddannelsesvirksomheder i vinsektoren;
- erhvervsuddannelsesvirksomheder inden for vinfremstilling
- højere læreanstalter, videnskabelig forskning og teknologisk udvikling.