MA i Directing Animation

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Dette unikke toårige kursus er designet til at udstyre dig med færdigheder til at skrive, direkte og animere prisvindende film.
Det første år er fyldt med inspirerende workshops ledet af talentfulde filmskabere og branchefolk. Disse inkluderer forbedring af dine animationsevner, skrivning af bedre fortællinger og udvikling af friske tilgange til design og teknikker.
I det andet år vil du lede et komplet produktionsteam for at bringe din vision til livs ved hjælp af skolens topmoderne produktionsfaciliteter.
Vi opfordrer til alle former for visuel historiefortælling; herunder tegnet og stop-motion-animation, pixel i livsstørrelse og endda dukke. Studerende inspireres til at skubbe grænserne; at finde interessante nye animerede teknikker og friske tilgange til historiefortælling.
At lære at arbejde med et team er centralt for kurset. Samarbejdsmøder med andre filmskabsdiscipliner, hjælper animationsdirektører med at forstå hvert crewmedlems rolle og de kompetencer, de bringer til filmfremstillingsprocessen.

 • Alle produktionsomkostninger dækket af skolen, hvilket gør NFTS Animation til en af ​​de bedste værdikurser i landet.
 • At være det eneste animationskursus beliggende i et filmstudium, kan vi tage højde for store ideer.
 • Studerende har deres egne arbejdsområder og udstyr til at lave deres kandidatfilm.
 • Film er færdig i professionelle lydstadier og efterproduktionsfaciliteter.
 • Produktionsteammedlemmer bliver uvurderlige kolleger, når du forlader og arbejder på fremtidige projekter.
 • En Creative Skillset-Accredited Directing Animation MA kursus.

Vi byder EU / EØS-studerende velkommen. De, der accepteres på kurset, der starter i 2018 og 2019, vil garantere deres gebyrer i UK-sats for begge år af kurset. Postgraduate studerende kan ansøge om et lån til at hjælpe med deres studier via Student Loans Company Loans. Et lån på 10 609 £ er til rådighed for at bidrage til kursus- og leveomkostninger. Postgraduate Lånet er kun åbent for EU / EØS og UK studerende, der normalt bor i England. Det er ikke tilgængeligt for skotske, walisiske eller nordirlandske studerende. Få mere at vide her .

ANSØGNINGSSKRIFT: 21. NOVEMBER 2019

Adgangskrav

Vi leder efter mennesker med et ønske om at fortælle historier, der har en stærk visuel sans og evnen til at lede et produktionshold.

Selvom vi tager imod ansøgere fra mange forskellige baggrunde, er kurset ideelt for en, der arbejder i animationsbranchen, og har nået et stadium, hvor de ønsker at udvikle deres eget arbejde og blive direktør.

Succesfulde ansøgere skal have enten:

 • en grad i et relevant emne, såsom animation, grafik, illustration eller kunst
 • taget en intensiv kort animation kurser
 • eller har arbejdet i animationsbranchen

Alle ansøgere skal vise en passion for animation gennem det arbejde, de udvikler.

Ansøg med

Første del: Digital porteføljeindsendelse

Alle ansøgninger skal ledsages af følgende støttematerialer:

 • En portefølje af animation / flytende billede med en maksimal driftstid på 20 minutter. Dit indlæg skal indeholde en komplet film, der er oprettet af dig. Det kan enten være et personligt eller bestilt projekt, men det skal være mere end enkle øvelser udført på et tidligere kursus.
 • En portefølje af stillbilleder. Dette kan omfatte illustrationer, skitsebooks arbejde, digital kunst, fotografering af dukker og sæt, som du har lavet eller noget, du tror, ​​passer til din ansøgning.

Del 2: Induktion Workshop og Interview kun ved invitation

Fordi kurset fokuserer på samarbejde og samarbejde, har vi et værksted som en del af interviewprocessen.

Workshoppen giver os alle chancen for at mødes i et arbejdsmiljø, og for dig at lære om historiefortælling til korte animerede film. Vi giver omfattende feedback om dit arbejde, og kandidater finder workshoppen meget nyttig, selvom de ikke lykkedes at komme på kurset.

HVORDAN MAN ANSØGER

Du kan søge direkte hos os på NFTS ved at klikke på nedenstående link:

Når du vælger dit kursus, skal du sørge for, at du har læst adgangskravene og detaljerne for de støttematerialer, der skal ledsage din ansøgning.

TIMER DIN ANVENDELSE

Vi er glade for at modtage ansøgninger 24/7 og 365 dage om året frem til deadline.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Læs mere

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Minimer
Beaconsfield