MA i Anvendt Kulturel Analyse

Generelt

Program beskrivelse

Programmet sigter mod at udvikle og uddybe studerendes viden og færdigheder inden for anvendt kulturanalyse.

Det understreger brugen af etnografi og kulturanalyse som et middel til at hjælpe organisationer og virksomheder samt kommunale og samfundsbaserede aktører med at udvikle deres tjenester, produkter og offentlige opsøgende programmer. Programmet vil styrke de studerendes teoretiske og metodologiske færdigheder inden for antropologibaseret etnografi, mens de udvikler avanceret forståelse af forskellige organisatoriske sammenhænge samt de krav, der stilles til projektstyring, kommunikation og produktudvikling.

Via arbejdsplacering, feltprojekter og kandidatafhandlingen vil de studerende være i stand til at udvikle og målrette deres færdigheder til det specialiserede felt, hvor de ønsker at arbejde, når de har afsluttet dine studier. Programmet fungerer i tæt samarbejde med en række klienter fra både den offentlige og private sektor og ngo'er.

Flere oplysninger findes på https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-HATKA

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens 100 største universiteter i QS World University Rankings 2020 og er det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Læs mere

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Minimer
Lund , Malmø , Helsingborg + 2 Mere Mindre