Kandidatuddannelsen i Human Resources Management udover at forberede dig som leder og specialist inden for ledelse af Human Capital og træner dig for at give globale løsninger til behovet for rekruttering og fastholdelse af personale, muliggør din curriculum vitae og eksponentielt øger dine chancer for indsættelse og forbedring. arbejdskraft.

Med alt dette er denne Master i Human Resources Management designet til alle, der ønsker at udvikle deres professionelle karriere i en af de afdelinger, der er mest værdsat af top-level virksomheder.

Vælg at træne på EUDE Business School, en af de vigtigste erhvervsskoler i Europa, der allerede har uddannet mere end 100.000 studerende med mastergrader, der fremstår i de øverste positioner af prestigefyldte internationale placeringer.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Kompetencer og faglige output fra Master i Human Resources Management

Ved at bestå kandidatuddannelsen i Human Resources Management vil du erhverve følgende erhverv og personlige kompetencer:

 • Integrere HR-områdets strategiske funktion i organisationens mission og vision.
 • Tilrettelægge organisatoriske kulturelle ændringer, som virksomheden har brug for.
 • Planlæg strategisk behovet for rekruttering, udvikling og bevarelse af menneskelig kapital.
 • Få større opmærksomhed om, hvor stor ansvaret lederen har for at inspirere og mobilisere sit team, opnå resultater og forbedre arbejdsindsatsen.
 • Udvikle de ledelsesmæssige færdigheder og evner, som positivt påvirker den organisatoriske kultur, hvilket letter overførslen af forretningsetiske værdier.

Program og kandidats speciale i Human Resources Management

 1. Virksomhedsledelse og organisation
 2. Virksomhedsstrategi
 3. Finansiel ledelse
 4. Strategisk styring af menneskelig kapital
 5. Tiltrækning og tilbageholdelse af talent
 6. Udvikling af talent og menneskelig potentiale
 7. Management Compensation and Evaluation Systems
 8. Beyond People Management
 9. Udvikling af færdighedsdirektivet
 10. Final Master Project *
 11. Practices (Kun til nuværende modaliteter)

Mastergrad i Human Resources Management

Arbejdsmetoden udviklet på EUDE Business School er baseret på Case Method. En yderst praktisk træning er det bedste grundlag for den studerende at erhverve den viden, færdigheder og erfaringer, som virksomheden har brug for. Sagerne udviklet inden for hvert område af viden er succeshistorier, der giver eleven en bred margin for analyse og diskussion.

Klasseværelset med små grupper eller EUDE Virtual Campus , en førende platform på europæisk plan, vil være de mest hensigtsmæssige fora for studerende at dele deres meninger og refleksioner om hvert dokument.

Pensum er udarbejdet under ledelse og rådgivning fra førende virksomheder inden for sektoren samt et fakultet bestående af ledere og tidligere direktører for multinationale og nationale virksomheder (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé eller Drommer Consulting) .

I slutningen af programmet skal den studerende aflevere og forsvare deres Final Master Project. PFM er en forretningsplan, rigtig eller simuleret, hvor den studerende skal have anvendt alle de kendte viden og værktøjer.

I løbet af programmets løbetid vil den studerende have en personlig vejledning og en kontinuerlig tilbagemelding fra lærerne, hvilket gør det muligt for den studerende til enhver tid at kende deres forbedrings- og styrkepunkter.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 1 flere kurser fra EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas »

Senest opdateret Oktober 29, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Deltid
Deadline
Kontakt skolen
Mar 31, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Okt 2020
Ansøgningsfrist
Start Date
Mar 2020
End Date
Mar 2021
Ansøgningsfrist
Mar 31, 2020
Start Date
Juni 2020
End Date
Juni 2021
Ansøgningsfrist
Juni 30, 2020
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Okt 2020

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
Mar 31, 2020
End Date
Mar 2021

Juni 2020

Location
Ansøgningsfrist
Juni 30, 2020
End Date
Juni 2021