Read the Official Description

Hvorfor studere ledelse?

Aquinas Master of Management (MM) program tilbyder et bredere syn på forretningen. Vores kandidatstuderende lærer at tænke strategisk, forstå organisatorisk kultur og effektivt motivere de mennesker, der driver virksomhed.

Vores små klasser og fleksible tidsplaner giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo. På et hurtigt spor kan du afslutte programmet i så lidt som 18 måneder for fuldtidsstuderende og 24 måneder for koncentrationer. Eller tag så lang tid som syv år. Det er helt op til dig. Det er bare en del af AQ-fordelen.

1.. Kundeservice fokus og 12 måneders udvidet tilgængelighed til programdirektør, professorer og medarbejdere sikrer en stimulerende og givende akademisk oplevelse gennem hele kalenderåret.

 1. Fakultetet med reel erhvervserfaring giver den nødvendige balance i teoretiske og anvendte perspektiver.

 2. Otte uger aftenklasser tilbydes fem perioder om året giver eleverne mulighed for at gennemføre programmet i så lidt som 16 måneder eller tage så længe som 84 måneder.

4.. GMAT-afkald er tilgængelig for studerende med 5 års erhvervserfaring og 3,2 GPA.

5.. Personlig akademisk rådgivning med treårig kursusplanlægning og toårig kursfølelse giver eleverne den nødvendige fleksibilitet til at planlægge omkring arbejde, rejser og familieforpligtelser.

6.. Studerende i udlandet mulighed for München, Tyskland giver eleverne mulighed for at integrere internationale kulturelle og forretningsmæssige perspektiver i den eksisterende strategiske ledelse læseplan.

7.. Flere koncentrationsmuligheder, herunder Organisatorisk ledelse, Marketing Management og Sustainable Business, giver eleverne mulighed for yderligere at fremme deres viden inden for en enkelt disciplin.

8.. Uafhængige studiemetoder giver eleverne den nødvendige fleksibilitet, når de rejser, og selvstændige forskningsmuligheder giver eleverne mulighed for at tilpasse et forskningsemne til at matche deres læseplanerinteresser og erhvervserfaring.

9.. Online- og hybridformatklasse-muligheder tilbyder bekvemme alternativer til fagfolk.

10.. Små klassestørrelser sikrer, at hver elev har mulighed for at lede, planlægge og deltage.

Mission Statement

Missionen for Master of Management program er at udvikle fagfolk, der er i stand til at yde meningsfuldt lederskab inden for deres organisationer gennem anvendelse af avanceret styringspraksis. Programfokus er dedikeret til at undersøge både funktionelle og strategiske ledelsesproblemer med særlig vægt på den kulturelle og adfærdsmæssige dynamik, der opstår i en organisation. Vores mission er opnået ved at integrere et globalt perspektiv, hvor ledelseskommunikation og ledelses effektivitet indarbejdes i en adaptiv læringssekvens af teori, praksis, anvendelse, refleksion og vækst.

Værdier

Vores mission er yderligere udtrykt og støttet gennem flere kerneværdier, der sikrer relevans, stringens og konsistens, samtidig med at den nødvendige fleksibilitet og bekvemmelighed, der typisk er forbundet med kandidatstudier, opretholdes.

 • Vi værdsætter et anvendt og samarbejdsmæssigt læringsmiljø, hvor klasserumserfaringen tjener som grundlag for indholdsindlæring, studerendes engagement, personlig vækst og faglig udvikling.
 • Vi sætter pris på multimodal læring for yderligere at udvide den traditionelle kandidatoplevelse ved at tilbyde en fleksibel læringsatmosfære, der fremmer undersøgelse og udforskning ved at inkorporere teknologi, feltforskningsmuligheder og uafhængige studiekomponenter i kerneplanen.
 • Vi sætter pris på en empirisk tilgang til problemløsning, der understreger værdien af ​​datastyret beslutningstagning, der understøttes af omfattende forskning og analyse.
 • Vi sætter pris på en bred disciplineksponering med et globalt perspektiv for at fremme praktisk læring ved at inddrage brugen af ​​hold, mentorer, gæstehøjttalere, klinikker, workshops, shadowing og graduate praktikophold.
 • Vi sætter pris på integrering af etik i dagligdags beslutningstagning og tilskynder virksomhedernes sociale ansvar på alle niveauer, blandt alle interessenter, til enhver tid.
 • Vi værdsætter branchens relationer og fremmer løbende engagement blandt lokale virksomheder, non-profit-organisationer og statslige organer.

