MA Digital Management Deltid London

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Deltag i denne deltid Masters Program for at lære at drive forandring ved at tage en ny tilgang til problemløsning, design tænkning, business transformation og ledelse. Programmet er valideret af vores partner universitet Teesside og er udviklet med branchens eksperter. Det betyder, at du kan kombinere opnå en grad med at få de færdigheder, du har brug for til at forme din fremtid.

Skift skift

At være en MA Digital Management studerende betyder, at du vil studere, mens du arbejder og anvende nye indblik og lærer til dit arbejde og livet direkte. Du lærer at håndtere forandring med tankegang og lederskab for at gribe mulighederne for digitalisering, kompleksitet og usikkerhed. Du vil udforske de nyeste teorier, rammer og værktøjer i data

Karrierefokuseret pensum

Programmet har fem praktiske gruppeprojekter og et selvstændigt forskningsprojekt. Erhvervseksperter leder de praktiske projekter. Du vil lære gennem en række interaktive samtaler, hands-on workshops, teamudfordringer og dyb refleksion.

Den gennemsnitlige tidsforpligtelse er 1,5 dage om ugen, der inkluderer 3 campusdage om måneden, uafhængigt arbejde og forskning på din arbejdsplads.

  • Design Thinking: Udforsk design Tænkningsværktøjer og processer og graver ind i relaterede områder som service design og human-centreret design til at løse komplekse problemer.

  • Digital Technologies: Forstå kraften i nye digitale teknologier gennem teoretiske diskussioner og praktiske workshops.

  • Business Transformation: Arbejde med forretningsudvikling ved hjælp af banebrydende forretningsmodelleringsteknikker, casestudier og brugerrejser.

  • Administrere projekter og hold: Navigere dig gennem komplekse agile processer og forstå menneskelig adfærd i hold.

  • Innovation Project: Anvend alle dine tidligere læringer til at skabe dit eget innovative projekt. Du vil undersøge, udvikle og teste nye ideer, eller transformere eksisterende, i et område efter eget valg.

  • Industri Research Project: Find et problem i din branche og arbejde for at løse det. I stedet for den traditionelle kandidats speciale vil du identificere et problem, prototype løsninger og dele indsigter baseret på din forskning.

Gebyrer:

UK / EU: £ 14 000. Ikke UK / EU: £ 17 000.

Kvalifikation:

Efter en vellykket afslutning af programmet modtager de studerende en Master of Arts grad i Digital Management fra Teesside University, vores valideringspartner.

Hvad er programkravene?

Programkrav

Alle ansøgere skal enten have en bachelorgrad eller have mindst 3-5 års relevant erhvervserfaring på et niveau, der demonstrerer en sofistikeret viden, forståelse og anvendelse i deres disciplin. Desuden skal ansøgeren være ansat for at kunne sætte læringsuddannelsen i praksis.

Derudover kræves der et brev fra din arbejdsgiver, som viser, at de vil støtte dig i løbet af campusdagen såvel som at lave kursusarbejdet.

Vores elever arbejder for fantastiske virksomheder og organisationer

Hvad vores alumner tænker på programmet

"Det sidste, jeg havde forventet i løbet af det sidste år, var at møde og binde sammen med en sådan fantastisk gruppe mennesker fra hele verden. Støtten og motivationen, som vi delte med hinanden, var et absolut must for at komme igennem dette år. Jeg ville ikke have troet, at bringe mennesker med de samme mål sammen i London i bare 3 dage om måneden kunne bringe så kraftfulde resultater! "

Adonis Bou Chakra

Global Design Manager hos Sennheiser

"Hvad jeg virkelig kunne lide om Hyper Island var at være i en konstant feedback loop. At lære nyt, gå på arbejde, anvende det, og derefter gå tilbage til at studere og udforske. Det var et konstant input af nye ideer med evnen til at anvende dem direkte. Jeg kunne virkelig godt lide dette aspekt, og det var en god beslutning for mig at studere deltid på Hyper Island .

Raphael Reber

CEO @ Zeilenwerk

Raphael blev anerkendt i Forbes 30 under 30 år

Senest opdateret Jul 2019

Om skolen

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Læs mere

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Minimer
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Mere Mindre