Avanceret program til videreuddannelse

Udbudt af: College of Education

Oversigt

Tjen dine master i TESOL

Hvis du er en aktuel lærer og tjener din Master of Arts i undervisningen engelsk til andre sprogtalere (TESOL), vil du være kvalificeret til at undervise engelsk til elever fra andre lande og kulturer. Du kan også gå videre til pædagogiske og TESOL lederskabspositioner som 21. århundredes skoledistrikt bliver mere kulturelt forskelligartede. Beskæftigelse i engelsk sprogfærdigheder forventes at stige i løbet af det næste årti.

I denne MA i TESOL-uddannelsen får du forskellige muligheder for at anvende koncepter, teorier og forskning, især i en TESOL-praktik, der styrer dig gennem observations- og praksisbaserede oplevelser. Denne praktik kræver, at du har adgang til et PK-12 skole klasseværelse med ESL studerende for at fuldføre dit praktikum kursus og programopgaver. Den regionalt akkrediterede online MA i TESOL online, der tilbydes gennem Grand Canyon University's College of Education, er tilpasset Interstate Teacher Assessment and Support Consortium og standarder for anerkendelse af indledende TESOL programmer i PK-12 ESL læreruddannelse.

Du skal indsende en kopi af din nuværende undervisningstilladelse eller dokumentere mindst et års undervisningserfaring for at ansøge om dette program. Derudover er det vigtigt at have adgang til et PK-12 klasseværelse for at gennemføre programopgaverne. I Arizona kan kandidater fra programmet være berettiget til ESL og / eller BLE godkendelse.

degree Outcomes

Udforsk avancerede ESL-studier

Master of Arts i TESOL-uddannelsen hjælper dig med at lære professionel og etisk praksis som set gennem linsen af ​​en kristen verdensbillede. Du lærer en række fagområder i dette TESOL-uddannelsesprogram, som kan bidrage til at øge dine evner og tillid til ESL.

Hvad vil du lære

Forøg din TESOL tillid og færdigheder

Emner i MA i TESOL-programmet omfatter:

  • Uddannelsesforskning
  • Hjernebaseret læring
  • Undervisningsgrundlag for engelsksprogede elever (ELL)
  • Skole, samfund og familiekultur
  • lingvistik
  • Litteratur i tosprogede indstillinger
  • ELL og tosprogede læreplaner og metoder til undervisning
  • ELL og tosproget vurdering
  • Metoder til undervisning og evaluering af ELL med særlige behov

Career Outcomes

Oplev karrieremuligheder med en mester i TESOL

Disse master i TESOL-programmet er rettet mod personer, der allerede er licenseret som lærere, da det ikke fører til licens. Efter eksamen kan du være kvalificeret til at arbejde som leder i et skolelivs ESL- og TESOL-initiativer, der konstant udvikler sig i dagens stadigt voksende skoleklima af mangfoldighed.

program Locations

online

Forfølge en næste-generations uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder den mest erfarne ledere i at levere online grad programmer. Fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og fuldt uddannede adjungerede instruktører, der er udstyret med stærke faglige baggrunde og praktisk erfaring inden for deres områder, støtte dig hvert skridt på vejen. Designet med den karriere-orienterede professionelle i tankerne, vores online klasser giver et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores forskellige gymnasier, i høj efterspørgsel beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

Aften

Grand Canyon Universitets aften programmer imødekomme kravene fra arbejde fagfolk, der foretrækker et personligt læringsmiljø. Vores nat klasser mødes én gang om ugen og tilbyde interaktion og diskussion af en typisk kollegium klasseværelse. Nat klasser er designet til et bestemt antal studerende, hvilket giver en varm og nærende miljø, der understøtter en engagerende oplevelse. I en aften kohorte, vil du fremskridt gennem din uddannelse med de samme karriere-minded klassekammerater, der giver en mulighed for at netværke og skabe relationer, der rækker ud over klasseværelset. Klasser begynder ofte på forskellige steder, herunder vores vigtigste campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 51 flere kurser fra Grand Canyon University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date