Kunstmester i fødevarestudier

Generelt

Program beskrivelse

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og forbrug mad, mere generelt om, hvordan vi påvirker jordens ressourcer med vores mad valg. Den vil fokusere på de internationale dimensioner, men også om, hvordan den tilhørende politiske og regulerende rammer er indrammet og gennemføres på regionalt, nationalt og subnationalt plan, som de offentlige og almennyttige sektor samt i fødevareindustrien.

Programmet giver de studerende mulighed for at fokusere på en mere professionel-baserede vej, efter deres karriereambitioner, eller en forskningsbaseret vej, hvis de ønsker at udøve forskning på Ph.D. niveau.

Det er et fleksibelt program, der giver eleverne mulighed for at erhverve forskning metoder og teknikker og også at vælge kurser for at forbedre deres forretning eller MMS kommunikationsevner. Studerende med iværksætter-ambitioner kan følge et uddannelsesforløb, hvor de vil få både konceptuelle grundstødning og hands-on færdigheder i forhold til udøvelse af fødevarer, herunder regnskab og finansiering, markedsføring, strategi og andre funktionelle forretningsområder i både store og små selskaber . Studerende kan også vælge multimedie kommunikation og lære begreber og teorier for visuel kommunikation i relation til fødevarer i et digitalt miljø stadig udvikling, sammen med tekniske færdigheder for en række multimedie-produkter. Studerende vil også få mulighed for at finpudse deres skrivefærdigheder i relation til fødevarer i dens forskellige faglige former, herunder teknisk skriftligt for det videnskabelige samfund, politiske beslutningstagere og forbrugere.

Potentielle karriereveje

Studerende vil være i stand til at vælge mellem to muligheder for deres karrieremål:

  • en professionel vej, der fører til at arbejde i internationale, almennyttige eller private virksomheder eller blive iværksætter i den fødevarevirksomhed eller arbejde i kommunikation og digitale medier i relation til fødevarer
  • en forskningsbaseret vej, mod en Ph.D. eller anden forskningsorienteret akademiske og faglige arbejde.
  • Varighed: 15 måneder
  • Start dato: Efterår 2015
  • Credits: 36

Kurser og Speciale

  • Core kurser: 15 point i alt
  • Valgfag kurser: 15 point i alt
  • Speciale: 6 point i alt

Forudsætning og Adgangskrav

  • En afsluttet BA / B.Sc. Grad i inden for videnskab, humaniora eller samfundsvidenskab
  • Et minimum GPA på 3,0 på deres tidligere institution
  • En grundlæggende forståelse af statistikker og deres anvendelse i samfundsvidenskabelig forskning
  • Studerende, der har afsluttet deres bacheloruddannelse på et andet sprog end engelsk, skal demonstrere færdigheder på engelsk ved at indsende de officielle testresultater o TOEFL (test af engelsk som fremmedsprog) papirbaseret: 550 og internetbaseret: 80 o IELTS Engelsk sprogtestsystem): 6.5
  • Bachelorgrad i humaniora, Sciences eller Samfundsvidenskab og fremragende kendskab til engelsk.
  • Omkostninger til amerikanske statsborgere og fastboende og canadiske borgere: 20.000 US Dollar
  • Omkostninger til borgere og fastboende i andre lande end USA eller Canada: 15.000 Euro

Målet med kandidatuddannelsen i Food Studies er at give de studerende med viden, kritisk tænkning og overførbare færdigheder i forbindelse med de globale og lokale dimensioner af bæredygtig produktion og forbrug mad, til udøvelse af fødevarer og til at kommunikere om mad.

Det er et fleksibelt program, hvor de studerende vil være i stand til at fokusere deres studieforløb om emner af deres interesse i forhold til at forfølge forskning på ph.d. niveau eller i mere direkte forhold til deres faglige karriere mål og ambitioner.

Dokumenter, der er nødvendige til ansøgning:

  • Motivation Letter (700 ord minimum) forklarer specifikt hvorfor du er interesseret i Food Studies MA programmet
  • Et anbefalingsbrev fra en kandidat ved din tidligere akademiske institution
  • Offentlig bachelorudskrift, som viser de kurser du har taget, og karaktererne / graden modtaget
  • Hvis din uddannelse blev udført på et andet sprog end engelsk, kan dine officielle TOEFL- eller IELTS-score (dette kan også tages på campus på forskellige punkter i året)
  • En up-to-date Curriculum Vitae
  • En scanning af dit pas fotoside

Programmet adresser:

  • Den verdensomspændende samfundsmæssige betænkeligheder ved de valg, står menneskeheden i forhold til at føde en stadig verdens befolkning, det pres udøves på naturressourcer, risikoen for tabet af biodiversitet, spredning af fedme, de vedvarende underernæring og indvirkningen af ​​klimaændringerne.
  • Den indbyrdes afhængighed mellem nationer, og de måder, hvorpå regeringer, er det business industrien og civilsamfundet, der beskæftiger sig med disse spørgsmål gennem politikker, programmer og lovgivningsmæssige rammer.
  • De forretningsmæssige og kommunikation modeller og praksis over bæredygtig produktion og forbrug af fødevarer.

Learning Outcomes

Efter at have afsluttet programmet studerende vil være i stand til at:

  • Demonstrere et højt niveau af viden om de vigtigste faktorer som rammer bæredygtig produktion og forbrug mad på globalt plan og relatere dem til deres egne landes situation.
  • Vurdere sammenhængen mellem produktion-fødevareforbrug og miljø.
  • Analyser de vigtigste politikker og lovgivningsmæssige rammer i relation til fødevarer og deres gennemførelse på internationalt og nationalt plan.
  • Undersøge og sammenligne de vigtigste principper i mad-induceret politikker og programmer for udvikling af landdistrikterne, i både udviklede lande og udviklingslande, og med særlig henvisning til Italien, inden for det europæiske sammenhæng.

Afhængig af den valgte vej, vil de studerende erhverve specifikke faglige og overførbare færdigheder; ved afslutningen af ​​det program, de vil være i stand til:

  • Udføre forskning ved at udforme en problemstilling, identificere og anvende de relevante kvantitative eller kvalitative metoder.
  • Skriv en forskning papir.
  • Forsvare en afhandling.
  • Analysere og præsentere komplekse statistiske data på en klar og effektiv måde.
  • Vurdere de makroøkonomiske miljø og regeringens politik der rammer offentlige politikker og private forretningsudvikling.
  • Udfør finansielle analyser, budget og prognoser for erhvervslivet i fødevaresektoren.
  • Vurdere og anvende elementært marketingstrategier, markedsundersøgelser og markedsanalyse teknikker.
  • Arbejde som konsulent, hjælp ledelsesrådgivning færdigheder.
  • Forbered dig på en karriere i mad-miljøsektoren.
  • Kommuniker overbevisende både mundtligt og skriftligt, i forskellige sammenhænge og situationer.
  • Skriv professionelt om mad gennem fortællende prosa og / eller tekniske skriftligt for det videnskabelige samfund, politiske beslutningstagere og forbrugere.
  • Undfange et mediestrategi og producere kommunikation projekter, der skal tilgås og vises over en bred vifte af medieplatforme (print, web, video, sociale medier).
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The American University of Rome (AUR) is one of the oldest degree-granting American universities in Italy. Students obtain an accredited United States of America bachelor degree upon completion of the ... Læs mere

The American University of Rome (AUR) is one of the oldest degree-granting American universities in Italy. Students obtain an accredited United States of America bachelor degree upon completion of the academic program (typically four years in duration.) The US bachelor’s degree is universally recognized as a standard of success of higher education. Minimer