MA Visual Communication

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Vi mener, at de mest succesrige designere er kulturelle innovatører, der gennem deres praksis informerer, overtaler og underholder. Gennem vores MA visuel kommunikationskursus udvikler du en selvsikker designstemme og skaber en enestående portefølje af arbejde i beredskab til den moderne professionelle verden.

Du vil udforske mekanismerne til at formidle budskaber og mening gennem en bred vifte af medier, du vil blive opmuntret til at udvikle nye færdigheder til at styrke og informere din designpraksis, og du får en forståelse af de færdigheder, der kræves til udskrivning, bevægelse og digitalt design.

Du har også muligheden for at forbedre din praksis inden for de områder, der er nødvendige for at blive en kreativ leder og gå videre til en karriere inden for det brede felt af visuel kommunikation, der inkluderer områder som trykte medier, brugeroplevelse, motion design, webdesign , udstillingsdesign og reklame, i samarbejde med andre medlemmer af vores kreative samfund.

MA Visuel kommunikation er designet til at hjælpe dig med at udvikle en stemme som forfatter og innovatør og udstyre dig med færdigheder og viden til at identificere og løse designproblemer inden for tværfaglige miljøer, herunder traditionel og digital trykning, bevægelige billedsuiter og 3D-studios.

Du lærer at tilnærme design som en agent for forandring - en strategi til positiv transformering af adfærd på ønskelige og bæredygtige måder.

Under ledelse af Hugh Harwood og et team af erfarne professionelle designere med forbindelser på det højeste brancheniveau - herunder Slawa Harasymowicz, Vida Vega og Jayoon Choi - lærer du gennem en række forelæsninger, projekt briefs, workshops, skriftlige opgaver, gruppe kritik og individuelle tutorials.

Længde af studiet:

 • Et år på heltid eller to år på deltid

Kursus detaljer

Term en

Definition af din praksis

 • Du vil udforske kreativ praksis for at informere den detaljerede udvikling af dit projektforslag senere på kurset. Enheden sigter mod at tilvejebringe en struktureret ramme, der giver dig mulighed for at undersøge potentialet ved metoder, ideer og temaer i din disciplin samt hjælpe med at informere og lokalisere din praksis.

Tidsrum to

Kontekst og metode

 • Gennem en række foredrag og seminarer deltager du aktivt i en række aktuelle debatter, der giver den kulturelle og intellektuelle kontekst til overvejelse af ideer i visuel kommunikation. Programmet adresserer tværfaglige spørgsmål gennem diskussion af teori og overvejelse af specifikt designledet arbejde og tekster.

Projektudvikling

 • I denne enhed vil du udvikle temaer og fokus for dit slutprojekt, evaluere og afprøve målene for dit forslag over en vedvarende periode med selvstyret undersøgelse. På dette trin vil udviklingen af dit projekt blive styret og stillet spørgsmålstegn ved hjælp af tutorials, gruppekritik og præsentationer, som understøtter fremskridt i dit arbejde og giver streng kritisk vurdering fra personale, peers og professionelle praktikere. Mens du tilskynder til fortsat udforskning og spørgsmålstegn ved dine ideer, vil du fortsætte processen med at udvikle passende metoder og strategier til gennemførelse af dit projekt, når du begynder at arbejde mere uafhængigt som forsker og praktiserende person, ved at forbedre dine forskningsspørgsmål og de forskningsmetoder, du bruger .

Termen tre

Realisering og formidling

 • Du anvender viden og erfaring fra tidligere enheder til realiseringen af dit endelige MA-projekt - kulminationen og konsolideringen af dine studier i form af et løst stykke eller en arbejdsgruppe. Det skal vise sammenhæng og innovation på et professionelt opløsningsniveau. Det kræves også, at du udarbejder et kritisk dokument, der skal reflektere over det specifikke praktiske resultat af MA-projektet, dets fortolkning og dets succes som en demonstration af din tilgang til kreativ praksis gennem forskning.

Gebyrer og ekstra kursusomkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende på heltid - £ 8.000
 • UK-og EU-studerende på deltid - £ 4.000
 • Internationale studerende på fuld tid - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende på fuld tid - £ 15.600 (fuldt gebyr for tidlig betaling)

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Gebyrrabatter og stipendier

For at støtte alle vores nuværende studerende og vores nylige UK-og EU-alumner til at gå videre til det næste studieniveau har vi udviklet en ny vifte af gebyrrabatter på tværs af en række kurser.

 • Læs mere om gebyrrabatter

Faciliteter

Visuelle kommunikationsfaciliteter inkluderer dedikerede studios med plads til både personlig og gruppearbejde; digitale mediesuiter med Mac'er, der er programmeret med den nyeste industridesigningssoftware, herunder Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro og Autodesk Maya. Vi har fotografistudier og forarbejdning og udskrivning af mørkerum til sort-hvid filmbaseret fotografering; printfremstillingsstudier med adgang til litografi, screenprint, ætsning og reliefferprint.

Hvad vores elever siger

"At studere på UCA er bestemt en af de største oplevelser, jeg har haft. Jeg kan føle kreative og energiske vibber overalt på campus. UCA-teamet på campus er virkelig hjælpsomme og venlige, de støtter på mange måder, uanset om vi har brug for akademisk eller personlig rådgivning. "

Ka I Lei, MA Visuel kommunikation

Adgangskrav

UK adgangskrav

 • En honours degree eller tilsvarende kvalifikation i faget eller en beslægtet disciplin

og / eller

 • Relevant arbejdserfaring, der demonstrerer din evne til at studere på postgraduate niveau.

Der vil også blive taget hensyn til ansøgere, der kan gøre en stærk sag for optagelse i relation til et bestemt projekt og kan demonstrere deres potentiale til tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Vi kræver, at du deltager i en ansøgerdag og medbringer din portefølje til vurdering. Yderligere information om, hvordan man udarbejder en portefølje, og de specifikke krav til eksempler på arbejde, der skal inkluderes, gives på ansøgerportalen, når du har ansøgt.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre