MA i kommunikation og kunst ledelse

Generelt

Program beskrivelse

MA i Kommunikation og Art Management

&nbsp

Nye avancerede program er fokuseret på specifikke områder af kunst business og integration af state-of the-art metoder inden for uddannelse med standarder og krav forretning. Prioriteres til it og forskellige former for edutainment.

&nbsp

Programmet blev udviklet i midten af ​​90-s og ikke har analoger i Rusland. Manglen på specialister i hurtigt voksende underholdningsbranchen bestemmer konstant efterspørgsel på kvalificerede ledere. Programmet kombinerer forretning og forvaltning discipliner med udvikling af særlige kompetencer inden for kommunikation, PR, og kunst.

Programmet er enestående, da det har en vægtet balance mellem kontakt timer, drives af førende russiske og internationale eksperter, og real projektarbejde i kunst business (kommunikationsbureauer, tv-selskaber, teatre, orkestre, festivaler og konkurrencer, sportsbegivenheder osv.).Den innovative Undersøgelsen er baseret på følgende:


● Kreative metoder (Creative Labs);

● Projektarbejde;

● Tidlig forretningsmæssige fokus;

● forskningsaktivitet.

&nbsp

&nbsp

Dine fordele

&nbsp

● Undersøgelse i et kreativt og dynamisk miljø, skabt af fakultetet.

● Viden og færdigheder erhvervet i reel forretning.

● Muligheder for korte studieophold i udlandet.

&nbsp


Program Kurser


Centrale kurser


● Communications Management

● Art Management

● Theatre og Concert Management

● TV Management

● Produktion

● Show Business Management

● Creative Industries

● Kunst-og Erhvervsministeriet

● Kunst Marked og Produkt Promotion

● Gallerier og auktioner

● Sociologi og psykologi i Mass Communications

● Styring af integreret kommunikation

&nbsp


Valgfrie kurser


● Reklame Campaigns: Planlægning og Implementering

● Applied Cultural Studies

● Art Marketing

&nbsp

Senest opdateret Jan 2012

Om skolen

International University i Moskva IUM er den første private universitet i Rusland, der indtager en førende position blandt russiske private skoler. Det blev grundlagt i 1991 af dets nuværende formand ... Læs mere

International University i Moskva IUM er den første private universitet i Rusland, der indtager en førende position blandt russiske private skoler. Det blev grundlagt i 1991 af dets nuværende formand Gavriil Popov, en bemærkelsesværdig økonom, politiker, og den første borgmester i Moskva. Ideen med dette universitet blev oprindeligt støttet af formanden for USSR Mikhail Gorbatjov og præsident i USA George Bush Sr IUM er en ny type af uddannelsesinstitution, som ganske vist økonomisk og juridisk selvstændige, er staten akkrediteret. Akkrediteringscertifikat № 0078 af 14. december 2009. Siden slutningen af ​​90-s BBA og MBA programmer på IUM regelmæssigt akkrediteret af Det Europæiske Råd for Business Education (nuværende akkreditering gyldigt indtil juni 2014).&nbsp&nbsp Mission Vores mission er at uddanne højt kvalificerede specialister, som er i stand til at arbejde i dagens nationale og internationale erhvervsmiljø. IUM er liberal retning. Blandt dens grundlæggende principper er demokrati, menneskerettigheder og multikulturelle værdier, fokus på den moderne verden, omfattende uddannelse, omsorg og opmærksomhed til de studerende. IUM understøtter også bedre kvalitet i undervisningen. Blandt undervisere der er kendt akademikere, kvalificerede professorer og specialister, anerkendte besøgende internationale professorer. Den mest effektive og avancerede undervisningsmetoder anvendes. Universitetet har solidt partnerskab forbindelser med flere uddannelsesinstitutioner i udlandet. I øjeblikket omkring 1 / 8 af alle studerende er internationale.Regelmæssige konferencer, seminarer og runde borde på IUM opdrage nye ideer og udvikle kreative tænkning og dermed forbedre både undervisning og forskning. Vi tilbyder bachelor-, kandidat-og post-graduate programmer inden for områderne business administration, økonomi, storby administration, kunst, business, fremmedsprog, jura og journalistik. &nbsp&nbsp Universitetsområder IUM har to campusser: hovedkvarteret i centrum af Moskva og Kuntsevo Campus tæt på Skolkovo Innovation Center (2 km vest fra Moskva Loop Highway). Minimer