Read the Official Description

Master of Arts (MA) i Sociology of Corvinus University of Budapest

med speciale i Global Social Studies

Dette 4-semesters masterprogram har til formål at udstyre studerende med friske teoretiske perspektiver og analytiske færdigheder til at forstå og analysere globalt integrerede sociale processer og resultater. Det fokuserer på den dybe forståelse af nutidige begreber og teorier relateret til global social forandring og er designet til at undervise eleverne vigtigheden af kritisk analyse af sociale processer og problemer i en global versus lokal ramme . Baseret på både klassiske og nutidige indsigter vil vi hjælpe dig med at forstå og professionelt fortolke global social forandring, globalisering, befolkning, migration, fattigdom, interne markedsmekanismer, global hegemoni og dominans, virksomheders sociale indvirkning og funktion, den teknologiske udvikling rolle.

Vores program er forskningsorienteret. Læreplanen indeholder flere klasser i kvantitativ og kvalitativ metode til at udstyre elever med up-to-date forskningsmetoder og analytiske færdigheder. Du skal lære at indsamle og organisere globale og store data på en effektiv måde; hvordan man analyserer sammenlignende data, longitudinale data og sociale netværk data, og hvordan man indsamler og analyserer interviews, tekster og sociale medier indhold. Studerende vil også lære om vurderingen af offentlige politiske interventioner ved hjælp af både kvantitative og deltagende metoder.

Under ledelse af internationalt anerkendte lærde gennem deres studier lærer vores studerende i et internationalt studentemiljø , og de har mulighed for at studere i et andet europæisk universitet inden for rammerne af Erasmus Mundus og andre udvekslingsprogrammer.

Karrieremuligheder

  • Lokale, nationale eller globale organisationer
  • Myndigheder
  • Forskningsinstitutter
  • nGO'er
  • Offentlige eller private virksomheder
Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Last updated January 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date