M.Sc. international markedsføring med turisme og events - frankrig / uk

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Præsentation

Master of Science (M.Sc.) i International Marketing med turisme og events, udbydes i fællesskab af Ipag Business School og Edinburgh Napier University, er ideel til studerende, der har til formål at berige deres baggrund og karriere i globale strategier for markedsføring.

Hvert af disse programmer, der undervises helt på engelsk, består af tre komplementære komponenter:

  • 1. semester af undersøgelser i Edinburgh,
  • 2. semester af undersøgelser i Nice,
  • Masters afhandling (og valgfri praktik).

66246_728x290.gif

International Marketing med turisme og events

Turisme, rekreation og underholdning har tilføjet en ny dimension til mobilitet for personer og uudnyttede forretningsmæssige perspektiver. Dette illustreres tydeligt af den betydelige vækst i antallet af internationale begivenheder, der finder sted rundt om i verden, inden for kultur, sport, underholdning og udstillinger.

Derfor er der en stigende efterspørgsel efter ledere og direktører med marketing kompetence og færdigheder inden for turisme og events.

Denne Master of Science grad gør det muligt for kandidater til at:

  • Erhverve et indgående kendskab til marketing, markedsanalyse, markedsføring og kommunikationsstrategier,
  • Udvikle færdighed inden for turisme og begivenheder marketing fra begrebet organisation til fremme af national og international kulturelle, sportslige og kommercielle aktiviteter.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Minimer
Paris , Pæn , London , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Mere Mindre