En stærk blanding af økonomisk politik og kommunikation af økonomisk viden, denne MA vil træne dig for at forstå, hvordan økonomisk viden anvendes i den moderne verden.

Kandidater vil være dygtige til at handle mellem økonomerne og offentligheden.

Det

Hvem skal anvende

Dette program kan være rigtigt for dig, hvis du er interesseret i at udvikle karriere som politiker, journalist, arbejde i ngo'er eller internationale organisationer.

Struktur

Den MA Communicating Economic Policy består af ti kerne kurser, der studeres på fuld tid i et enkelt akademisk år, eller deltid over to akademiske år.

Kurserne omfatter: Mikroøkonomiske principper, Offentlige

Undervisning

MA Communicating Economic Policy vil blive undervist af Ivy League og fremtrædende professorer.

Kandidatuddannelsen leveres hovedsageligt gennem seminarer, højst 10 personer og individuelle øvelser.

Studerende, der er indskrevet på fuld tid, bør forudse at bruge ca. 35-40 timer om ugen til deres studier i deres varighed. I Michaelmas og Hilary vil dette indeholde ca. seks til syv formelle kontakttimer om ugen, og resten består af struktureret uafhængig undersøgelse.

Uafhængig undersøgelse består primært af at forberede både formative og summative arbejde, selvom det også kan omfatte deltagelse i historisk samfundsmøder, historieforskningsseminarer og professorforelæsninger. I Trinity-sigt arbejder eleverne overvejende uafhængigt for at skrive deres afhandlinger.

Deltidsstuderende vil i gennemsnit afsætte halvdelen så meget tid til deres studier i en periode, der varer dobbelt så lang tid.

Vurdering

Summativ vurdering for

Køreplaner

Tidsplaner stilles normalt til rådighed for studerende under Freshers 'Week. Undervisning kan planlægges at finde sted under en hvilken som helst dag i ugen. Men når det er muligt, er onsdag eftermiddag normalt forbeholdt sports- og kulturaktiviteter.

Din kvalifikation

NCH ​​grader er designet og skabt af kollegiums professorer og fakultet. Kurserne afspejler deres ekspertise og forskningsinteresser, hvilket betyder, at de er stærkt engageret i det materiale, de vil lære dig, og der kan være muligheder for, at de studerende deltager i aktiv forskning.

The New College of the Humanities MA Kommunikation om økonomipolitiske uddannelser er valideret af Swansea University som værende af en passende standard og kvalitet og vil føre til Swansea University award af en Master of Science (MA).

Adgangskrav

Adgangskrav til MSc Global Politics på NCH London.Kandidater

Tilbud er typisk lavet til ansøgere med en øvre anden klasse æresbevisning bachelor grad (eller tilsvarende). Hver ansøger vil blive vurderet individuelt ved hjælp af deres ansøgning, en reference og personlig erklæring.fagfolk

NCH ​​bifalder ansøgninger fra voksne elever, der måske har været ude af uddannelse i et stykke tid, som har tilsvarende erhvervserfaring.Engelsk sprogkrav til internationale studerende

Vi ville typisk kræve en IELTS score på 7,0 (inklusive 6,5 i hver komponent). Hvis du har brug for et visum til at studere i Storbritannien, kan vi kun acceptere IELTS-testen fra et UKVI-godkendt center og ikke andre engelske sprogprøver på grund af de visumkrav, som den britiske regering har fastsat.

EU / EØS studerende, der har taget et højere niveau engelsk som en del af deres gymnasieundersøgelser, eller som har været uddannet helt på engelsk i mindst tre år før ansøgningen, kan undtages fra disse krav. EU / EØS studerende, der studerer IB (International Baccalaureate), kan fritages, forudsat at de har opnået følgende karakterer: Engelsk A: Engelsk sprog

Engelsksproglige kvalifikationer skal være opnået inden for to år før ansøgning til NCH.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra New College of the Humanities »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
8,000 GBP
(FT) / £ 4.000 (PT) UK, EU, EEA, schweiziske studerende. International: £ 13.000 (kun FT).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato

New College of the Humanities visiting professor Sir Partha Dasgupta takes us through the role of trust in economics. For more on the Economics BSc here at NCH, visit us here:

After revelations of the late UK singer George Michael's charitable giving, New College of the Humanities Lecturer in Economics Mike Peacey spoke to BBC Breakfast about why people choose to make anonymous charitable donations. https://www.nchlondon.ac.uk/