Vores berømte Master of Arts i arabiske studier (MAAS) Programmet tilbyder omfattende tværfaglig uddannelse i politik, kultur, historie, økonomi og sprog i nutidige arabiske Mellemøsten og Nordafrika samt streng arabisk sprogundervisning. Studerende udformer et studieprogram, der giver dem mulighed for at udvikle ekspertise om de presserende spørgsmål, der er relevante for Mellemøsten og Nordafrika i dag i et af fem koncentrationsområder: Politik, Kultur og Samfund, Udvikling, Historie eller Kvinder og Køn. Ud over deres hovedkoncentration vælger de studerende mulighederne fra hele spektret af kurser i Mellemøststudier, der tilbydes i Georgetown. MAAS-programmet dyrker yderligere en dybtgående forståelse af regionen gennem programmets intensive arabiske instruktion, som gør det muligt for vores studerende at nå færdighedsniveau. Studerende har den enestående mulighed for at uddybe deres sprogfærdigheder ved at vælge at tage kurser undervist udelukkende på arabisk.

MAAS studerende kan vælge at forfølge en af ​​flere to grader, samt tilmelde samtidig i graduate certifikat programmer i International Business Diplomacy eller Flygtninge og Humanitære Emergencies.

Læringsmål

 • Demonstrere bred omfattende viden om den arabiske verden og evnen til at integrere den gennem tværfaglig undersøgelse af sprog, kultur, politik, historie og økonomi.
 • Demonstrere ekspertise i en af ​​følgende koncentrationer: Politik, økonomi og erhvervsliv, udvikling, historie, kultur og samfund samt kvinder og køn.
 • Forstå og engagere sig kritisk med de teoretiske og metodologiske paradigmer, der er mest egnede til undersøgelsen af ​​den arabiske verden.
 • Udvikle evner til analytisk og integreret tænkning, og lær at kommunikere effektivt og kreativt til forskellige målgrupper og formål.
 • Indhente grundlæggende og avancerede forskningsfærdigheder, herunder flydende med relevante print og virtuelle bibliografiske og forskningsguider på den arabiske verden.
 • Demonstrer overlegen forskning, skrive og tale evner på arabiske, islamiske og mellemøstlige anliggender.
 • Få de kulturelle færdigheder til at fungere professionelt i regionen.
 • Vis dyb forståelse for den arabiske verden i dens moderne globale miljøpolitiske, økonomiske og kulturelle, med særlig opmærksomhed på forholdet til dets komplekse interaktioner med USA.
 • At opnå færdighed i moderne standard arabisk gennem brug af grundlæggende læsning, skrivning, lytning og talevidenskaber, og være i stand til at kommunikere klart og konsekvent i skriftlig og formet form.
 • Opretholde værdierne i Georgetown Universitys grundlæggelsestraditioner og dets principielle forpligtelser til intellektuel åbenhed og mangfoldighed, retfærdighed og fælles gode.

Akademiske krav

Master of Arts i arabiske studier program er en krævende, fuldtids pensum bestående af 36 kredit timer (12 tre-kredit kurser), ikke inklusive acquision-niveau arabiske klasser. Programmet er designet til fuld tid studerende, der gennemfører graden om to år afhængigt af deres arabiske sprog kompetence. Studerende tager generelt ni studiepoeng (tre klasser) pr. Semester plus arabisk, hvis det er nødvendigt.

Ved indrejse skal eleverne vælge at koncentrere sig om et af fem væsentlige områder: kultur og samfund, udvikling, historie, politik eller kvinder og køn. Studerende har stor fleksibilitet i at designe deres program for at opfylde deres faglige og faglige mål og interesser. Selv om programstrukturen er meget fleksibel, er der nogle grundlæggende retningslinjer:

 1. Afslutning af fire kerne kurser (12 point):
  • MAAS 501 - Introduktion til undersøgelsen af ​​den arabiske verden
  • MAAS 502 - 20th c. Mellemøsten Historie
  • To kerne kurser for deklareret koncentration (se koncentrationskrav)
Afslutning af otte valgfag (24 point):
 • Mindst fire valgfag bør udbydes via CCAS, Department of History, eller Department of Arabic and Islamic Studies
 • Der kan højst vælges fire valgfag fra andre afdelinger i Georgetown

Passage af MAAS mundtlig og skriftlig moderne standard arabisk færdighedsprøve
Studerende skal afslutte dette krav inden udgangen af ​​programmet. Mundtlig samlet eksamen eller afhandling

 • Mundtlig eksamen: Den mundtlige eksamen er designet til at give en tværfaglig konklusion til elevens kursusarbejde og total uddannelsesmæssig erfaring i programmet. Prøven administreres af et panel af tre fakultetmedlemmer, der har lært den studerende, hvoraf to vil være i den studerendes koncentrationsområde. Prøven foregår efter at den studerende har gennemført sine kurser.
 • Specialeopsætning: Studerende har mulighed for at skrive og forsvare en afhandling i deres sidste semester i stedet for den mundtlige eksamen. Speciale studerende skal tage en metode kursus og tilmelde sig tre-credit MAAS-afhandlingskolloquium, som begge tæller som valgfrie kurser.

