MA / Diplom / Fjernundervisning i Shakespeare og Teater

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette innovative Shakespeare Institute-program giver dig mulighed for at studere præstationshistorien, men også den måde, hvorpå Shakespeare's spil er blevet udført gennem historien indtil det moderne øjeblik. Det tilskynder til en historisk tilgang til fortolkning og stilarter af præsentation, og det fremmer værdien af tæt læsning som grundlag for evaluering af spillene på siden, scenen og skærmen.

Du får mulighed for at se på forskellige produktioner og tilpasninger af Shakespeares spille i deres historiske, politiske og kulturelle sammenhænge og at tænke over de præstationsvalg, aktører og direktører gør, når de nærmer sig Shakespeares tekster. Du kan også studere, hvordan Shakespeares tekstuelle historie påvirker ydeevnen i dag.

Du kan studere på stedet på Shakespeare Institute i Stratford-upon-Avon eller ved fjernundervisning.

Kursusindhold

Du vil studere to kernemoduler:

 • Shakespeare's Theatre
 • Forskningsfærdigheder

Du vælger også fire valgfrie moduler.

Den fleksible struktur af dette kursus giver mulighed for at studere på en lang række måder, på helt eller deltid. Moduler er tilgængelige for at studere gennem en række ruter, der kan omfatte:

 • Tre lange weekender i Shakespeare Institute med cirka månedlige intervaller
 • En dag om ugen i løbet af et semester på Shakespeare Institute (ti dage).
 • Fjernundervisning mulighed via online studie.

Fuldtidsstudiet er på stedet i Stratford-upon-Avon, og deltidsstuderende kan vælge at studere hele programmet enten på stedet, via online fjernundervisning eller en kombination af de to. Du opfordres også til at besøge teatret og biografen for at drage fordel af spændingen ved Shakespeares spil i performance.

Vurdering

Hvert modul bedømmes ved skriftlig opgave, med undtagelse af det valgfrie modul i Shakespeare og Teaterpraktik, som vurderes ved enten to præstationsopgaver og et 2000-ordsforskningspapir eller med et 4.000-ordsforskningspapir. Mens færdiggørelse af alle seks lærte moduler fører til en diplom-niveau kvalifikation, vil MA studerende også gennemføre en 15.000-ord afhandling.

Hvorfor studere dette kursus

 • Placering - studere ved Shakespeare Institute i hjertet af Stratford-upon-Avon tilbyder dig en akademisk oplevelse, der er uovertruffen af ​​ethvert andet universitet. Du vil studere i gåafstand fra Shakespeares fødested, skole og grav samt teatrene i Royal Shakespeare Company.
 • Shakespeare Institute og Royal Shakespeare Company (RSC) samarbejde - du vil drage fordel af vores spændende femårige samarbejde med RSC på The Other Place, som har set genoprettelsen af ​​det ikoniske studie teater. Du vil få adgang til kreative og undervisningsrum på The Other Place, samt ekspertisen hos RSC kunstnere og praktikere.
 • Praktiske elementer i programmet - et ægte fokus i hele MA handler ikke bare om at læse Shakespeare's spil, men også komme op på dine fødder og udforske Shakespeare-spil ved at gøre dem.
 • Fleksibilitet - du kan studere på heltid eller deltid eller ved fjernundervisning, så de passer til dine studier i din tidsplan.

Hør fra vores elever

Læring og undervisning

Programmet giver adgang til de unikke Shakespearian-ressourcer fra Shakespeare Institute Library, Library of the Shakespeare Center, der kuraterer RSC's arkiver og Royal Shakespeare Company.

Studiematerialer til dette program forstærkes af de tætte bånd, som Shakespeare Institute har med Shakespeare Birthplace Trust, Royal Shakespeare Company og arkiverne forbundet med begge disse institutioner.

Studerende ved fjernundervisning

Mange af modulets moduler er også tilgængelige via fjernundervisning, hvilket betyder at du kan studere online overalt i verden. Fjernundervisningsmoduler kombinerer print-, lyd- og videoundervisningsmetoder for at give eleverne en varieret og berigende uddannelseserfaring.

Selvom selvstudium er centralt for at gøre et program ved fjernundervisning, er support altid tilgængelig.

Du vil have en personlig vejleder og dissertation supervisor til at guide dig og besvare eventuelle spørgsmål, og du har også adgang til en bred vifte af online ressourcer. Du har også mulighed for at møde andre studerende og akademiske medarbejdere gennem online-chat og diskussionsfora.

Adgangskrav

Vores sædvanlige adgangskrav til dette program er en 2: 1 Honours-grad eller tilsvarende på engelsk eller et beslægtet emne.

Men hvis du ikke opfylder de akademiske adgangskrav, vil vi stadig opfordre dig til at ansøge, og vi vil overveje dig for vores Affiliate-indtastningsrute. Dette gør det muligt for dig at registrere dig for programmets kernemoduler i første omgang, og efter vellykket gennemførelse kan du tilmelde dig det fulde program.

Bemærk, at alle ansøgninger behandles på deres fortjeneste, og vi vil gennemgå dine referencer, personlige erklæring og tidligere erfaring sammen med dine kvalifikationer, når du overvejer din ansøgning.

Alle potentielle studerende skal også indsende en prøve af skriftligt arbejde som en del af online-ansøgningsprocessen. Du kan gøre dette, før du indsender din formular eller vender tilbage til ansøgningen for at uploade din prøve på et senere tidspunkt; Vi bliver dog nødt til at se et eksempel på dit arbejde, inden der tilbydes et tilbud. Skriveprøven skal fokusere på Shakespeare og være omkring 2.000 ord i længden. Hvis du ikke har et eksisterende stykke at skrive, skal du tage en kort passage på op til 60 linier fra ethvert Shakespeare-skuespill og skrive et essay på omkring 2.000 ord, der diskuterer ydeevne mulighederne for dette uddrag og hvordan det bidrager til stykket som en helhed.

Internationale / EU-studerende

Akademiske krav: Vi accepterer en række kvalifikationer fra forskellige lande - brug vores praktiske guide nedenfor for at se, hvilke kvalifikationer vi accepterer fra dit land.

Engelsk-sprogkrav: standardsprogkrav gælder for dette kursus - IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i ethvert bånd. Hvis du får et tilbud om et studiested, og du ikke opfylder sprogkravet, har du muligheden for at tilmelde dig på vores engelsk til akademiske formål Presessionskursus - hvis du har gennemført kurset, vil du være i stand til at opfylde sprogkravet uden at tage en sprogkvalifikation igen.

IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i ethvert bånd svarer til:

 • TOEFL: 88 samlet med ikke mindre end 21 i læsning, 21 lytter, 22 taler og 21 i skrivning
 • Pearson Test of English (PTE): Akademisk 59 i alle fire færdigheder
 • Cambridge English (eksamener taget fra 2015): Avanceret - minimum samlet score på 176, med ikke mindre end 169 i nogen komponent
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Læs mere

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Minimer