MA I Arabiske Og Islamiske Studier

Aarhus University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MA I Arabiske Og Islamiske Studier

Aarhus University

FOKUS PÅ islam som en TVÆRNATIONALT VIRKELIGHED

GLOBALISERET og transnationale ISLAM

Islam er Danmark er - og faktisk Vesteuropas - næststørste religion. De dage er forbi, hvor det gav mening at studere den arabiske og islamiske verden som en fjern 'anden'. Arabiske samfund findes i Europa såvel som i den arabiske verden, og islam er nu en vestlig religion samt en arabisk én. Den MA i arabiske og islamiske studier fokuserer derfor på nutidens globaliserede og transnationale realiteter og om islam og muslimer i Europa såvel som i den arabiske verden.

En tværfaglig, forskningsbaseret undervisning MILJØ

Den MA i arabiske og islamiske studier bliver undervist af videnskabelige medarbejdere fra de islamiske Kulturer og Samfund Forskningsenhed (ICSRU). Den ICSRU er en tværfaglig forskningsenhed for alle Aarhus Universitets forskere, der er interesseret i islamiske kulturer og samfund, både inden for den islamiske verden og transregionally. Den centrale mission ICSRU er at give en stimulerende miljø forskning for både senior og junior forskere ved at fremme diskussion og udveksling samt arrangere events.

Programmet har to linjer, A og B, som begge kræver de studerende at gennemføre kurser med en samlet værdi af 120 ECTS. Linje B, der er designet til studerende, der ønsker at tage en ekstra emne som en kvalifikation til at undervise i den danske high-school-system, vil normalt ikke være af interesse for internationale studerende. Det arabiske og islamiske studierprogram er lille, og studiemiljøet er uformelt, med tæt kontakt mellem studerende og lærere. Der er også muligheder for at deltage i forskningsseminarer og gæsteforelæsninger, herunder dem, der arrangeres af den studerende-runde Arab Studies Society.

I løbet af tredje semester, kan den studerende vælge mellem en profil naturligvis en international valgfag eller praktik / feltundersøgelse. Mange studerende tilbringer dette semester på et af universiteterne i den arabiske verden, som Århus har en udvekslingsaftale, såsom American University of Beirut.

KARRIERE

Alle vestlige organisationer, der arbejder med den arabiske verden eller med arabiske eller muslimske samfund i Vesten - fra rejsebureauer til sikkerhedstjenester - brug for folk med ekspertise i arabiske og islamiske studier. Der er muligheder for at arbejde inden for det lokale regering eller i hjælpeorganisationer i den offentlige sektor, og nogle muligheder i den private sektor i de vestlige virksomheder, der opererer inden for den arabiske verden. Tidligere kandidater fra programmet har også gået på at forfølge en karriere i journalistik, den akademiske verden og politik.

"Den MA i arabiske og islamiske studier ved Aarhus Universitet har bestemt været en positiv overgang i min karriere. Her fandt jeg, hvad jeg ledte efter: autentiske tilgængeligheden af ​​mange og kvalificerede professorer, et fakultet aktivt forbundet til resten af ​​den akademiske verden, en ny metode baseret på personlig produktion og forskning. Selvom MA ikke leverer professionelle sproglige færdigheder til at fungere som oversætter eller mægler, giver den multidisciplinære teoretiske tilgang den perfekte værktøjskasse til at gennemføre forskning og skrive om nutidige problemer i Mellemøsten. "

CLAUDIO ACETO Student,

MA i arabiske og islamiske studier, fra Italien

Studiested

Århus

ÅRLIGE studieafgift

EU / EØS / schweiziske borgere: GRATIS

Andre: EUR 8.000

www

masters.au.dk/arabandislamicstudies

ADGANGSKRAV

Adgang til kandidatuddannelsen i arabiske og islamiske studier kræver en bachelorgrad med arabiske og islamiske studier som sit centrale emne eller en bachelorgrad med et andet centralt emne inden for humaniora eller samfundsvidenskab og arabiske og islamiske studier som et supplerende emne eller mindre .

Adgang til alle programlinjer er mulig efter studienævns godkendelse i individuelle tilfælde, hvor en bachelorgrad ikke opfylder de nævnte krav, forudsat at den indeholder betydelige kvalifikationer og færdigheder i arabisk sprog, mellemøstlige studier og / eller islamiske studier.

UDVÆLGELSESKRITERIER

Da MA-programmet har et begrænset antal steder hvert år, opfylder optagelseskravene ikke i sig selv adgang til programmet. Admissionsudvalget vurderer ansøgere på grundlag af den gennemsnitlige karakter eller GPA for deres bachelorgrad på ansøgningstidspunktet. Mærker eller karakterer opnået efter ansøgningsfristen indgår ikke i GPA. Admissionsudvalget vurderer hver enkelt ansøgerens karakterer på grundlag af oplysninger fra eksamensbeviser og transkripsioner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
8,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Danmark - Aarhus
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Danmark - Aarhus
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Studieafgift om året; EU / EØS / schweiziske borgere: GRATIS