Alle kandidater fra Master of Management programmet vil kunne lykkes:

Forskning, analysere og identificere nøgle ledelsesproblemer ved at:

 • Demonstrere en bevidsthed om en leders rolle, ansvar og forventninger
 • Forskning, analyse og dekonstruktion af relevant information til fremme af organisatoriske mål
 • Sammenligning af fortiden, nuværende og forventede resultater af enkeltpersoner, produkter, organisationer og brancher.
 • Kontrast til forventninger og ressourcer med realiseret præstation for at validere områder af interesse eller mulighed

Tænk kritisk, vurder og svar korrekt på funktionelle og strategiske ledelsesproblemer ved at:

 • Objektivt kritisere troværdigheden og relevansen af ​​oplysninger og identificere mangler
 • Evaluering af den potentielle risiko, omkostninger og effektivitet af ledelsesmuligheder
 • Kontrast til ressourceindgangen mod værdiproduktionen for forskellige alternativer
 • Sammenfatning af foretrukne alternativer, der behandler alle aspekter af et ledelsesproblem

Planlæg strategisk ved:

 • Diskutere fordelene ved proaktiv beslutningstagning,
 • Forklarer de risici og muligheder-omkostninger, der er involveret i planlægningen af ​​initiativer
 • Udformning af en strategi for at afbøde potentielle tilknyttede risici
 • Komponere en beredskabsplan at implementere, hvis scenariet eller planlægningsvariablerne ændres
 • Udfører en regelmæssig gennemgang af planen og justerer efter behov baseret på plandynamikken.

Administrer afgørende ved:

 • Demonstrere en grundig forståelse af adfærdsvidenskab og indvirkningen på det organisatoriske miljø, som det vedrører fremme af produktivitet, moral, interaktion og kultur.
 • Organisering af de faktorer, der er involveret i situationsbestemt ledelsesmæssig beslutningstagning
 • At demonstrere konsistens, logik og retfærdig beslutningstagning, når der etableres politik
 • Anvendelse af passende ledelsesteori og metode til styring af ledelsessituationer

Kommuniker effektivt ved at:

 • Identificere de relevante målgrupper til at kommunikere med og aktivt lytte
 • Beslutning om meddelelsen, detaljeringsgrad og passende timing
 • Klassificeringsmetoder baseret på situationen, forventningerne og kommunikationsmålene
 • Demonstrere klare, koncise og korrekte kommunikations etikette i alle situationer
 • Engagerer med hold som både en faciliterende holdleder og et samarbejdspartnere.
 • Forbedre individuelle præsentationsfærdigheder i store og små målgrupper

Leder succesfuldt af:

 • Interagere med medarbejdere, engagerende med hold, tilgængelig og tilgængelig
 • Inspirerende andre til at tage ejerskab og forklare, hvordan deres individuelle rolle tilføjer bona fide værdi
 • Positivt påvirker arbejdsadfærd, mens du altid anerkender andre for deres bidrag
 • Illustrerer værdien ved at udføre ovenstående forventninger og altid leder efter eksempel

Adgangskrav

Regelmæssig Entré

Overvejelse for optagelse i Master of Management-programmet er baseret på følgende: 1. En bachelorgrad fra et kollegium eller universitet akkrediteret af en regional forening som North Central Association of Colleges and Schools.

 1. Bevis for interesse, egnethed og evne til at gennemføre kandidatstudier i ledelsen, såsom: tidligere fuldtidserfaring; afslutning af GMAT (kan fraviges) en GPA på 2,8; to anbefalingsbrev og et personligt interview med programdirektøren.

Betinget optagelse og forsøg

Studerende kan begynde at tage klasser på betinget grundlag, før de tager GMAT. GMAT skal dog tages inden for det første semester af elevens program, ellers kan yderligere kursusregistreringer blive sat på vent. Studerende betinget indlæggelse med en GPA under 2,8 anses for at være på prøve og skal opretholde en kumulativ GPA på 3,0 i løbet af de første 12 semester timer selvfølgelig arbejde. I modsat fald kan resultere i afskedigelse fra programmet.

Tempo dig selv

MM-graden kræver minimum 39 semester timer eller 13 kurser. Studerende gennemfører graden i så få som 16 måneder eller tager så lang tid som syv år efter deres første registrering.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Aquinas College »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
16 - 84 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date