Arabisk sprog

Kraftig træning på det arabiske sprog er et kerneelement i programmet, som understøttes af den største og ældste arabiske sprogafdeling i landet. Studerende forventes at gå ind i programmet, idet de har taget mindst to år / niveauer af arabisk inden indgangen til programmet. MAAS-studerende skal løbende indskrive sig i en arabisk sprogklasse, indtil de bestaar MAAS Arabisk eksamenseksamen. Programmets krævende arabiske sprogkrav er et karakteristisk træk, der regelmæssigt er citeret af studerende og alumner som en stor draw og styrke.

Arabisk færdighedsprøve

For at kunne færdiggøre skal alle studerende bestå en skriftlig og mundtlig eksamensbevis i Modern Standard Arabic. Prøven tilbydes i slutningen af ​​hvert semester og studerende skal fortsætte med at tilmelde sig i arabiske klasser, indtil de bestået eksamen.

Den skriftlige eksamen består af tre sektioner: grammatik (25%), forståelse (50%) og skrivning (25%). Den mundtlige eksamen er et ACTFL mundtlig kompetenceinterview (OPI) administreret gennem Institut for Arabisk og Islamisk Studie. Den beståede score for MAAS-studerende er Advanced Mid og eksamen udføres i Modern Standard Arabic.

Studerende får tre forsøg på at bestå den arabiske færdighedsprøve, undtagen den eksamen, der er taget under orienteringen.

Arabiske sprogklasser

MAAS-programmet har udpeget dele af Intensive Intermediate and Advanced Arabic, der tilbydes gennem Institut for Arabisk og Islamisk Studies. MAAS-afsnittene består af en times grammatik og en times samtale fem dage om ugen. Studerende skal være i stand til at tilmelde sig MAAS-afsnittet Intermediate Arabic (ARAB 111-03) ved matriculation til programmet. Intermediate Arabic (ARAB 111/112) og Advanced Arabic (ARAB 215/216) er seks-kredit kurser, som studerende tager ud over deres kandidatuddannelser.

Når eleverne har bestået den arabiske færdighedsprøve, kan de tilmelde sig arabisk indholdskurser eller kurser undervist på arabisk, for at opretholde eller fortsætte med at forbedre deres arabiske færdigheder. Arabisk indhold kurser tilbydes på både bachelor og kandidatniveau.

Sprogkurser på undervisningssniveau (de nummererede under 350) tæller ikke mod MAAS-graden, så de studerende skal tage dem ud over de krævede ni studiepoeng pr. Semester. Graduate School of Arts and Sciences tilbyder eleverne Sprogstudie Stipendier til dækning af omkostningerne på et undervisningssprog på hvert niveau, så MAAS-studerende, der tager mellem-, avancerede eller post-avancerede kurser under 350, betaler ikke yderligere undervisning. Arabiske kurser nummereret over 350 tæller for kandidatkredit og er ikke berettiget til et sprogstudie stipendium.

Når eleverne har bestået den arabiske færdighedsprøve, har de lov til at tage andre sprogkurser, for hvilke de kan modtage et sprogstudiet stipendium.

Koncentrationer

Kultur og Samfund

Studerende lærer de forskellige aspekter af kultur og samfund i den arabiske verden, fra strukturer og institutioner, kunst, poesi, flere diskurser og praksis, og definitioner af identitet, der bygger på antropologi, sociologi, litteratur og religionsstudier.

Koncentrationskrav:

 • MAAS-518, kultur og samfund i den arabiske verden
 • MAAS-640, udvikling i den arabiske verden: teorier, emner og institutioner eller MAAS-532, kvinder og køn i den arabiske verden
Udvikling

Studerende lærer om udvikling og politisk økonomi i den arabiske verden med fokus på økonomisk og social udvikling, uddannelse, humanitær hjælp, køn og miljødimensioner af udvikling. Denne koncentration bygger på økonomisk historie, politisk økonomi, sociologi og politik.

Koncentrationskrav:

 • MAAS-640, udvikling i den arabiske verden: teorier, emner og institutioner
 • MAAS-564, økonomi i Mellemøsten

historie

I denne koncentration lærer eleverne om Mellemøsten og Nordafrikas historie, fra islamens stigning til nutiden. En bred vifte af emner er dækket, såsom metoder og tilgange, kolonialhistorie, køn, miljømæssige og juridiske dimensioner. Den trækker på regionens politiske, økonomiske, sociale og kulturelle historie.

