MA i Digital Experience Design

Generelt

Program beskrivelse

Hyper Island 's MA i Digital Experience Design program er blevet skabt som svar på efterspørgslen fra industrien. Programmet har til formål at bygge bro over det nuværende kløft mellem, hvad skoler lærer og hvad en designer skal vide for at bygge produkter, tjenester og systemer inden for industrien

Et godt første skridt til at forstå, om MA Digital Experience Design er til dig, er at læse gennem alumni Dan Nesslers oplevelse. Han fremhæver, at en designers rolle konstant udvikler sig. da produktet i dag sjældent er fysisk, og forbrugernes forventninger er højere end nogensinde. Udfordringen for designere er at designe og levere meningsfulde oplevelser både online og offline.

MA i Digital Experience Design vil hjælpe dig med at udvikle dine tekniske, kreative og strategiske færdigheder som en erfaren designer til at føre forandringen inden for denne udviklende industri.

Du vil udforske oplevelsesdesign og beslægtede områder som service design og interaktionsdesign, forståelse for menneskelig adfærd, streng forskning, digital teknologi og prototyper, projektledelse, forretningshemmeligheder samt lære at bygge og lede et effektivt team.

Du vil forlade os på grund af roller på tværs af menneskets centreret design som Experience Designer, Information Architect, Interaction Designer og Service Designer. Inden for disse roller vil kandidater kunne designe og udvikle erfaringer, produkter og tjenester af høj kvalitet. Du vil være i stand til at arbejde på tværs af disciplinære, kulturelle og geografiske grænser for at designe innovative løsninger til at opfylde brugernes og forretningsbehovene. Frem for alt vil du kunne fungere strategisk som agent for forandring og have viden, færdigheder og kompetence til at arbejde i spidsen for denne hurtige industri.

"Du kan kalde denne type jobbet design, erfaring design, design tænkning, strategisk design, system design eller endda organisatorisk design. Afhængigt af din definition er denne fremgangsmåde til løsning af problemer virkelig vigtig. De presserende komplekse samfundsmæssige udfordringer, som vores samfund og virksomheder står overfor, kræver, at designere sætter deres spil op og uddanner sig med de færdigheder og evner, der er nødvendige for at designe i dette konstant udviklende terræn. " - Lauren Currie, medstifter, Snook

MA Digital Experience Design repræsenterer en alternativ mulighed i industriel ledet læring her i Storbritannien. På Hyper Island vil du blive nedsænket i samarbejdsmæssige og høj-energi læringsmiljøer, der afspejler den moderne arbejdspladsdynamik. Vi værdsætter både faglig og personlig udvikling, og vi søger at hjælpe dig med at opnå det ved at støtte dig med nye metoder, værktøjer og viden til at udvikle dine evner. Efter eksamen vil du modtage en Master of Arts-grad udstedt af Teesside University.

Hvad du lærer

Digital strategi

Forretningsmodellering

Arbejder med agile / magre processer

Nye og etablerede teknologier til at skabe oplevelser

Human-centreret design processer

Ideegenerering, udvælgelse og udvikling

Adfærdsmæssige psykologi

Deltagende forskningsværktøjer

Opbygge afbalancerede hold for at opfylde projektets krav

Globalt og fjernt samarbejde

Lederskab og gruppedynamik

Uendelige karrieremuligheder

UX Design

Visual Design

Interaktionsdesign

Information Arkitektur

UX Arkitektur

Service Design

Projektledelse

Takket være programindholdet vil du være dygtig på en række færdigheder og evner, herunder:

  • Udvikling af en design strategi som svar på en klient brief

  • Håndtering af kommercielle kundeforhold effektivt og mulighed for at tonehugge ideer

  • Demonstrere færdigheder i personlig udvikling og teamwork

  • Anvendelse af Hyper Island metoden og bidrage til effektivitet og produktivitet i grupper

Krav

Bacheloruddannelse eller i stedet for en grad 3-5 års relevant erhvervserfaring

Ikke-UK / EU-studerende skal bevise deres engelske færdigheder. Du skal opnå en IELTS Academic score på 6,0 eller derover og må score ikke mindre end 5,5 på hver sektion. Dette sprogkrav gælder kun, hvis du ikke har modtaget engelsk undervisning på universitetsniveau eller er fra et land, hvor engelsk ikke er det vigtigste talesprog.

* Visaoplysninger:

Hvis du er en international studerende, kan du have brug for et Visa til at studere i Storbritannien. Du kan blive pålagt at ansøge om Student Visitor Visa, der giver dig 6 måneder i Storbritannien kun til studieformål. Med dette visum er du forpligtet ved lov til at forlade Det Forenede Kongerige senest 6 måneder efter indrejse. Det betyder, at internationale studerende med et visumsvisumvisum skal opfylde deres krav til industriforskningsprojekt uden for Det Forenede Kongerige.

Flere oplysninger om, hvorvidt du skal have et Visa og vejledning om, hvordan du gør din ansøgning kan findes her: https://www.gov.uk/check-uk-visa

Svenske ansøgere kan ansøge om CSN (statslig studielån / stipendium) til MA Digital Experience Design-programmet. Anvend kun som sædvanlig via csn.se og skriv Teesside University som studieplacering.

BAC akkrediteret

Vi er stolte af at dele, at vores MA Digital Experience Design er BAC akkrediteret. Dette er et førende tegn på uddannelseskvalitet for uddannelsessektoren og tildeles efter en streng inspektion af vores Manchester skole, dets personale og læringsmiljø.

Senest opdateret Jul 2019

Om skolen

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Læs mere

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Minimer
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Mere Mindre