M.Sc. i maskinteknik

Generelt

Program beskrivelse

Institut for Mekanisk Teknologi

Mekanik er et blomstrende tværfagligt område med stor indflydelse på industri og samfund over hele verden. Institut for maskinteknik ved Ben-Gurion University of the Negev , der blev oprettet for 50 år siden, har siden været hjemsted for mange videnskabelige gennembrud og teknologiske resultater. Afdelingen tilbyder både bachelor- og kandidatuddannelser i en bred vifte af emner, der omfatter både praktiske og teoretiske aspekter af maskinteknik.

Instituttet har en studerende tilmelding af over 800 studerende, der forfølger B.Sc., M.Sc. og ph.d. grader.

På nuværende tidspunkt beskæftiger instituttet 25 fuldtidsansatte ledende fakultetsledere, der underviser og udfører avanceret forskning inden for alle hovedområder inden for maskinteknik, herunder robotik, kontrol og autonome systemer, fast mekanik, bio-inspirerede materialer og systemer, væskemekanik, mikro- og nanoelektromekaniske systemer, varmeoverførsel, systemdesign og overvågning, termodynamik, energiteknologi og partikelmaterialeteknologi.

M.Sc. Grad i maskinteknik

Institut for Maskinteknik tilbyder et kandidatuddannelsesprogram i maskinteknik. Formålet med programmet er at give eleverne ekspertise og avanceret viden inden for et udvalgt fagområde. Den M.Sc. Gradskrav omfatter vellykket gennemførelse af 8 kurser, der tager sigte på at etablere den nødvendige avancerede baggrund, samt gennemføre et forskningsprojekt, der kulminerer i en fuld M.Sc. afhandling. Afhandlingen er under tilsyn af en senior fakultetmedlem med ekspertise inden for specialisering. Studerende, der aflægger en cand.sc. grad er rustet til at påtage sig ledende forsknings- og udviklingsstillinger inden for industrien og kan fortsætte til ph.d. undersøgelser.

M.Sc. studier Maskinteknik ved BGU kan udvides til en kombineret Ph.D. spor, sådan at M.Sc. afhandling eksamen tjener også som ph.d. kandidateksamen. Den M.Sc. grad er typisk afsluttet inden for 2 akademiske år (4 semestre). Specialiseringsområde i ME-masterprogrammet omfatter: robotik | kontrol | autonome systemer | fast mekanik | termodynamik | varmeoverførsel | væskemekanik | energiteknologi | bio-inspirerede materialer og systemer | mikro- og nanoelektromekaniske systemer | systemdesign og overvågning | Partikelmaterialeteknologi.

Ansøgningskrav

Ansøgning til M.Sc. Programmet skal indeholde B.Sc. grad i maskinteknik eller i nært beslægtede områder fra en akkrediteret institution med et minimum GPA på 80/100. En TOEFL score på mindst 85/120 eller en tilsvarende score i en internationalt anerkendt engelsk eksamensbevis er påkrævet. Det engelske færdighedsbehov er frafaldet for ansøgere, der har fået deres B.Sc. grad i et program undervist på engelsk. GRE anbefales, men ikke påkrævet. Desuden, før ansøgning til M.Sc. Programmet forventes ansøgeren at kontakte en potentiel rådgiver blandt fakultetet. Ansøgningen skal indeholde navnet på rådgiveren i ansøgningen.

M.Sc. Afhandling

Den forskning, der fører til M.Sc. afhandling gennemføres gennem de to år af studier. Den studerende forventes at offentliggøre og præsentere forskningsresultaterne i førende internationale tidsskrifter og konferencer. Afhandlingen bedømmes gennem en skriftlig rapport og en mundtlig eksamen.

Hvordan man ansøger

Besøg vores online ansøgningssted på: href = "https://apps4cloud.bgu.ac.il/engrg/

Ansøgninger accepteres rullende. Se venligst hjemmesiden for stipendier ansøgningsfrist.

Studieafgifter

Undervisning er ca. $ 5.000 (US) pr. År. Udestående studerende kan være berettigede til stipendier, der dækker studiegebyrer og giver leveomkostninger. De fleste ME-fakulteter kan yde ekstra betydelig økonomisk støtte gennem deres forskningsbevillinger. Derudover er nogle undervisningsassistentstillinger også åbne for kandidatstuderende og yder yderligere finansiering på konkurrencepræget grundlag.

Flere detaljer

Direktør for kandidatstudier: Prof. Haim Kalman: hkalman@bgu.ac.il

Institut for Mekanik på BGU:

href = "http://in.bgu.ac.il/en/engn/mater/Pages/default.aspx

BGU International - www.bgu.ac.il/international

Senest opdateret May 2018

Om skolen

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Minimer
Be'er Sheva