MA Service Design

Generelt

Program beskrivelse

Undersøg ved verdens nummer et rangerede kunst- og designuniversitet i seks på hinanden følgende år (2015-2020) i QS World University Subject Rankings.

Om programmet

Service Design er anvendelsen af designpraksis på tjenester og oplevelser. Tjenestedesign løser problemer og transformerer den menneskelige oplevelse af virksomheder og industri samt udvikler effektive løsninger til komplekse sociale spørgsmål, bedre offentlige tjenester og borgercentrisk politik.

RCA Service Design MA-programmet er internationalt kendt som en pioner inden for udvikling af servicedesign med kandidater, der afslutter for at arbejde inden for transport, telekommunikation, finansielle tjenester og detailvirksomheder, førende konsulenter, regeringsafdelinger og internationale organisationer. Kurset undersøger de komplekse kulturelle, teknologiske og systemiske problemer, som virksomheder og regeringer står overfor for at skabe nye tjenester for nu og fremtiden.

Programmet gennemgår 3 temaer:
Oprettelse af nye forbrugertjenester med fokus på at identificere menneskelige behov, transformationstjenester og levering i komplekse organisationer, for eksempel inden for detailhandel, bank og gæstfrihed.
Udvikling af offentlig service og politisk innovation inden for emner som transport, sundhed og uddannelse
Spekulative futures til at forestille sig radikalt nye tjenester og brugeroplevelser drevet af teknologiske, miljømæssige og sociale udfordringer.
Studerende arbejder på deres projekter med et usædvanligt antal partnere inden for industrien og den offentlige sektor for at udvikle innovative løsninger, der omformerer og redesign verden omkring os.

Læreplanen fungerer på tværs af RCA og deres partnervirksomheder, der blander designekspertise på tværs af alle afdelinger med teknologi og forretningsstyring fra Imperial College's MBA og Department of Computing.

MA Service Design

Indgangskrav

Vi inviterer kandidater fra hele verden, der har en lidenskab for design som et transformationsværktøj og ønsker at tage det til et kandidatniveau. Vores udvælgelsesproces ser efter et ønske om at tage udfordrende spørgsmål ud, være nysgerrig efter at afsløre virkeligheden og bringe kreativitet til at finde og levere nye løsninger.

Service Design MA-programmet tager studerende med og uden en designbaggrund, der viser de rigtige kvaliteter og den intellektuelle evne og ønske om kreativ innovation, som demonstreret gennem din portefølje.

Studerende kan komme fra produkt-, kommunikations-, digital- og brugeroplevelsesdesign, der ønsker at udvide til deres evner, være nyuddannede kandidater fra andre designdiscipliner såvel som fra computere og andre tekniske discipliner, være spirende iværksættere interesseret i at lancere nye serviceledede forretningsforetagender og mellem- og seniorfolk fra industrien og den offentlige sektor med bevis for deres kreative talenter som demonstreret ved ledelse af innovative projekter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Minimer