MA i Design

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

I vores kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på Design

Kreative sind og digitale problemløsere er i stor efterspørgsel, især når de ved, hvordan man anvender nye teknologier til at skabe noget meningsfuldt. Vi vil lære dig metoder og teknikker til at hjælpe dig med at generere innovative løsninger og forstå den moderne digitale bruger.

118325_03_Picture_Design-Innovation.jpg

Sammen med fagfolk skaber du digitale verdener, udvikler brugerrejser og prototyper samt dine egne applikationer til AR og VR. Du vil arbejde med store data og gøre dig bekendt med kreativ koncept, historiefortælling og UX-tænkning. I små grupper og en kreativ atmosfære får du færdigheder til virkelig innovativt design.

Tæt tilknytning til praksis

For at starte din karriere samarbejder vi med førende mærkefirmaer og etablerede agenturer. I løbet af dine studier arbejder du på ægte projekter fra store internationale virksomheder, der forbereder dig til de strategiske og kreative opgaver i den internationale brand- og designindustri. Forbedre din kreativitet, innovative tænkning og teamwork færdigheder, og udvide dit professionelle netværk.

Vores dedikerede professorer er internationalt erfarne som succesfulde strateger, konsulenter, designere, stiftere og ledere. På grund af vores forbindelse til Kina får du en enestående chance for at lære de vestlige og østlige perspektiver på brandtænkning og forretninger i den kreative industri at kende.

moduler

 • Brand Innovation
 • Brand tænker
 • Digitale teknologier
 • Kreative koncepter
 • UX strategi
 • Datalogi
 • Kunstig intelligens
 • Kreativ teknologi
 • og andre

Karrieremuligheder

For at gøre dig til en eftertragtet kandidat i fremtiden, vil dine studier dreje sig om innovation. På grund af det unikke fokus på brand tænkning og nye teknologier samt vores interkulturelle orientering, vil du være velforberedt for de kreative strategiske opgaver af internationale agenturer og mærkefirmaer.

Som kandidat af Design

Hvorfor Brand University of Applied Scienes (tidligere Brand Academy) ?

Brand University of Applied Sciences er det første universitet verden over med fokus på brandtænkning. Vi kombinerer videnskabelige metoder med praktiske projekter og et stærkt eurasisk fokus. Vi former innovatorer, kreative sind og morgendagens problemløsere, ikke kun ved at formidle ajourført viden om branding, men også ved at udvikle stærke personligheder.

Adgang

Start af studier: april eller oktober.

Du skal have:

 • Et vellykket gennemført seks-semester BA-program bedømt til mindst 180 point (ECTS) plus mindst et års praktisk erhvervserfaring eller 210 point (ECTS).
 • Engelsk færdigheder på niveau B2 eller mindst 550 point i den papirbaserede TOEFL-test eller 85 point i den internetbaserede test eller 6,5 point i IELTS.
 • Indsend dit CV, referencer og et motivationsbrev, der viser din passion for mærker og en stor interesse for nye teknologier.

Når vi har vurderet dine ansøgningsdokumenter positivt, vil vores programleder Anna Prokhorenko og vores kursusdirektør kende dig i et personligt interview. Du vil kunne fortælle dem om din uddannelse og karriere hidtil, din egnethed til kurset og dine personlige mål med hensyn til at studere.

Stipendier

Brand University of Applied Sciences har et stipendiumsprogram, der giver talentfulde unge fagfolk fra hele verden muligheden for at ansøge om vores program. Spørg vores studievejleder, hvis stipendier er tilgængelige nu.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus.

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus. Minimer