MA iranske studier og intensiv persisk

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Deltagelsestilstand: Fuldtid eller deltid


Blandt alle universiteter i Europa og Nordamerika er SOAS vært for den største koncentration af forsknings- og undervisningspersonale, der arbejder med iransk historie, politik, økonomi, religioner, kunst og arkæologi, lingvistik, persisk sprog og litteratur, medier, film, antropologi og musik. SOAS har ressourcerne til at tilbyde et omfattende, kritisk perspektiv på en række aspekter af det iranske samfund og kultur og gå ud over de moderne offentlige debatter rundt om i dette land.

MA i iranske studier gør det muligt for studerende kritisk at vurdere den historiske udvikling i det iranske samfund, økonomi og kultur inden for rammerne af det bredere vestasiatiske område og at værdsætte kompleksiteten i Irans historie og kulturelle sammensætning.

Det fleksible studieprogram og den tværfaglige læreplan vil berige de studerendes viden om den religiøse og politisk-kulturelle påvirkning, der påvirker det moderne Iran og det område, det er indlejret i. Studerende vil udvikle en kritisk forståelse af litteraturen og / eller Iran og diasporaen og få en forståelse af Iran i forbindelse med Mellemøsten med hensyn til køn, politik, islam, musik og migration (mindre modulindstillinger). Persisk sprog og litteratur vil også blive studeret.

Dette er et intensivt sprogprogram, og som et resultat tildeles en stor hoveddel af modulkreditterne til sprogkomponenten i graden. Programmet indebærer også en obligatorisk mulighed for at studere i udlandet og en afhandling om et valgt specialiseringsområde.

Beskæftigelse

Som ph.d.-studerende med speciale i iranske studier får du kompetence i sprogfærdigheder og interkulturel opmærksomhed og forståelse. Fortrolighed med regionen vil være blevet udviklet gennem en kombination af studiet af sprog, litteratur og kultur (som kan omfatte litteratur, film, musik, kunst og religion) i forskellige dele af Mellemøsten.

Kandidater forlader SOAS ikke kun med sproglig og kulturel ekspertise, men også med en portefølje af bredt overførbare færdigheder, som arbejdsgivere søger i mange faglige og ledende karrierer i både erhvervslivet og den offentlige sektor. Disse inkluderer skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, opmærksomhed på detaljer, analytiske og problemløsende færdigheder og evnen til at forske, samle og bestille information fra forskellige kilder.

Struktur

Studerende skal i alt tage 315 point, bestående af 255 underviste point (hvoraf 45 undervises i udlandet som en del af en sommerskole) og en afhandling med 60 point som beskrevet nedenfor.

I deres første år tager studerende på de to-årige Intensive Language-programmer 60 point intensiv sprogundervisning og 60 point i disciplinen. I løbet af sommeren deltager de i en sommerskole i udlandet. I det andet år tager de yderligere 30 sprogkreditter samt 60 point i disciplinen; de afslutter også deres afhandling inden for disciplinen.

År 1 (to år på fuld tid)

Disciplinekomponent

 • Iran: Historie, kultur, politik

Plus

 • Et modul (er) fra liste A nedenfor til værdien af 30 kreditter.

Sprogkomponent

 • Intensivt persisk sprog

Sommer i udlandet

Studerende deltager i 15PNMC431 Intensiv øvre mellemliggende sommerperser i udlandet.

År 2 (to år på fuld tid)

Disciplinekomponent

 • Moduler fra liste A eller B nedenfor til værdien af 60 kreditter.

Sprogkomponent

 • Persisk 3 (PG)

afhandling

 • Afhandling i iranske studier

Liste over moduler (afhængigt af tilgængelighed)

 • Zoroastrianism: Historiske og moderne perspektiver
 • Retningslinier i persiske studier
 • Klassisk persisk poesi: Tekster og traditioner (PG)
 • Avestan I
 • Pahlavi-sprog
 • Moderne tendenser inden for islam
 • Køn i Mellemøsten
 • Mellemøstens internationale politik
 • Islam og politiske ideologier
 • Kultur og samfund i nær- og Mellemøsten
 • Udviklingsproblemer i Mellemøsten og Nordafrika

Vigtig besked

Oplysningerne på programsiden afspejler den planlagte programstruktur mod den givne faglige session.

Optagelser og applikationer

Du kan ansøge om dette kursus via online-ansøgningsskemaet.

Vi sigter mod at vurdere en komplet ansøgning og give en beslutning inden for en 5-ugers tidsramme. Udenlandske studerende, der har behov for et Tier 4-visum og ønsker at tilmelde sig SOAS skal huske på visumansøgninger kan tage flere uger, så du skal ansøge så hurtigt som muligt.

Overvejelse af ansøgning

Hele ansøgningen, inklusive transkription og referencer, overvejes, før der træffes en beslutning. Derfor tilrådes du at indsende en komplet ansøgning med referencer og transkription (hvis nødvendigt). En ufuldstændig ansøgning vil tilføje betydelige forsinkelser i beslutningsprocessen.

Studerende modtager en anerkendelse af deres ansøgning. Hver ansøgning overvejes nøje, og selvom vi prøver at svare så hurtigt som muligt, beder vi os om, at studerende forventer at modtage et svar inden for fem uger efter modtagelse.

Kandidater, der er tilgængelige i Storbritannien, kan kaldes til et interview. Fraværet af akademiske medarbejdere (eller instans i studieorlov) kan påvirke tidspunktet for beslutninger.

Adgangskrav

Ansøgere skal have en første eller god anden klasse bacheloruddannelse fra et britisk universitet eller tilsvarende inden for et emne, der er passende til det i det program, der skal følges. Som en omtrentlig sammenligning ville en tilsvarende BA fra et amerikansk universitet have et karakterpoint gennemsnit på enten 3,3 eller 3,5 afhængigt af det tildelte universitet. Hvis en ansøger ikke har en bachelorgrad i et passende felt, kan han / hun kræve at afslutte et kvalificerende år eller et års eksamensbevis, inden han går ind på kandidatuddannelsen. Relevant arbejdserfaring kan også tages i betragtning. Individuelle kurser kan have specifikke adgangskrav, så du rådes til at konsultere postgraduate prospekt for yderligere information.

Engelsk sprogadgangskrav

Du skal være i stand til at vise, at din engelsk er af en høj nok standard til med succes at engagere sig og gennemføre dit kursus på SOAS . Bemærk, at vi tager vores engelsksprog alvorligt, og manglende opfyldelse af dem nøjagtigt kan medføre, at din ansøgning om SOAS bliver afvist. Det er ikke muligt at forhandle, hvis dine score er under vores krævede niveauer med forventning om, at fordi de er 'tæt nok', vil de blive accepteret. Det er vigtigt, at du planlægger passende, i god tid, så din engelsktest kommer i god tid, og så du har tid til at genoptage testen, hvis det er nødvendigt. Vi accepterer ikke årsager til ulempe eller økonomisk vanskelighed for ikke at indsende eller gentage en engelsk test.

Internationale studerende

For EU-studerende og internationale studerende, der har brug for et visum, accepterer vi kvalifikationer fra flere lande, såfremt en ubetinget adgangsresultat opnås, samt en række internationale kvalifikationer og prøver.

Hvis et Tier 4-indrejsevisum er påkrævet, kan et SELT, såsom UKVI IELTS, være nødvendigt. Af denne grund anbefaler vi alle Tier 4-visa-studerende at vælge UKVI IELTS Academic Test som testen for første udvej.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Minimer
London , Singapore + 1 Mere Mindre