Kandidatuddannelse I Elektriske Køretøjer

Universitat Rovira i Virgili

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kandidatuddannelse I Elektriske Køretøjer

Universitat Rovira i Virgili

Udviklingen af ​​nye intelligente, økologiske og integrerede transportsystemer er en af ​​de vigtigste sociale udfordringer i det 21. århundrede, især hvad angår emissioner og den anvendte energitype. Den sociale interesse og den industrielle forretning, der danner sig omkring det elektriske køretøj, øger efterspørgslen efter kvalificerede fagfolk i alle de teknologier, der anvendes.

Kandidatuddannelsen i elektriske køretøjer Technologies er den første officielle kandidatgrad specialiseret i elbiler, der undervises i hele den spanske stat. Med denne kvalifikation er det hensigten at overføre ingeniørerne forskellige teknologier inden for elektronikteknik og -styring, hvilket kan være anvendelig i udviklingen af ​​elektriske og hybridbiler og i givet fald i det konventionelle køretøj.

Med den progressive implementering af det elektriske køretøj vil der blive behov for ingeniører med særlig viden på dette område, og hovedmålet for masteren er derfor at uddanne specialiserede ingeniører i samarbejde med virksomheder inden for sektoren forbundet med territoriet.

samarbejdende institutioner

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

adgang

Mesteren er rettet til:

 • Offentlig bachelorgrad eller ingeniøruddannelse i industriel elektronik og automation Grad, grad i elektroteknologi, grad i industriteknologi, grad i energiteknik, grad i systemteknik og telekommunikationstjenester, grad i teknikteknik Aerospace, Grad i Systemteknik og Marinteknologi, Grad i Computer Engineering, Grad i Maskinteknik, Grad i Kemiteknik, Industriel Engineering, Telekommunikationsteknologi, Luftfartsteknik, Ingeniørvirksomhed i Automatisering og Industriel Elektronik, Elektronik Ingeniør og Områder relateret.
 • Officielle universitetsstuderende fra Teknisk Ingeniørvirksomhed i: Industriel Teknisk Ingeniør, med speciale i Industriel Elektronik; Teknisk ingeniør Industriel specialitet inden for el; Teknisk Ingeniør Specialiseret i Elektroniske Systemer og relaterede felter.
 • Aktive arbejdere i sektoren, der ønsker at erhverve supplerende uddannelse.

Studerende har brug for en bærbar computer til at gøre kandidatuddannelsen og undersøge sig selv. De minimale anbefalede krav, som computeren skal have, er følgende:

 • Processor: Intel Core I5
 • RAM-hukommelse: 4 GB
 • Harddisk: 128 Gb
 • Operativsystem Windows 7 eller nyere 64 bit (kan også være Linux)

Specifik dokumentation

Ud over den obligatoriske generelle dokumentation til forudregistrering kan du også indsende:

 • Akkreditering af supplerende uddannelse relateret til indholdet af kandidatuddannelsen (kurser, seminarer eller anden træningsaktiviteter).
 • Akkreditering af relevante ophold (på mindst 12 uger) på engelsktalende steder.
 • Akkreditering af erhvervserfaring, som kræver en akademisk grad relateret til kandidatuddannelsen.

udvælgelseskriterier

 1. Egnet adgangstitel, i henhold til følgende rækkefølge:
  • Offentlig bachelorgrad eller ingeniøruddannelse i: Grad i Industriel Elektronik og Automatisering, Grad i Elektroteknologi, Civilingeniør i Industrielle Technologies, Grad i Energiteknik, Grad i Systemteknik og Telekommunikation, Grad i Engineering i Aerospace Technologies, grad i systemteknik og søfartsteknologi, grad i computerteknik, grad i maskinteknik, grad i kemiteknik, industriel ingeniør, telekommunikationsingeniør, luftingeniør, ingeniør inden for automation og industriel elektronik, elektronikingeniør: op til en højst 8 point.
  • Officielle universitetsstuderende fra Tekniske Ingeniører i: Industriel Teknisk Ingeniør, med speciale i Industriel Elektronik; Industriel Teknisk Ingeniør, Specialitet i Elektricitet; Teknisk ingeniør inden for telekommunikation, specialitet inden for elektroniske systemer: op til maksimalt 7 point.
  • Andet: 0 point.
 2. Vurdering af den akademiske rekord for den officielle universitetsgrad, der giver adgang til mesteren: op til højst 4 point.
 3. Supplerende uddannelse (akkrediteret dokumentar) relateret til indholdet af master: op til maksimalt 2 point.
 4. Relevante ophold (i mindst 12 uger, akkrediteret dokumentar) på engelsktalende steder: op til maksimalt 2 point.
 5. Akkrediteret erhvervserfaring, hvis udøvelse af en akademisk grad vil være nødvendig inden for et felt relateret til kandidatuddannelsen. For hvert fuldt års erhvervserfaring vil der blive tilføjet 0,2 point til maksimalt 2 point.

Ansøgninger vil blive bestilt fra højeste til laveste efter den opnåede score (summen af ​​point i de foregående afsnit).

Men hvis der ikke er nogen situation med utilstrækkelige steder, og så længe adgangskravene er opfyldt, kan adgangsorganet indrømme dig uden at prioritere baseret på fordelene.

karrieremuligheder

Kandidater fra kandidatuddannelsen i elektriske køretøjer teknologier kan udvikle deres opgaver på følgende arbejdsområder:

 • Design, fremskrivning, fremstilling og test af prototyper under fremstillingsprocessen af ​​et elektrisk køretøj og dets hjælpekomponenter.
 • Opfattelse, implementering og test af ethvert elektronisk system til behandling af køretøjets energi samt maskiner og indlejret kontrol- og kommunikationssoftware anvendt til bilindustrien efter de udviklingsmetoder, der anvendes i sektoren og overholder de tilsvarende bestemmelser.
 • Forskning eller udvikling af produktet på niveau med design, udvikling eller projektledelse.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk


Sidst opdateret May 21, 2018
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,913 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Tarragona
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Juni 30, 2019
Dates
Okt. 2018
Spanien - Tarragona
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Juni 30, 2019