Anvendt kulturanalyse er et tværfagligt arbejdsområde og studie, der er stærkt påvirket af kulturelle teoretiske perspektiver og etnografiske metoder fra studieretninger som antropologi, etnologi og folklore. Det understreger undervisningen og gennemførelsen af ​​strategier for samarbejde mellem universitetsuddannede lærde og aktører uden for universitetssystemet.

Programmet sigter på at udvikle og uddybe elevernes viden og færdigheder inden for anvendelsesområdet for anvendt kulturel analyse. Det understreger brugen af etnografi og kulturel analyse som et middel til at hjælpe organisationer og virksomheder samt kommunale og samfundsbaserede aktører til at udvikle deres tjenester, produkter og offentlige opsøgende programmer. Det gør dette samtidig arbejder for at sætte disse aktører i stand til at finde løsninger på problemer, de måtte møde som et aspekt af deres daglige aktiviteter.

Programmet vil styrke elevernes teoretiske og metodologiske færdigheder inden for antropologi-baseret etnografi, samtidig med at man udvikler en avanceret forståelse af forskellige organisatoriske kontekster samt kravene til projektledelse, kommunikation og produktudvikling. Gennem praktikophold, feltprojekter og kandidatspecialet vil du kunne udvikle og målrette dine færdigheder til det specialiserede område, hvor du ønsker at arbejde efter afslutningen af dine studier. Programmet arbejder i tæt samarbejde med en række kunder fra både den offentlige og private sektor og ngo'er.

Særlige træk ved programmet

  • Programmet gennemføres i samarbejde med Københavns Universitet.
  • Forelæsninger afholdes på begge universiteter i det første år.
  • Studerende påtager sig praktikophold i løbet af 3. semester.
  • Professorer, der underviser i programmet, specialiserer sig i studier af kulturøkonomi, turisme, kulturarv, forbrugerkultur, digital kultur, mad mv.

Programmoduler / kurser

Kurser og antal studiepoeng: Introduktion til Anvendt Kulturel Analyse (7.5), Teoretiske Traditioner i Humaniora og Samfundsvidenskab (7.5), Strategier til Komponering af Kulturel Analyse (15), Strategier for Kulturel Analyse (15), Feltarbejde og Projektledelse (15) , Specialisering (15), Forståelse Organisationer og Kommunikation gennem Arbejdsplacering (15), Masteropgave (30).

Karriereudsigter

Som en anvendt kulturanalytiker med evnen til at hjælpe virksomheder med at udvikle deres produkter og tjenester, kan du arbejde i forbindelse med udvikling af menneskelige ressourcer og mangfoldighedsstyring på projekter, der fokuserer på marketing, branding og destination udviklingsproblemer med ngo'er om projekter med fokus på miljøspørgsmål, menneskerettigheder og samfundsudvikling, i offentlige tjenester og meget mere. I løbet af programmet samarbejder du med flere eksterne interessenter og udfører en ti-ugers arbejdsplads.

Få mere at vide om dette program på www.lunduniversity.lu.se/Applied-Cultural-Analysis

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program undervist i:
  • Engelsk
Lund University

Se 91 flere kurser fra Lund University »

Senest opdateret Februar 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school