Den Kandidatuddannelsen i Diplomati og Internationale Anliggender Bygger på de grundlæggende kurser i Postgraduate Diploma i Diplomati og Internationale Anliggender ved at tilføje en mulighed for at gennemføre en forskningsopgave om diplomati og internationale anliggender om et emne af særlig interesse for den studerende. Dette program giver også forskningsmæssige færdigheder og avancerede skrivefærdigheder. Derudover har kandidatstuderende i diplomati og internationale anliggender også mulighed for at følge en interesse i en bestemt faglig strøm ved at klynge deres valgfag inden for bestemte discipliner eller fagområder som lov, miljø, økonomi eller udviklingsstudier.

Adgangskrav: Adgangskrav til Master of Arts i Diplomati og Internationale Anliggender er et Postgraduate Diploma i Diplomati og Internationale Anliggender med en GPA på 3 eller derover eller tilsvarende kvalifikation.

Programkrav: Kandidatuddannelsen i Diplomati og Internationale Anliggender består af otte kurser, herunder fem kerne- og tre valgfrie kurser. Kernekurser: PL409, PL410, PL411, EC416; Plus en af: PL400 eller PL401.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of the South Pacific USP »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019, Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019, Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date