MA i Business Consultancy International

Generelt

Program beskrivelse

Din gateway til ledelse i international forretning

Business Consultancy International Master's Degree Program (MBCi) er et internationalt fokuseret program undervist udelukkende på engelsk. Det giver et særligt stimulerende miljø, hvor du og dine medstudenter fra mange forskellige nationer og kulturelle baggrunde arbejder sammen med et internationalt fakultet.

Det toårige program bygger dig på en første grad i erhvervslivet og forbereder dig til fremtidige lederstillinger hos globale virksomheder. I MBCi-programmet kan du vælge at specialisere sig i en af ​​de to specialiseringer:

  • Marketing Analytics
  • Treasury

I løbet af programmet vil du erhverve en række ledelses- og konsulentfærdigheder udover specialisering inden for økonomistyring og investeringsanalyse eller i marketing og dataanalyse. Det forudses, at disse kurser vil bygge på tidligere viden.

Gennem tæt samarbejde med agenturer, banker og andre vigtige virksomheder kombinerer læseplanen traditionel teori og metode med praktiske værktøjer og færdigheder gennem casestudier, projekter og seminarer. Bidrag fra dig og dine jævnaldrende, kombineret med teamwork og sociale netværk begivenheder, skaber ekstra merværdi ud over hvad der allerede er et avanceret uddannelsesprogram.

Program højdepunkter:

  • International studerende og fakultet
  • Harvard strategimodul
  • International studie tur
  • Forskningsfokus
  • Social
  • Capstone Consultancy Project
  • Valgfri udvekslingssemester i udlandet

Nøglestyrker af BCi

Praktisk læring

I løbet af programmet vil du erhverve en dybdegående eksponering for en række ledelses- og konsulentfærdigheder udover specialisering inden for treasury og investment management eller marketing analytics. Det forventes, at disse kurser vil bygge videre på tidligere viden, og gennem tæt samarbejde med virksomheder, banker og andre vigtige organisationer kombineres traditionel teori og metodik med praktiske værktøjer og færdigheder gennem casestudier, projekter og seminarer. De små klassestørrelser letter et intensivt og interaktivt læringsmiljø, hvorved du vil arbejde sammen med både foredragsholderne og dine medstuderende (og i nogle tilfælde endda eksterne organisationer) for at anvende din viden.

Top-notch Education

De fleste kurser ledes af højt kvalificerede praktikere på deres respektive områder. Vi arbejder tæt sammen med undervisere fra banker, virksomheder og andre institutioner for at skræddersy et program, der opfylder kravene i det nuværende marked. Hvert specialiseringskursus er designet af universitetets fakultet i samarbejde med ekspertholdere for at tilbyde uddannelse, der kombinerer traditionel teori med de færdigheder og værktøjer, der kræves på dag et på arbejdspladsen.

International atmosfære

Der er ingen teori, der fuldt ud kan forberede dig på udfordringerne og fordelene ved faktisk at arbejde i og styre forskellige hold. Da verdensomspændende finansmarkeder og virksomheder bliver mere og mere integrerede og forbundne, forventes de studerende nu mere end nogensinde at have en global tilgang og erfaring, der arbejder i et multikulturelt miljø. Vores uddannelsesprogram tilbyder nedsænkning til en rigtig smeltedigel af kulturer og holdninger. Vores studerende kommer ikke kun fra en række nationale og etniske baggrunde, men derudover kommer der en bred vifte af akademiske og erhvervserfaringer. Bidragene fra jeres jævnaldrende i klassen, gruppearbejdet og endda sociale sammenkomster skaber ekstra merværdi ud over hvad der allerede er på højt niveau.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Applied Sciences Wiener Neustadt has been, and will continue offering excellence in teaching and research and top class education for students who then graduate as highly qualified p ... Læs mere

The University of Applied Sciences Wiener Neustadt has been, and will continue offering excellence in teaching and research and top class education for students who then graduate as highly qualified professionals from the 37 study programmes in the faculties of Business, Engineering, Health, Security and Sport. Minimer
Wiener Neustadt