Koncentrationskrav:

 • HIST-760, arabisk historiografi
 • Et seminar i Mellemøsten historie, som HIST-863/864

Denne koncentration kræver også, at eleverne demonstrerer god kronologisk og geografisk dækning af den arabiske verden.

politik

Studerende lærer om nutidig politisk udvikling i den arabiske verden og Mellemøsten. Programmet dækker undersøgelsen af ​​autoritarianisme, nationalisme, indenlandske institutioner og politikker, krig og fredsskabelse, identitet og sikkerhedspolitik og miljøsikkerhed. Det bygger på sammenlignende politik, internationale relationer, historie, sociologi, politisk økonomi og udvikling.

Koncentrationskrav:

 • INAF-725, Sammenligningspolitikken i Mellemøsten
 • INAF-619, Arabisk og Mellemøsten International Politik

Denne koncentration kræver også, at eleverne demonstrerer god geografisk dækning af den arabiske verden.

Kvinder og køn

Koncentratorer lærer at identificere og analysere kønsdimensionerne af politiske, økonomiske og historiske fænomener i den arabiske verden. Gennem en bred vifte af områder som lov, historie, litteratur, økonomi og antropologi, giver fusionen eleverne værktøjer til at forstå de forandrede former for kønsrelationer.

Koncentrationskrav:

 • MAAS-532 Kvinder og køn i den arabiske verden
 • MAAS-640, udvikling i den arabiske verden: teorier, emner og institutioner eller MAAS-518, kultur og samfund i den arabiske verden

DUAL uddannelser

Et af de attraktive træk ved MAAS-programmet er dets bestemmelse for, at de studerende kan tilmelde sig samtidigt i enten JD-programmet eller forskellige Ph.D. programmer. Fællesuddannelsen modtager fuld forberedelse både i deres disciplin og i regionale studier, og spar op til et år selvfølgelig arbejde sammenlignet med studerende, der forfølger de to grader i rækkefølge. De oplever betydelige tids- og omkostningsbesparelser og kan også udnytte de muligheder, som begge programmer giver, herunder adgang til finansiel støtte, undervisnings stipendier og alumni netværk.

Ansøgere til de to uddannelser skal indsende to separate og komplette ansøgninger: en til MAAS-programmet og en til ph.d. Eller JD-program. Adgang til dual-uddannelsen er betinget af accept i begge programmer. Mens ansøgere med to grader normalt indsender begge ansøgninger forud for deres studier i Georgetown, er MAAS-kandidater, der bliver interesseret i denne mulighed i løbet af det første studieår, berettiget til at ansøge i slutningen af ​​deres første semester.

Specifikke gradskrav varierer mellem afdelinger. Se venligst elevens håndbog og samarbejdende afdelingswebsteder for yderligere information.

I øjeblikket har MAAS-programmet to grader med følgende programmer:

 • Ph.D., arabisk og islamisk undersøgelse (Department of Arabic and Islamic Studies)
 • Ph.D., regering (regeringsministeriet)
 • Ph.d., Historie (Institut for Historie)
 • JD, (Georgetown Law Center)
 • BSFS (Georgetown Undergraduate School of Foreign Service)

Ikke-uddannelsesmuligheder

Tilmelding i et kursus gennem CCAS

Georgetown giver kvalificeret ikke-grad, der søger studerende til at tilmelde sig udvalgte kandidatkurser for kredit. Interesserede personer bør konsultere School of Continuing Studies for mere information om kurser, applikationer og nødvendige godkendelser. Oplysninger om tilmelding som en ikke-gradskandidat er tilgængelig her.

Bemærk venligst, at Arab Studies-programmet kun giver mulighed for videreuddannelse af studerende til at deltage i Arab Studies kurser, der er plads til rådighed i registreringsperioden.

Tilmelding i arabiske klasser i Georgetown

Hver sommer, Georgetownoffers det arabiske og persiske sprog institut i forbindelse med Department of Arabic & Islamic Studies. Arabiske klasser, der tilbydes gennem instituttet, er åbne for ikke-gradssøgende individer. For mere information henvises til hjemmesiden for skole for fortsatte studier eller afdelingen for arabiske og islamiske studier.

Studerer arabisk i udlandet gennem Qatar Universitet

Qatar Scholarship Programmet tilbyder dedikerede arabiske sprogstuderende fra USA mulighed for at mestre deres færdigheder i et intensivt arabisk sprogprogram ved Qatar Universitet i Doha. Programmet løber fra september til juni og dækker opholdsudgifter, rejseudgifter, undervisning, bøger og stipendier. Stipendiatmodtagere vil blive indskrevet i instituttet for arabisk fra College of Arts and Sciences i et akademisk år, i et program for ikke-modersmålspersonale. Centret administrerer ansøgningen og udvælgelsen af ​​studerende til dette program.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra Georgetown University - SFS - School of Foreign Service »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
79,100 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date