MA Historie

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Studerende, der forfølger en MA på Historieafdelingen, arbejder tæt sammen med GWs internationalt anerkendte fakultet inden for en bred vifte af specialiteter, herunder det moderne Amerika, det tidlige moderne Europa og kejserlige og koloniale studier.

MA-programmet forbereder ikke kun studerende til ph.d. arbejde, men også for en bred vifte af karrierer, fra undervisning af gymnasieelever til regeringsarbejde til historisk forskning i den private sektor. Washington, DC har nogle af de bedste ressourcer til historisk forskning i verden, herunder Nationalarkivet, Folger Shakespeare-biblioteket og Library of Congress. Vores kandidater fra MA er fortsat med succesrige og produktive karrierer.

Institut for Historie - Columbian College of Arts

Hvilke kurser skal jeg tilmelde mig i de første år i programmet?

 • Hvis det er dit første semester på GW, skal du tilmelde dig HIST 6005.
 • Du skal tage to forskningsseminarer. Hvis du er en fuldtidsstuderende, skal du planlægge at tage en i dit første år og en i dit andet år. Et forskningsseminar er et historieuddannet kursus, som du skriver en forskningsartikel for. Hvis det ikke fremgår af kursustitlen, skal du spørge instruktøren, om det er et forskningsseminar. Studerende, der vælger at skrive en MA-afhandling, kan regne dette som deres andet forskningsseminar.
 • Studerende, der koncentrerer sig om imperialistiske og koloniale studier, skal tage de krævede HIST 6128 og 6050 det første semester, de tilbydes, da de kun undervises i alternative år.
 • Diskuter de kurser, du planlægger at tage hvert semester med din rådgiver.
 • Prioriter 6000-niveau-læsning og forskningskurser undervist af fakultetsmedlemmer med speciale i områder tæt på din egen koncentration.
 • I afventning af godkendelsen af instruktøren, kan du optjene kandidatkredit for studiekurser på 3000-niveau ved at afslutte yderligere arbejde. Dette medfører typisk ekstra læsning og mere sofistikerede papiropgaver.
 • Du kan tilmelde dig kurser i andre afdelinger end historie, så længe de er relateret til dit studieprogram på GW.
 • Du kan tilmelde dig fire kurser (12 kredittimer) på et konsortium på ti universiteter i DC-området. Klik her for at tilmelde dig disse kurser. Følgende bestemmelser gælder:
  • Eventuelle timers overførselskredit for kandidatuddannelser, der er taget et andet sted før ankomst til GW, fratrækkes det antal konsortiekursstimer, du har tilladelse til at tage.
  • Du kan ikke tilmelde dig et konsortiekurs, hvis det duplikerer et GW-kursus, der tilbydes i samme semester.

Hvor mange kurser skal jeg tilmelde mig?

 • Hvis du er en fuldtidsstuderende, skal du tage tre kurser (ni kredittimer) hvert semester, indtil du har afsluttet mindst 36 kredittimer. Dette giver op til to års fuldtids undervisning.
 • Hvis du arbejder mere end 20 timer om ugen, må du måske ikke tage mere end to kurser (seks kredittimer) hvert semester.
 • Studerende, der er registreret i færre end 6 timer i et givet semester, betragtes dog som ”mindre end halvtid” og kan støde på problemer med studielån og, hvis de er borger i et andet land, deres studentervisum.
 • Hvis du tager et let kursusbelastning, fordi du næsten er færdig med kurser, eller fordi du forsker eller skriver en speciale, kan du ansøge om at blive certificeret til halv eller fuld tid, selvom din registrering ikke er under denne definition.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Minimer