M.Sc. i datateknik

Generelt

Program beskrivelse

Big Data og Data Engineering

Big data har vist sig at have kæmpe potentiale, men udgør store udfordringer på samme tid. På den ene side kører big data den næste fase af teknologisk innovation og videnskabelig opdagelse. Derfor er big data blevet kaldt "den digitale revolution" og informationsalderen. På den anden side vokser den globale datamængde i et tempo, der synes at være svært at kontrollere. I dette lys er det blevet bemærket, at vi "drukner i et hav af data". Stillet over for disse udsigter og risici kræver verden en ny generation af dataspecialister. Data engineering er et voksende erhverv, der beskæftiger sig med big data-tilgange til dataindsamling, datastyring og dataanalyse. Data engineering giver dig opdateret viden og banebrydende beregningsværktøjer og har alt, hvad der kræves for at mestre æraen med big data.

Programfunktioner

Data Engineering-programmet er placeret på Jacobs University , en privat og international engelsksproget akademisk institution i Bremen, Tyskland. Det toårige program tilbyder en fascinerende og dyb indsigt i fundamentet, metoderne og teknologien til big data. Studerende tager en skræddersyet læseplan bestående af forelæsninger, tutorials, laboratorietræning og praktiske projekter. Integreret i en levende akademisk sammenhæng undervises programmet af kendte eksperter. I en unik ramme slår de studerende sig også sammen med branchefolk i udvalgte kurser. Kernekomponenter i programmet og specialiseringsområder inkluderer:

 • Big Data Challenge
 • Data Analytics
 • Big Data Bases og Cloud Services
 • Principper for statistisk modellering
 • Dataindsamlingsteknologier
 • Big Data Management
 • Maskinelæring
 • Internet af Ting
 • Datavisualisering og billedbehandling
 • Dokumentanalyse
 • Internetsikkerhed og privatliv
 • Juridiske aspekter af dataingeniør og dataetik

Brug kontaktformularen til at anmode om flere oplysninger om Data Engineering-læseplanen.

Karrieremuligheder

Efterspørgslen efter dataingeniører er enorm - inden for industri, handel og den offentlige sektor. Fra IT til finansiering, fra bilindustrien til olie og gas, fra sundhed til detailhandel: virksomheder og institutioner på næsten ethvert domæne har brug for eksperter til dataindsamling, datastyring og dataanalyse. Med en M.Sc. grad i Data Engineering, vil du udmærke dig i dette mest spændende og givende felt med meget attraktive lønninger. Ligeledes en M.Sc. grad i datateknik giver dig mulighed for at gå videre til en ph.d. og til en karriere inden for videnskab og forskning.

Ansøgning og optagelse

Data Engineering-programmet starter i den første uge i september hvert år. Brug kontaktformularen til at anmode om oplysninger om, hvordan du ansøger. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

Stipendier og finansieringsmuligheder

Alle ansøgere overvejes automatisk for meritbaserede stipendier på op til € 12.000 om året. Afhængig af tilgængelighed tilbydes yderligere stipendier sponsoreret af eksterne partnere til meget begavede studerende. Desuden kan hver optaget kandidat anmode om et individuelt finansielt pakketilbud med attraktive finansieringsmuligheder.

Campusliv og indkvartering

Jacobs University grønne og træskygge campus tilbyder meget mere end bygninger til undervisning og forskning. Det er hjemsted for et interkulturelt samfund, der er uden fortilfælde i Europa. Et studenteraktivitetscenter, forskellige sportsfaciliteter, et musikstudie, en studenterdrevet café / bar, koncertsteder og vores Interfaith House sikrer, at du altid har noget interessant at gøre. Derudover tilbyder Jacobs University indkvartering for kandidatstuderende på eller uden for campus.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Læs mere

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,500 students from over 120 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Minimer