MA / MRes i politik og internationale relationer i SPIRE er særpræg, da det er en af de mest forskellige samlinger af Masters Pathways i Storbritannien. Programmet giver mulighed for at udvikle en individuel specialisme såvel som at lære om bredere spørgsmål i Pathway og i bredere områder af politik og internationale relationer. Du vil få en grundig grundforbindelse i de filosofiske og praktiske spørgsmål, der understøtter undersøgelse og forskning inden for politik og internationale relationer. Du vil studere 3 obligatoriske kerneundervisningsmoduler, 4 valgfrie moduler og en afhandling over 12 måneder.

Nøglefordele ved at studere for MA / MRes i politik og internationale relationer omfatter; små klassestørrelser, ekspertvidenskabsovervågning om banebrydende spørgsmål og debatter, et dynamisk akademisk samfund, stærke elev-medarbejderrelationer og stimulering af ekstra-kurrikulære seminarer og workshops. Personale og studerende organiserer regelmæssigt forskningsarrangementer, som giver vigtige muligheder for læring, netværk og kollegial debat om nutidige politiske og filosofiske spørgsmål. For eksempel arrangerer vi en årlig Royal Institute of Philosophy lecture series, et biårigt europæisk konsortium for politisk forskning miljøpolitik ph.d.-sommerskole, og de seneste år har organiseret flere ESRC-finansierede seminarer (Økonomisk og Socialt Forskningsråd).

Hvordan kurset læres

Du vil studere 3 obligatoriske kerneundervisningsmoduler, 4 valgfrie moduler og en afhandling over 12 måneder. Inden for de obligatoriske moduler vil du have fleksibilitet og mulighed for at vælge et Pathway , der er specifikt for det område, du er mest interesseret i. Valgfrie moduler supplerer de obligatoriske kernemoduler og giver dig adgang til dybtgående videnskabelige debatter, der leder teoretiske perspektiver og relevante praktiske spørgsmål, især Pathway -specifikke emner. Du vil færdiggøre dine studier med en uafhængig afhandling. Afhandlingen er et formelt skriftligt akademisk projekt på mellem 15.000 og 20.000 ord (for dem, der vælger MA) og mellem 15.000 - 20.000 ord (for dem, der vælger MRes). Mens MA og MRes har lignende overordnede mål, har MRes en højere komponent af dedikerede forskningsuddannelsesmoduler designet til at udstyre dig med de yderligere færdigheder, der kræves for at udføre forskning inden for samfundsvidenskab. Du vil acceptere dit afhandlingstema med din vejleder, som vil lede og støtte dig gennem projektet. Det vil være baseret på dine egne forskningsinteresser, som du udvikler under undervisede moduler. Tilsynsførende vil blive tildelt dig af programdirektøren, som vil matche dine interesser med den faglige ekspertise hos personalet i skolen.

Vurdering

De fleste moduler vil blive vurderet gennem en bred vifte af kurser, herunder essays, kritik, rapporter og præsentationer.

Faglige adgangskrav

Du skal have en første eller en god anden klasse honours grad eller det er ækvivalent. Din bachelorgrad skal være i politik, internationale relationer eller ethvert samfundsvidenskabeligt emne (f.eks. Lov eller sociologi) eller et humanistisk emne (fx historie, filosofi, engelsk eller moderne sprog).

Engelsk sprogadgangskrav til internationale studerende

Hvor engelsk ikke er modersmål, kræves der evt. Engelsksprogkompetence (IELTS 6.0 eller tilsvarende, med mindst 5,5 i hver deltest).

Karriere

SPIRE-kandidater følger en bred vifte af karrierer i de offentlige, private og frivillige sektorer. Karriere omfatter; Journalistik, Banking, regeringen, IR Consulting og NGO'er. SPIRE-alumner kommer ofte tilbage til Keele for at tale med vores nuværende studerende og findes også i vores Spotlight on International Relations (en række foredrag af International Relations Alumni og venner). De seneste talere har inkluderet Jonty Bloom (BBC Correspondent), John Duncan OBE (tidligere britisk ambassadør og Jomfruøerne) og Fidellis Swai (tidligere UNHCR i Somalia).

Universitetet har et karriere- og beskæftigelseshold, som kan give dig råd og vejledning om din fremtidige karriere. Teamet tilbyder specialiserede workshops, fx 'Valg med Postgraduate Study' og videreuddannelse med din PhD ', og kan også møde dig individuelt for at give vejledning og støtte til at hjælpe dig med at udvikle din karriere. Vi holder også regelmæssige karriere på campus og uformelle arrangementer, hvor du kan møde arbejdsgivere. Du vil også have adgang til vores database med jobmuligheder og digitale ressourcer som online psykometrisk testning.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 14 flere kurser fra Keele University »

Senest opdateret Februar 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
14,320 GBP
International per år | UK / EU - £ 7.415 pr. År
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Juni 12, 2020
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 12, 2020

Explore the Keele Difference