MA i sociologi

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MA i sociologi

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Din uddannelse vil være mere end blot en kandidatgrad. Du vil hurtigt udvikle viden, færdigheder og erfaring, der får arbejdsgiverne til at sidde og lytte.

Master of Arts (MA) i Sociology of Corvinus University of Budapest

Vi er altid ivrige efter at forstå vedvarende sociale problemer, herunder globalisering og migration, iværksættere og erhvervsliv, magtrelationer mellem mænd og kvinder, konsekvenserne af fleksible arbejdslivsinitiativer og fødsel, social udstødelse af etniske minoriteter, brug af narkotika og alkohol fra ungdom. Forståelse af disse spørgsmål kræver en omhyggelig undersøgelse af de sociale og økonomiske institutioner og den offentlige politiske kontekst samt god empirisk forskning for at give overbevisende beviser.

Denne fire-semester Masteruddannelse fokuserer på den dybe forståelse af nutidige begreber, teorier, analytiske sociologiske modeller og er designet til at undervise eleverne vigtigheden af ​​kritisk analyse af sociale processer og problemer. Programmet omfatter en specialisering på økonomisk og organisatorisk sociologi for at undersøge de udfordringer, der stammer fra vores sociale og økonomiske miljøer.

Vores program er forskningsorienteret. Studerende vil erhverve dybtgående viden om up-to-date forskningsmetoder, herunder computerassisteret analyse af kvalitative kilder, metoder til analyse af storskalaundersøgelser og sociale netværksdata og metoder til konsekvensanalyse. I det afsluttede semester indgår vores studerende i en praktikplads, som vil udvide deres arbejdsoplevelser og forbedre deres afsluttende forskningsemne.

I løbet af deres studier lærer vores studerende i et internationalt studentemiljø, og de har mulighed for at studere i et andet europæisk universitet inden for rammerne af Erasmus Mundus og andre udvekslingsprogrammer.

Afhængigt af fremskridtene i deres eget forskningsprojekt kan eleverne deltage i Student Scientific Research Competitions, offentliggøre i sociologiske tidsskrifter og fortsætte studiet i vores ph.d. i Sociologi-programmet.

Studerende vil blive tilbudt kurser i engelsksprogsudvikling og metodologisk forbedring.

Karrieremuligheder

  • Lokale, nationale eller globale organisationer
  • Myndigheder
  • forskningsinstitutioner
  • NGO'er
  • Offentlige eller private virksomheder
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Ungarn - Budapest
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Ungarn - Budapest
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen